Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

draku, správně se píše metalpack, mne by zdejší hnidopiši hned opravili :D Btw nevypadá nějak podobně i obal ze speciálky, co mají v jrc? Myslím oldgen verzi.

EDIT: V týdnu mi přišlo pár steelbooků, Farcry2 a Mass Effect 2 za celkem pěkné ceny z aukra, jak budu mít trochu víc času, hodím foto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Tak kdo by tě opravil na "Metalpack", tak by byl hned odkázán na encyklopedie :) Stačí to hodit do googlu a hned zjistíš, že správně je MetalPak, FuturePak apod.

Jinak na JRC jsem viděl Shadow of Mordor Special Edition s vyobrazením tohoto obalu, dokonce nejen na oldgen, ale i nextgen. Ale kdoví jestli by člověk dostal to stejné, já to neměl jak ověřit protože tady JRC kamenný obchod nemáme.

Odkaz ke komentáři

podobné metalpaky a futurepaky nemám rád. Jen kvůli "kvalitě" kovu, které je oproti steelbookům minimálně o řád níž. Klasická žufánková ocel. Vůbec nejtenší a nejaušusovatější plech měl pak na Dead Island Riptide, ten se dal jedním prstem v klidu prohnout. Přišel mi už poškozený a při pokusu o jeho vyklepání mi projelo kladívko plechem skrz :D

Odkaz ke komentáři

Dojde i na ně..tohle je spíš takový brajglík, kterého se pokusím zbavit mimo aukro. A co zbude půjde tam. Taky bych rád se sbíráním pokračoval i v zahraničí ale na to musím jasně vymezit co. A PSP,XBOX 360,PS3 ani steelbooky tam nespadají :) Proto se toho budu zbavovat. Za ten Sacred bych chtěl 150 + pošta..je poškrábaný takovými vlasovkami stříbrnými, žádné otlaky nebo vrypy ale nemá...pokusím se udělat detail fotku doma..

Odkaz ke komentáři

Hráč123, díky za info, já mám hru i s hrnkem ještě zadrbaný někde ve spárech čp :( Tak pokud do ucha dáš sotva dva prsty, já budu mít problém s jedním prstem :D Ale jako štamprla vypadá velice dobře.

To asi budeš heleď. To držení není moc komfortní no je to pro oko dělaný. Ale pokud tam nebudeš lejt medovinu nebo něco co trochu "váží" tak to bude ok..na slivku v cajku jak říkáš :)

Odkaz ke komentáři

Tak je to doma...Hrnek je neuvěřitelnej..opravdu skvost..poměrně lehký a ucho má svoje mouchy (mám menší ruku ale dva prsty tam sotva dostanu..navíc ten dračí hřbet dost řeže). Ale vzhledově nádhera..uvnitř komplet plecháč.[ATTACH=CONFIG]26842[/ATTACH]

tak ja na to dneska cekam, pro sebe jsem to nekupoval.Takze je super,ze je to lehke. Alespon nebude tak draha posta do USA. Muj prvni groupe buy:)

Na email jsem dostal nekolik DLC netusim jestli jdou pouzit na origin. Jestli je tam nejak rozdeleny region, u steamu je to jedno

Odkaz ke komentáři

Tak je to doma...Hrnek je neuvěřitelnej..opravdu skvost..poměrně lehký a ucho má svoje mouchy (mám menší ruku ale dva prsty tam sotva dostanu..navíc ten dračí hřbet dost řeže). Ale vzhledově nádhera..uvnitř komplet plecháč.

Ještě jeden menší dotaz - měl jsi osobku nebo poštu? Před chvilkou jsem se díval na mejl z čp a váha zásilky je "jen" 0,122 kg, což podle mne odpovídá jen hře samotné.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu