headhot Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 jinak zabaleni od ubisoftu,patri mezi to nejlevnejsi co vubec jde. Proste hozene do krabice a good luck. Na krabici jsou ruzne diry,ale edice to prezila. Krabice je delana presne na milimetry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Tak jo..krabice fakt na zakázku na milimetr...box nepoškozený naštěstí a luxusní provedeníčko ta gilotina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Dorazil mi Shadow of Mordor ve steelbooku (pro zasvěcené v metalpaku), obaleném ještě plastovým slipcoverem. Má moc hezký design, celá ta hlava je "plastická" (tvoří reliéf), stejně tak zadní strana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 draku, správně se píše metalpack, mne by zdejší hnidopiši hned opravili :D Btw nevypadá nějak podobně i obal ze speciálky, co mají v jrc? Myslím oldgen verzi. EDIT: V týdnu mi přišlo pár steelbooků, Farcry2 a Mass Effect 2 za celkem pěkné ceny z aukra, jak budu mít trochu víc času, hodím foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Tak kdo by tě opravil na "Metalpack", tak by byl hned odkázán na encyklopedie :) Stačí to hodit do googlu a hned zjistíš, že správně je MetalPak, FuturePak apod. Jinak na JRC jsem viděl Shadow of Mordor Special Edition s vyobrazením tohoto obalu, dokonce nejen na oldgen, ale i nextgen. Ale kdoví jestli by člověk dostal to stejné, já to neměl jak ověřit protože tady JRC kamenný obchod nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Jen jsem to zkusil :D No, nezadařilo se tě nachytat :D Mám předobjednáno na ps3, tak pak dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamisk81 Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Spytam sa miestnych profikov, neviete ci bude GTA 5 na xOne v zberatelskej edicii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 nejsou ohlaseny. Jsem cekal,ze ten Mordor bude steelbook, takze zase na jrc nesmysl :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Ja tento steel kupoval v jrc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 podobné metalpaky a futurepaky nemám rád. Jen kvůli "kvalitě" kovu, které je oproti steelbookům minimálně o řád níž. Klasická žufánková ocel. Vůbec nejtenší a nejaušusovatější plech měl pak na Dead Island Riptide, ten se dal jedním prstem v klidu prohnout. Přišel mi už poškozený a při pokusu o jeho vyklepání mi projelo kladívko plechem skrz :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Jak se ukazuje tak asi jediný steelbook k Shadow of Mordor bude ten z edice na německém Amazonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 Něco málo čeho se zbavuji. Dotazy klidně přes PM. Plechy jsou pro XBOX360. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 Čekal bych spíš velké neskladné sběratelky a ty se zatím zbavuješ věcí co se docela dobře skladují :D Kolik za ten Sacred steel a v jakém je stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Dojde i na ně..tohle je spíš takový brajglík, kterého se pokusím zbavit mimo aukro. A co zbude půjde tam. Taky bych rád se sbíráním pokračoval i v zahraničí ale na to musím jasně vymezit co. A PSP,XBOX 360,PS3 ani steelbooky tam nespadají :) Proto se toho budu zbavovat. Za ten Sacred bych chtěl 150 + pošta..je poškrábaný takovými vlasovkami stříbrnými, žádné otlaky nebo vrypy ale nemá...pokusím se udělat detail fotku doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Budu mít Dragon Age Inquisiton na ps4 navíc kdyby někdo chtěl za něco směnit..beru na Xone,ps4,WiiU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 tak se rozhoduji prodat PANZERHUND EDICI...byl by zde zajem? ci to prasknout jinam? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidma Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 tak se rozhoduji prodat PANZERHUND EDICI...byl by zde zajem? ci to prasknout jinam? :) Jaká by byla cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Zkus nabídnout ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Tak je to doma...Hrnek je neuvěřitelnej..opravdu skvost..poměrně lehký a ucho má svoje mouchy (mám menší ruku ale dva prsty tam sotva dostanu..navíc ten dračí hřbet dost řeže). Ale vzhledově nádhera..uvnitř komplet plecháč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Hráč123, díky za info, já mám hru i s hrnkem ještě zadrbaný někde ve spárech čp :( Tak pokud do ucha dáš sotva dva prsty, já budu mít problém s jedním prstem :D Ale jako štamprla vypadá velice dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Nějaký tip, jak nakupovat z futureshopu? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Hráč123, díky za info, já mám hru i s hrnkem ještě zadrbaný někde ve spárech čp :( Tak pokud do ucha dáš sotva dva prsty, já budu mít problém s jedním prstem :D Ale jako štamprla vypadá velice dobře. To asi budeš heleď. To držení není moc komfortní no je to pro oko dělaný. Ale pokud tam nebudeš lejt medovinu nebo něco co trochu "váží" tak to bude ok..na slivku v cajku jak říkáš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Tak je to doma...Hrnek je neuvěřitelnej..opravdu skvost..poměrně lehký a ucho má svoje mouchy (mám menší ruku ale dva prsty tam sotva dostanu..navíc ten dračí hřbet dost řeže). Ale vzhledově nádhera..uvnitř komplet plecháč.[ATTACH=CONFIG]26842[/ATTACH] tak ja na to dneska cekam, pro sebe jsem to nekupoval.Takze je super,ze je to lehke. Alespon nebude tak draha posta do USA. Muj prvni groupe buy:) Na email jsem dostal nekolik DLC netusim jestli jdou pouzit na origin. Jestli je tam nejak rozdeleny region, u steamu je to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Tak to ti nepotvrdím...zítra jdu vyzvednout pc verzi z JRC s těmi bonusy tak to ověřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Tak je to doma...Hrnek je neuvěřitelnej..opravdu skvost..poměrně lehký a ucho má svoje mouchy (mám menší ruku ale dva prsty tam sotva dostanu..navíc ten dračí hřbet dost řeže). Ale vzhledově nádhera..uvnitř komplet plecháč. Ještě jeden menší dotaz - měl jsi osobku nebo poštu? Před chvilkou jsem se díval na mejl z čp a váha zásilky je "jen" 0,122 kg, což podle mne odpovídá jen hře samotné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts