Hráč123 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Poštu. Doma se podívám na krabici ale údaj je to fakt divný..ten hrnek je plechařina ale určitě to celé má víc..ověřím kolem 8 až dorazím dom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 No právě mne to zarazilo, vím, že xzone uvádí skutečné váhy zásilky. Jinak měl jsem hru předobjednanou, sice jenom týden před vydáním, ale i tak by hrnek měli dát automaticky. Každopádně zatím díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 No ještě předevčírem my poslali email, že hrnky stále mají k předobjednávkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 No právě mne to zarazilo, vím, že xzone uvádí skutečné váhy zásilky. Jinak měl jsem hru předobjednanou, sice jenom týden před vydáním, ale i tak by hrnek měli dát automaticky. Každopádně zatím díky. vaha je 1 kg, zvolil jsem intime, problem posty je tedka v tom,ze vse uvadi spatne zasilky 2 kg jsou 0,02, to same u 4,5kg bylo 0,045 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Dneska jsem teda narazil na dva exempláře...jeden chtěl koupit za 1400 ten Dragon Age..ale 1439 i s poštou už na něj bylo moc i když nejlevnější jde za 1590 + pošta. Druhý chtěl mimo aukro koupit AC Unity ale trval, že musím nejdříve stáhnout z aukra předmět až pak zaplatí, že jinak nemá jistotu. Když jsem mu napsal, že pokud mu nestačí 80 komentářů a 100% feedback a při pohledu na věci za několik tisíc co prodávám tak se asi nemáme o čem bavit. Toho by to příšlo o 200 levněji. Ale zkrátka když to nestáhnu nemůže my věřit a že by my dal negativ pokud by u mě něco koupil a já to prodal jinde. No těžko porozumět. Máte taky zkušenosti s nějákými umělci i vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Mandaz: na mé krabičcce je váha 0,088 Kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 no ja mel stejne problemy ,kdyz jsem prodaval Unity, tolik divnych nabidek a kdyz jsem souhlasil,ze bude osobni odber (uz to do Brna mam 40 minut cesty), tak si lidi zacli urcovat kam mam jet. Neochota jak svine. nastesti jsem tady narazil na borce, s kterym se dalo v pohode domluvit a predat za smluvenou castku. Jinak s tou postou jsou vsichni posedli, nechci platit. Kdyz to tady vezmu mezi nama, tak si ani nepamatuji po kom jsem chtel postu,jestli vubec Mandaz trnkovice time:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Dnes dorazil další hrnek tentokrát k GTA V. Poměrně bytelnej kousek ale s menším obsahem na tekutiny..nicméně příjemnější úchop a to podstatně :) A bonus z JRC v podobě knihy k Dragon Age, klasickej paperbook. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 no a tedka to vsechno prodat,protoze se stehujes:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 :D akorát jsem to měl rozepsané :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Takže DA:I mne dorazil i s hrnkem. Jako balík do ruky to šlo tři dny, no poště asi začínají vánoce :D Btw váha udaná na balíku 0,088kg, váha napsaná v mejlu 0,122kg a reálná něco přes 0,6kg. Hrnek přesně jak popsal Hráč123, do ouška dám malíček a prsteníček, ale jako štamprla ok. Jen vnitřní stranu ucha mám bez ostré hrany, alespoň mne se nějak moc ostrá nezdá. headhot, jak jsem ti minule psal pmku, tak se na termínu pálení nic nezměnilo, někdy mezi mikulášem a vánocemi. Pokud tedy chceš letošní. Jinak mohu nabídnout ročníky 2013,2012,2011,2009 a pro tebe extra výběrovou 2006 ;) EDIT: hrnky si vezme s sebou, takové nemají ani na ukrajině :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Čau lidi mám doma sběratelskou edici gran turisma 6 nikdy se u nás neprodávala vyhrál jsem ji závodní hry mě nebaví tak se toho chci zbavit. Edice obsahuje: je to v plastové krabici na ní je modré auto ve vnitř je hra,deník,velká mince gran turismo,plakát, přívěšek na krk,1 milion kreditu kdo by měl zájem pište pošlu foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 21, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 @Vallhal99: To bude asi Press Kit. Nevystavuješ ho náhodou i na Aukru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 ted jsem to našel na internetu že se to tak jmenuje. Ne to nejsem já píšu to jen sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 no a tedka to vsechno prodat,protoze se stehujes:D Až za rok ..a i kdyby tak tohle je přímo dělané pro archivaci :) Horší bude jestli se my sejdou ty zaklínači všichni..to nevím kam dám .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Zdendo?! Poradas party a ani nenapises jo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Ale ne Zdendo, nemám na to čas :D Jen mám pečlivě vedenou katalogizaci svých demižonů. A to jsem ještě nenapsal calvarosy, ty mám většinou na všimné nějakým lopatám a proto je zdejším ani nenabízím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Nebud srab :D udělej si čas a uděláme z toho ten plánovaný sraz :D kdo je PRO? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 (upraveno) Prodam nebo vymenim: Denik z Far Cry 4 Kyrat (ma pekny vazani ) zabalene. -> rad bych ho vymenil za Artbook napr AC Unity. 2x Plakat z Far Cry 4 (jeden z Kyrat edice jeden z obchodu a3/ a2 ) 1x Mapa Far Cry 4 1x Mapa GTA V 1x Hrnek GTA V (zabalenej - novy) Ocenil bych Artbooky a / nebo tricka (napr destiny) Podle nabidky bych prodal / vymenil i sosku Alcatraze z Crysis 2 (Sviti! :lol: ) Upraveno Listopad 21, 2014 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 pouzij sekci vetesnictvi,tady s odpadem moc neuspejes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Nejradsi bych to prodal na ebayi (toho alcatraze hrnek a mozna ten denik bohuzel ale naprosto netusim kolik od nas stoji posta do zahranici) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 pokud nemas zkusenosti z ebay,tak tam radsi nic nevystavuj, je to pozirac penez. Nez jsme pochopil jeho provize a system dalsich veci,tak jsem prisel o stovky korun. Ted uz jsem zkusenejsi a je to ok. Nejlepsi je rovnou komunikace s jednateli firmy a ziskat darky za mensi hodnotu,nez je kupovat zbytecne s hrou. V tomto pripade vol aukro, je to pod 6% z prodeje pod 1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 22, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Nejradsi bych to prodal na ebayi (toho alcatraze hrnek a mozna ten denik bohuzel ale naprosto netusim kolik od nas stoji posta do zahranici) V dnešní době internetu? :? https://www.postaonline.cz/kalkulacka-postovneho/-/typ/zasilka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Huuu dlouho sem tu nebyl, něco nového? Sbírku budu asi prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Tak pak napis ;) hlavně figurky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts