Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Ježiši. Ono když jsem viděl v čem to přišlo tak jsem se taky obával..tohle měl Ubisoft pořešit lépe a svým "nejlépe" platícím zákazníkům to poslat řádně obalené. Schválně bych jim zkusil napsat a poslal fotky jak my od nich edice došla..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators
Tak je urvana celá ta police mezi soskou a suplikem a do půlky vrchní díl. :( steel pomackany jinak vše ostatní ok :(

Napiš jim určitě, mají na to dokonce na webu formulář (přímo s tématem, že obdržená zásika přišla poškozená).

Já jim psal ohledně jiné věci, no bohužel už je to pár dní a na odověď teda zatím stále marně čekám ...

Odkaz ke komentáři

aha tak to jo, no kdyz ta edice byla v akci na game.co.uk tak byla za 20 liber,samozrejme koupeno. Dokonce mi poslali shipped,ale pak to zrusili kvuli hmotnosti. Pri vraceni penez meli takovy bordel,ze mi vratili 20 liber na paypal a 20 liber na muj ucet. Takze na tuto edici vzpominam v dobrem:)

respektive to sama situace nastala i u Castelvanie 2 CE za 14.99, zase double money.

jen pro info: dneska na tom game.co.uk zacina od 8:00 Black Friday akce na Tomb Raider,Rayman,South park,kazde 4 hodiny

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

chces prodavat edice,protoze se stehujes a preste chces kupovat neco,co te vlastne nezajima,ale musis to mit,protoze to maji ostatni:D

Jsem fakt blazni.

Ja uz pomalinku menim zajem o sbirani her a presedlavam na bluray CE a steelbooky. Ta se mi libi,ze opravdu,ze kdyz je to vyprodane,tak je to vyprodane.

Sehnat steelbook vykoupeni z veznice shawshank byl pekny orisek

Odkaz ke komentáři

Je to tak :) Některé věci jsou zkrátka příliš pěkné a nenechají mě v klidu. I když vímm, že se budu stěhovat :) Pokud bys chtěl mám doma steelbook pain and gain (ten byl limitovaný) a ještě zabalený futurepak Pacific Rim. Oba samřejmě precizní stav.

Odkaz ke komentáři

Je to tak :) Některé věci jsou zkrátka příliš pěkné a nenechají mě v klidu. I když vímm, že se budu stěhovat :) Pokud bys chtěl mám doma steelbook pain and gain (ten byl limitovaný) a ještě zabalený futurepak Pacific Rim. Oba samřejmě precizní stav.

u pain and gain jsem usnul, takze film ani steelbook me nelaka. Ja spise nakupuju stare klasiky ve steelbooku, horrory a tak od zavvi. Neresim cesky jazyk u filmu pokud jde o me. Jinak futurepak jsou snad nejvetsi zbytecnost co se na trhu objevila, jde snad jen o zdimani penez + metalpaky

Odkaz ke komentáři

No výborně já je snad nakonec udám. http://www.filmarena.cz/blu-ray-pain-and-gain-pot-a-krev-steelbook Pain and Gain (embosovaný nápis) - moc pěkně udělaný steel, velmi decentní především zadní strana :) http://www.filmarena.cz/blu-ray-3d-pacific-rim-utok-na-zemi-3d-2d-2bd-futurepak-sberatelska-limitovana-edice Pacific Rim - zawrapovaný v původní folii akorát si nemyslím, že jsem k němu dostal ten dárek v podobě obalu v době kdy jsem ho kupoval.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Již brzy. Na unity launch party jsem dostal brk a inkoust, jelikož jsem press :P

To je ten "worth of 15€"? Určitě ale lepší než drátem do oka, každý den holt není posvícení ;)

Abych nebyl jen OT, tak tady menší "sneak peak", lepší foto až dorazí edice ke mně. Někdo tady z fóra bude mít mimořádnou radost :)

post-28363-14687179481042_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To je ten "worth of 15€"? Určitě ale lepší než drátem do oka, každý den holt není posvícení ;)

Abych nebyl jen OT, tak tady menší "sneak peak", lepší foto až dorazí edice ke mně. Někdo tady z fóra bude mít mimořádnou radost :)

[ATTACH=CONFIG]26905[/ATTACH]

No na eBayi byl nejdříve tak za 300e a pak se z toho stalo 15 :( No prodávat to asi stejně nebudu. Teda jo ale ten brk ne

Odkaz ke komentáři

borec z CE to tedka nabizel ten brk s inkoustem za tech 15 euro+ 2 euro k nemu + 6 do cr, bohuzel to na me nevyslo,bylo jich jen par,tak jsem se spokojil se steelbookem AC Unity za 5 euro,tedka stoji uz 20 euro,zidaci

Právě jsem od něj taky jeden chtěl, kámoš nemá a svůj nedám

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu