Platfus Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Figurky moc nemám. Jen pár ac. Ale mám 2X ac4 kapesní hodinky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Nafot vše ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Nafot vše ;) Již brzy. Na unity launch party jsem dostal brk a inkoust, jelikož jsem press :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Hodinky bych bral, podle ceny :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 no. Konečně dorazila se značným zpožděním i me guillotine edice. Paráda....ale edice potrhana, proražena a ani to víko v podobě čepele tam nedrží :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 To je velmi zlé...já měl taky protrženou krabici ale naštěstí se s obsahem nic nestalo a víko drží a krabice je celá. Tohle je opravdu k vzteku obzvlášť u takovéto edice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Tak je urvana celá ta police mezi soskou a suplikem a do půlky vrchní díl. :( steel pomackany jinak vše ostatní ok :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Ježiši. Ono když jsem viděl v čem to přišlo tak jsem se taky obával..tohle měl Ubisoft pořešit lépe a svým "nejlépe" platícím zákazníkům to poslat řádně obalené. Schválně bych jim zkusil napsat a poslal fotky jak my od nich edice došla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Us jsem psal ale pochybuju ze odpoví..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 taková krásná krabice a úplně na maděru ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 25, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Tak je urvana celá ta police mezi soskou a suplikem a do půlky vrchní díl. :( steel pomackany jinak vše ostatní ok :( Napiš jim určitě, mají na to dokonce na webu formulář (přímo s tématem, že obdržená zásika přišla poškozená). Já jim psal ohledně jiné věci, no bohužel už je to pár dní a na odověď teda zatím stále marně čekám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Tak se me spravila malinko naladicka :) the elder scrolls online collectors edition.....prostě pecka, podobne úžasný artbook vlastim jen k skyrim CE a tento je ještě lepší, vazba kůže.....waw :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 sis koupil od toho borce z aukra,co to prodaval za 1199,- ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Nn tak před půl rokem na uk ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 (upraveno) aha tak to jo, no kdyz ta edice byla v akci na game.co.uk tak byla za 20 liber,samozrejme koupeno. Dokonce mi poslali shipped,ale pak to zrusili kvuli hmotnosti. Pri vraceni penez meli takovy bordel,ze mi vratili 20 liber na paypal a 20 liber na muj ucet. Takze na tuto edici vzpominam v dobrem:) respektive to sama situace nastala i u Castelvanie 2 CE za 14.99, zase double money. jen pro info: dneska na tom game.co.uk zacina od 8:00 Black Friday akce na Tomb Raider,Rayman,South park,kazde 4 hodiny Upraveno Listopad 26, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 TA CE z aukra je tuším digitálka bez itemů. Koukal jsem na ní protože jsem zatím nesehnal ale rád bych právě kvůli obsahu tuhle edici měl. I když hra mě teda vůbec nazajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 chces prodavat edice,protoze se stehujes a preste chces kupovat neco,co te vlastne nezajima,ale musis to mit,protoze to maji ostatni:D Jsem fakt blazni. Ja uz pomalinku menim zajem o sbirani her a presedlavam na bluray CE a steelbooky. Ta se mi libi,ze opravdu,ze kdyz je to vyprodane,tak je to vyprodane. Sehnat steelbook vykoupeni z veznice shawshank byl pekny orisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Je to tak :) Některé věci jsou zkrátka příliš pěkné a nenechají mě v klidu. I když vímm, že se budu stěhovat :) Pokud bys chtěl mám doma steelbook pain and gain (ten byl limitovaný) a ještě zabalený futurepak Pacific Rim. Oba samřejmě precizní stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 I ja se orientuju pomalu na br CE a steely :D i ja bych je bral :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Je to tak :) Některé věci jsou zkrátka příliš pěkné a nenechají mě v klidu. I když vímm, že se budu stěhovat :) Pokud bys chtěl mám doma steelbook pain and gain (ten byl limitovaný) a ještě zabalený futurepak Pacific Rim. Oba samřejmě precizní stav. u pain and gain jsem usnul, takze film ani steelbook me nelaka. Ja spise nakupuju stare klasiky ve steelbooku, horrory a tak od zavvi. Neresim cesky jazyk u filmu pokud jde o me. Jinak futurepak jsou snad nejvetsi zbytecnost co se na trhu objevila, jde snad jen o zdimani penez + metalpaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 No výborně já je snad nakonec udám. http://www.filmarena.cz/blu-ray-pain-and-gain-pot-a-krev-steelbook Pain and Gain (embosovaný nápis) - moc pěkně udělaný steel, velmi decentní především zadní strana :) http://www.filmarena.cz/blu-ray-3d-pacific-rim-utok-na-zemi-3d-2d-2bd-futurepak-sberatelska-limitovana-edice Pacific Rim - zawrapovaný v původní folii akorát si nemyslím, že jsem k němu dostal ten dárek v podobě obalu v době kdy jsem ho kupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Již brzy. Na unity launch party jsem dostal brk a inkoust, jelikož jsem press :P To je ten "worth of 15€"? Určitě ale lepší než drátem do oka, každý den holt není posvícení ;) Abych nebyl jen OT, tak tady menší "sneak peak", lepší foto až dorazí edice ke mně. Někdo tady z fóra bude mít mimořádnou radost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 To je ten "worth of 15€"? Určitě ale lepší než drátem do oka, každý den holt není posvícení ;)Abych nebyl jen OT, tak tady menší "sneak peak", lepší foto až dorazí edice ke mně. Někdo tady z fóra bude mít mimořádnou radost :) [ATTACH=CONFIG]26905[/ATTACH] No na eBayi byl nejdříve tak za 300e a pak se z toho stalo 15 :( No prodávat to asi stejně nebudu. Teda jo ale ten brk ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 borec z CE to tedka nabizel ten brk s inkoustem za tech 15 euro+ 2 euro k nemu + 6 do cr, bohuzel to na me nevyslo,bylo jich jen par,tak jsem se spokojil se steelbookem AC Unity za 5 euro,tedka stoji uz 20 euro,zidaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 borec z CE to tedka nabizel ten brk s inkoustem za tech 15 euro+ 2 euro k nemu + 6 do cr, bohuzel to na me nevyslo,bylo jich jen par,tak jsem se spokojil se steelbookem AC Unity za 5 euro,tedka stoji uz 20 euro,zidaci Právě jsem od něj taky jeden chtěl, kámoš nemá a svůj nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts