Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

To je ten "worth of 15€"? Určitě ale lepší než drátem do oka, každý den holt není posvícení ;)

Abych nebyl jen OT, tak tady menší "sneak peak", lepší foto až dorazí edice ke mně. Někdo tady z fóra bude mít mimořádnou radost :)

[ATTACH=CONFIG]26905[/ATTACH]

Kdo to bude?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

pro tve uspokojeni, druhou mam ja. Nevim jestli ji budu rozdelavat, bude to jen o vuli. Zhlediska, ze po ohlaseni zmizela dosti rychle a byla jen na gamestopu a museli se delat "cary mary" ,aby byli alespon dve. Tak muzes mit svedomi ciste. To ze nakonec budou dve vim par dni.

Samozrejme tu svoji prodavat nebudu ani za zlate prase,kdyby to nekdo zkousel.

Odkaz ke komentáři

Po delší době opět přihodím pár fotek. Frantíkovských AC unity už tu bylo vyfoceno, ale sběeratelky AC Rogue (black flag 2 - north america) ještě ne.

post-35176-14687179574196_thumb.jpg

Krabice je z pevnějšího kartonu, něco jako basa na desetipívo, nebo pro mladší, jako sběratelka Mass Effect3. Uvnitř je klasický soundtrack, artbook v měkké vazbě, tři pěkné litografie v obálce, nějaký bonusový kod a objednávkový bonus z gameexpresu, přívesek. Přívesek je kus žufánkové oceli namočený ve stříbřité barvě na pogumované šňůrce.

Odkaz ke komentáři

gore, pokud myslíš sběratelku, tak za tu cenu ano, chybí mi v ní hlavně steelbook. Až cena spadne něco málo nad litr, bude to adekvátní. Jinak hra sama o sobě je podle mne o něco málo lepší než black flag, nejvíc se mi líbí prostředí severní ameriky. Hlavně přítomnost ker a ledovců dělá námořní bitvy o mnogo zajímavější. Nebo je to zkrátka tím, že mám radší zimu než léto :D

Odkaz ke komentáři

Dneska mi přišla CoD: MW3 Hardened edice na ps3.

post-35176-14687179607972_thumb.jpg

Celkem mne překvapila svou velikostí, je jen o něco málo užší než prestige edice cod ghost. Edice obsahuje deník s jakoby osobními zápisky nějakého vojcla, v něm jsou vložené i různé drobnosti jako fotka, novinový výstřižek a etiketa z vína. Dále jsou pak v edici nějaké pohlednice, jakési bonusové dlc, ukázka z tištěného průvodce hrou a samozřejmě hlavní důvod mé koupi, steelbook. Ten je celkem slušný, líbí se mi hlavně vnitřní strana s útokem na přístav.

EDIT: Hráč123, možná se dočkám výsměchu, ale jak dál postupovat je na morálně-volních (od vůle, ne od skotu) vlastnostech každého člověka. Osobně bych se jim ozval a domluvil se na dalším postupu - doplacení částky.

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři

Mandaz: Samozřejmě. Jinak s tímto shopem mám takovou zkušenost, že jedno my poslali poškozenou věc navíc rozbalenou i když neuvedli, že jde o bazar. A k té dnešní objednávce nepřidali psí známky, které byly za preorder. Co se týká toho shopu tak ano, nakupuji tam občas. Ale je to ten druh shopu, který se dá snadno nahradit. Zatím vůbec nevím jak se k otmu stavět..nebudu zastírat, že 2500 je pěkná úspora, na druhou stranu ta morálka zde z mé strany je. Také bych asi nechtěl aby mě někdo sice mojí vinou takto odrbal. BTW má eshop v takovém případě nějáké páky jak to z Vás dostat?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu