Hráč123 Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 To je ten "worth of 15€"? Určitě ale lepší než drátem do oka, každý den holt není posvícení ;)Abych nebyl jen OT, tak tady menší "sneak peak", lepší foto až dorazí edice ke mně. Někdo tady z fóra bude mít mimořádnou radost :) [ATTACH=CONFIG]26905[/ATTACH] Kdo to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Jedna zůstane mně a s druhou se tu podělí majitel když sám bude chtít :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Jsem zvědav. Snad nebudu moc litovat, že jsem do toho taky nešel. Jinak budou na prodej další PS3 věcičky. Konkrétně LOTR War in the North ve štýlbuku a Killzone 3 Hellghast Edition. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 pro tve uspokojeni, druhou mam ja. Nevim jestli ji budu rozdelavat, bude to jen o vuli. Zhlediska, ze po ohlaseni zmizela dosti rychle a byla jen na gamestopu a museli se delat "cary mary" ,aby byli alespon dve. Tak muzes mit svedomi ciste. To ze nakonec budou dve vim par dni. Samozrejme tu svoji prodavat nebudu ani za zlate prase,kdyby to nekdo zkousel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 mame tu dalsi, shut up and take my money, only japan http://www.play-asia.com/dark-souls-ii-scholar-of-the-first-sin-paOS-13-49-en-70-8e8b.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 http://store.bethsoft.com/collectibles/wolfenstein-the-new-order-panzerhund-edition.html panzerhund edition za 50 dolaru v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 edice za 50 dolarů a pošta 70..je to k vzteku ale lákavé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Maximálně k vzteku rozhodně ne lakave :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 jj vychazi to na 2700 bez dph. Tymo levno:) Pak uz to zalezi na celnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 tak dneska doslo,ani jsem to necekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 [ATTACH=CONFIG]26925[/ATTACH] tak dneska doslo,ani jsem to necekal. Miluju němčinu, hnedka je všechno hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2014 Po delší době opět přihodím pár fotek. Frantíkovských AC unity už tu bylo vyfoceno, ale sběeratelky AC Rogue (black flag 2 - north america) ještě ne. Krabice je z pevnějšího kartonu, něco jako basa na desetipívo, nebo pro mladší, jako sběratelka Mass Effect3. Uvnitř je klasický soundtrack, artbook v měkké vazbě, tři pěkné litografie v obálce, nějaký bonusový kod a objednávkový bonus z gameexpresu, přívesek. Přívesek je kus žufánkové oceli namočený ve stříbřité barvě na pogumované šňůrce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Hm ten Rogue teda pěkně odflákli, a kupodivu více lidí říká že je hra lepší než Unity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 gore, pokud myslíš sběratelku, tak za tu cenu ano, chybí mi v ní hlavně steelbook. Až cena spadne něco málo nad litr, bude to adekvátní. Jinak hra sama o sobě je podle mne o něco málo lepší než black flag, nejvíc se mi líbí prostředí severní ameriky. Hlavně přítomnost ker a ledovců dělá námořní bitvy o mnogo zajímavější. Nebo je to zkrátka tím, že mám radší zimu než léto :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 http://www.game.co.uk/en/halo-the-master-chief-collection-limited-edition-only-at-game-304670/?merchname=xboxone-_-onlyatgame-_-HaloMasterChiefCollection cena pěkná,ale co poštovný? kolik je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamisk81 Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Postovne cca 3 libry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Postovne cca 3 libry to je sakra dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Čau lidi nechce někdo gran turismo 6 press kit? cena tak 1200kč ale dá se ještě jednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 na bazos.cz nekdo prodava last of us press kit za 7000,- pokud nekomu chybi ve sbirce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Tak mám tu jeden husarský kousek...jeden nejmenovaný e-shop my poslal zboží na dobírku v hodnotě 3500 ale dobírku stanovil na 1088,-. Samozřejmě úspora 2500 je pěkná ale jak teď? Určitě se ozvou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 nebo taky ne. Uvidis kdyztak se s nimi normalne domluv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Zrovna včera o tom někde říkali. To zboží máš za tu cenu která je uvedena. Tedy těch 1100. Chyba eshopu. Pokud ale objednavas pravidelne z toho obchodu tak priste se na tebe muzou vyprdnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 (upraveno) Dneska mi přišla CoD: MW3 Hardened edice na ps3. Celkem mne překvapila svou velikostí, je jen o něco málo užší než prestige edice cod ghost. Edice obsahuje deník s jakoby osobními zápisky nějakého vojcla, v něm jsou vložené i různé drobnosti jako fotka, novinový výstřižek a etiketa z vína. Dále jsou pak v edici nějaké pohlednice, jakési bonusové dlc, ukázka z tištěného průvodce hrou a samozřejmě hlavní důvod mé koupi, steelbook. Ten je celkem slušný, líbí se mi hlavně vnitřní strana s útokem na přístav. EDIT: Hráč123, možná se dočkám výsměchu, ale jak dál postupovat je na morálně-volních (od vůle, ne od skotu) vlastnostech každého člověka. Osobně bych se jim ozval a domluvil se na dalším postupu - doplacení částky. Upraveno Prosinec 1, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Mandaz: Samozřejmě. Jinak s tímto shopem mám takovou zkušenost, že jedno my poslali poškozenou věc navíc rozbalenou i když neuvedli, že jde o bazar. A k té dnešní objednávce nepřidali psí známky, které byly za preorder. Co se týká toho shopu tak ano, nakupuji tam občas. Ale je to ten druh shopu, který se dá snadno nahradit. Zatím vůbec nevím jak se k otmu stavět..nebudu zastírat, že 2500 je pěkná úspora, na druhou stranu ta morálka zde z mé strany je. Také bych asi nechtěl aby mě někdo sice mojí vinou takto odrbal. BTW má eshop v takovém případě nějáké páky jak to z Vás dostat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Nemá. Včera to říkali pravnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts