Mandaz Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Ale abych pravdu řekl, moc o 20th edici neuvažuju, ten šedivý plast se mi moc nelíbí. No a jako investiční akci se mi s tím nechce tolik hrát - nemám na to kolem data prodeje čas. EDIT: A draku, jsem překvapen, že ti skoro utekla zmínka o možném prodeji té edice u nás ;) Pochybuju, že si necháš utéct možnost koupi konzole ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 To zase budu jako na trní...jednu bych si klidně nechal líbit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 No já se snažit budu ale opravdu pochybuji :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 8, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Ale abych pravdu řekl, moc o 20th edici neuvažuju, ten šedivý plast se mi moc nelíbí. No a jako investiční akci se mi s tím nechce tolik hrát - nemám na to kolem data prodeje čas.EDIT: A draku, jsem překvapen, že ti skoro utekla zmínka o možném prodeji té edice u nás ;) Pochybuju, že si necháš utéct možnost koupi konzole ;) Přiznám se utekla, protože mě ani ve snu nenapadlo, že by se něco takového mohlo blížit realitě, natož aby to byla pravda. Eurogamer web nečtu a ani jsem neheldal, protože nebyla jediná indície o tom, že by měla u nás být. Teda snad jediná v době víkendové akce od Yoshidy a sice, že každý region bude mít možnost jejího předobjednání. Ale to se mi po tom co jsem absolvoval při nákupu v USA nezdálo jako reálná informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Rowan: když to neklapne tak se aspoň poplácáme po ramenou a budeme tiše závidět drakovi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Tak to můžeme už teď :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Hehee..ty si pesimista..třeba se zadaří zrovna nám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 8, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Nestahuje kalhoty před bojem, teď je právě potřeba vynaložit veškerou energii, zužitkovat kontakty které různě máte, požádat ty co k tomu mají blíž že nastal čas aby vám revanžovali vaše dřívejší protislužby, atakovat svoje šéfy a manažery, prostě využít všech svých ženských předností :D Já nechci abyste mi tu záviděli, já chci aby tu konzoli dostal tady každý kdo o ní má seriózní zájem pokud už by tu ta možnost měla opravdu být. Chci aby taky jednou ta naše komunita z malé chudé země mohla volat do světa, že i my máme něco extra a aby i ti na západě jednou mohli závidět něco nám a ne opačně, jak je to v 99,99% případů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Já tak max zavolám na pobočku JRC do ustí kam si pravidelně chodím pro předobjednávky..už jsem tam trochu znám když sem jednomu prodavači vrátil pokemoní 3DS potom co ho předemnou rozbalil zatímco jsem si prohlížel jiné :) Takže moje šance jsou epické :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 neni to fama, bude 10 ks a pujde to ziskat akorat v soutezi, random losovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Něco podobného jsem čekal..ale alespoň to odstraní stres z toho bejt pořád ve střehu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Brigádničím teď při studiu v Euronicsu, kámoš tam maká a objednával si přes ně tu 20th Anniversary ps4ku a dnes tam byl chlápek, že už je na cestě, tak se na ni zítra mrknu :) EDIT: Teď si tu čtu, o tom slosování.. to má být k té 4ce nebo něčemu jinýmu? Protože mi to dnes ten chlápek vážně říkal.. :D EDIT2: Hráč123: Hoď mi prosímtě ty fotky přebytků na mail, díky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Euronics? Má to mít na starost JRC, DATART a Elektroworld ne? Na ty fotky se hned vrhnu, včera jsem to nedával (leze na mě bacil tak sem s ním včera zápasil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 No mně se to moc nezdá ;) Mimo to, že asi nejde jen tak někam přijít a tu konzoli si objednat (není prostě kde), tak podle mě ty konzole neopustí sklady Sony dříve než toho 21/12/2014 jak Sony zmiňuje na svém webu a i tak si myslím, že nejdříve začne distribuce v USA. Natož aby zítra byla fyzicky k vidění v ČR. Ale třeba se pletu a zítřejší fotky z její fyzické existence jen potěší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Nemám páru jak to tam je, ale zítra se v práci ráno poptám, dnes nebyl vůbec čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 tvuj kamos maximalne jenom machruje, to je asi tak vsechno. Tyhle konzole vubec neprijdou nikomu na sklad, budou zasilany primo od Sony,aby se vyhnulo podvodnemu jednani,kdy by se konzole odcizili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 A skladníci už si přitom určitě brousili své drápy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Nejde o žádnýho kámoše, ten o tom ani ještě neví, nebyl dnes vůbec v práci. Jde o to, že tam dnes volal borec co to rozváží, že by to teda mělo dojít. Proto mě celkem překvapilo, že toho má být tak málo. Mě osobně je to jedno, edice je to hnusná a já beru na Vánoce černou klasiku v nějakým bundlu, tu mi můžou aspoň slušně slevit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 (upraveno) rad bych tomu veril,ale bohuzel nemohu. Mel jsem v planu,ze se vyfotim s presne ... (nemohu rici) ps4 20th pro EW a Nay,ale bohuzel to fyzicky nikdy neprijde. Mohla to by pekna fotka na twitter. A respektive pochybuju,ze by vam do skladu a random brigadnikovi volal marketing manager pro cz/sk, ktery to jako jediny ma starost. P.S. samozrejme je mozne, ze proste nekdo v sony selze a posle to dal,aby na tom neco vydelal. Blizi se obdodi podvodu i intrik. P.S. 2: neber to jako utoky na tvou osobu,ale dneska jsem o tom v praci dost zjistoval a resil jak s nasimi,tak i se sony Upraveno Prosinec 9, 2014 uživatelem headhot dodatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Ale nikdo žádnýmu random brigádníkovi nevolal.. Byl tu chlápek co nám normálně vozí dražší věci, volal nám od ramp ať teda přijdem s vozíkama přebrat zboží a faktury, k tomu ale dodal, že objednaná výroční edice ps4 ještě není ale že má dorazit později. Jestli je to neaktuální informace nebo něco tak sorry ale osobně doufám, že se to někdy přeci jenom ukáže :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 REFRESH http://xdante1986.rajce.idnes.cz/Sbirka/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Tak pro klid na vašich duších jsem mu ještě volal a asi to bude planej poplach. Vidina levnýho odkupu se mi rozplynula před očima.. :D xDante: Ta velká figurka Son Goka v Super Saiyan formě je z nějaké edice nebo zvlášť kupovaná..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Tak pro klid na vašich duších jsem mu ještě volal a asi to bude planej poplach. Vidina levnýho odkupu se mi rozplynula před očima.. :D No já si to myslel :) Ačkoliv se tě to teda netýká a edice se ti jak píšeš nelíbí (to je přesnější výraz než to že je hnusná :) tak je to edice, kterou nebude mít každý fanboy doma. Je jich relativně málo vyrobených a Sony, alespoň podle toho co uváděla, si pečlivě pohlídala distribuční systém a dokonce ani preferované a vždy protěžované řetězce, které jsou jinak na seznamu Sony na prvních místech, nedostali ani nejmenší příležitost tu konzoli naskladnit a prodávat. Jeden příklad za všechny je síť Gamestop, a jsou další. Z těchto důvodlů bylo jen velmi těžké uvěřit tomu, že nějaký závozník (absolutně nic osobního proti dotyčnému) někam zavolá (kam?), potvrdí objednávku a slíbí někomu, že budou, nebo že jsou snad na cestě. Jak psal headhot, pokud ten závozník nechodí v obleku a kravatě a na vizitce nemá napsáno předseda představenstva Sony ČR, tak je to s jistotou hoax :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 dragon ball z jeden díl, ted nevím přesný název dílu, nehraju to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 (upraveno) No já si to myslel :) Ačkoliv se tě to teda netýká a edice se ti jak píšeš nelíbí (to je přesnější výraz než to že je hnusná :) tak je to edice, kterou nebude mít každý fanboy doma. Je jich relativně málo vyrobených a Sony, alespoň podle toho co uváděla, si pečlivě pohlídala distribuční systém a dokonce ani preferované a vždy protěžované řetězce, které jsou jinak na seznamu Sony na prvních místech, nedostali ani nejmenší příležitost tu konzoli naskladnit a prodávat. Jeden příklad za všechny je síť Gamestop, a jsou další.Z těchto důvodlů bylo jen velmi těžké uvěřit tomu, že nějaký závozník (absolutně nic osobního proti dotyčnému) někam zavolá (kam?), potvrdí objednávku a slíbí někomu, že budou, nebo že jsou snad na cestě. Jak psal headhot, pokud ten závozník nechodí v obleku a kravatě a na vizitce nemá napsáno předseda představenstva Sony ČR, tak je to s jistotou hoax :) No já původně vůbec nevěděl, že je to tak vzácný, herní novinky teď skoro vůbec nesleduju a jen mě to zaujalo jak jsem to slyšel od šéfa. Každopádně jsem volal tomu kámošovi ať v tom mám pořádek a ten říkal, že si naděje moc nedělá, že sice původně něco dojít mělo ale, že teď to vypadá dost beznadějně a to co "závozník" nahlásil jako výroční edice je prý pravděpodobně nějakej "Players Bundle" kterej nedodali minule, protože toho mají být 4 kusy, což by sedělo. No a té výroční edice prej 4 kusy nemůžou přijít ani za h*vno.. :D Takže nejspíš nic, každopádně se všem rozvášněným nerdům zde omlouvám, nejdřív jsem si toho měl zjistit víc. Jinak k tomu, že je hnusná.. Co já tak pochopil, tak má být v barvách ps1ky, která se mi nikdy nelíbila a vždycky vypadala strašně nudně a zašle, ani trochu elegantně, což bych si u dnešní elektroniky nedokázal představit. Každopádně po osvěžení situace a zjištění, že to bude spíš vyloženě sběratelskej artikl do vitríny, to chápu :) xDante: Můžeš mi prosímtě zjistit která přesně hra..? A platforma? Tu figurku bych bral, tak ať vím co shánět, díky :D Upraveno Prosinec 9, 2014 uživatelem StefiCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts