travis9tr Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 drak3go: Rad bych Ti poslal zpravu, ale mas zaplnenou schranku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 21, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2014 Promiň, už můžeš :) (snažím se pročišťovat schránku, ale stále mi chodí množství zpráv). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 dneska konci aukce Uncharted 2 press kit,zatim za hubicku http://www.ebay.com/itm/Uncharted-2-Among-Thieves-rare-and-limited-edition-press-kit-PS3-/361157479603?pt=UK_VideoGames_Merchandise_RL&hash=item5416a9ccb3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Pánové nevíte kde by se ještě dala koupit Assassins Creed 4: Black Flag (Buccaneer Edition) na PS3? O sběratelky nějak nestojím, ale tohle by se mi hodilo, ta figurka a artbook by mi pasoval mezi sbírku rumů.. :D Ale nějak se v těch ebayích nevyznám, a v česku už jsem to nikde na eshopu nenašel, tak kdybyste mi hodili nějaký odkaz s rozumnou cenou, pokud to vůbec ještě lze sehnat, tak bych byl vděčnej. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidma Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 (upraveno) Pánové nevíte kde by se ještě dala koupit Assassins Creed 4: Black Flag (Buccaneer Edition) na PS3? O sběratelky nějak nestojím, ale tohle by se mi hodilo, ta figurka a artbook by mi pasoval mezi sbírku rumů.. :D Ale nějak se v těch ebayích nevyznám, a v česku už jsem to nikde na eshopu nenašel, tak kdybyste mi hodili nějaký odkaz s rozumnou cenou, pokud to vůbec ještě lze sehnat, tak bych byl vděčnej. Díky. Zdarec. Právě je jedna na aukru, končí zítra, cena 2400. Chceš to ke sbírce rumů? Tak to si sežeň českou sběratelku Risen 2, která obsahuje dřevěnej soudek a vypadá to fakt parádně. Sám mám doma dvě tyto sběratelky, ale na PC ... Upraveno Prosinec 23, 2014 uživatelem davidma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 jo soudek je naprosto bozi zalezitost,mam s cislem 130. Skoda,ze jsi to nenapsal o tyden driv, byla v jrc na wiiu za 1kc, tedka ji tam maji jeste za 1999 na xone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Noo ten soudek vypada taky skvele, ted jste mi nasadili brouka do hlavy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Něco málo zase na prodej, kdyby měl někdo zájem. http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=9353971 Ještě se zbavuji Nintenda DS Pokemon limitované edice. Pokud by někoho brali handheldy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 To nintendo máš kompletní s krabicí a dokumentací? Včetně výplní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Bohužel jen handhld, nabíječka a pár her. Nicméně handheld je ve skvělém stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 gorerated: kolik za Riptide? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Zatim mam nabidku na 350 plus posta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 mám tu nějaký steelbooky na výměnu. měl bys zájem? dám i dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Zkus nabidnout. Treba bych neco vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 hele mám tu ale asi většinu co budeš mít. proto nabídnu i 3. Medal of Honor Warfighter, Thief, Battlefield 4, Wolfenstein The New Order, Ghost Recon Future Soldier, Alone in the Dark i s hrou PC verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Tak ty mam dokonce vsechny :D az na ty pc ale ty nesbiram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 ok, :D ..... zkusím si vydražit artbook toho Hitmana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jestli chces muzem se klidne domluvit mimo aukro.nmam jeste nejaky veci z balls of steel edice duke nuke forever jako bustu,artbook atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Pokud by byla rozumna cena na bustu tak bych tě ji z nostalgie zbavil ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Zkus nabidnout a treba neco vymyslime :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 záleží kolik máš představu za ty artbooky.? jak Hitmana tak i Duka. 440kč včetně pošty? 220 kc za kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 http://console-forum.net/tema/174131-prodam-steelbooky?p=1430407#post1430407 kdyby měl někdo zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jeste ho zitra privezu od rodicu a pak se ozvu. Cena by byla o.k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 A co ta busta? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Taky ji tam vemu :D kolik by sis za ni tak predstavoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts