gorerated Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Da se jeste nekde sehnat ta collectorka dying light? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Vleze se socha z Titanfall sběratelky do Detolfu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Ne! Ani na nej bych ji nestavěl ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Da se jeste nekde sehnat ta collectorka dying light? Zkus se přidat ke skupinovému nákupu na CE fóru, jeden polák to tam nabízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 To forum neznám, hodil bys mi odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 :D Hell :D promin :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 To forum neznám, hodil bys mi odkaz? Tady máš ODKAZ přímo na thread, kde dotyčný nabízí zprostředkování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Diky moc. Ale za tu cenu se mi to ve finale s nejakym polakem moc davat do kupy nechce :D taky bych mohl mit prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Přihazuju povánoční přírůstky do sbírky, od strejdy999 je to steelbook GR: Future Soldier A nakonec jsem neodolal a pořídil si i press kit Gran Turismo 6 a čekám na německý steelbook k Far Cry3, snad dorazí příští týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 čau. Měl bych tu ještě na prodej Bioshock ve steelbooku. I s hrou na X360. Kdyby měl někdo zájem tak napište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Měl bych tu na prodej věci z Balls of Steele edice. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/videogames/detail-page/duke-nuke.forever.bose.01.lg.jpg Kromě artbooku a hry z ní prodávám tyto věci: Dva žetony, nálepku, vystřihovánku, poker karty, pohlednice, bustu Duka, dvě hrací kostky a komiks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Ale tak vzal bych to no....z nostalgie....napis pm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 tak uz to jeden z CE vzdal http://www.ebay.com/itm/Ultimate-Gaming-Collection-PS3-270-Games-Collectors-Editions-Extras-/331432069783?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item4d2ae40a97 jsem zvedavy,kdy takhle skoncime taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Slušná sbírka, být to z ČR tak nad tím uvažuji, akorát bych nedal tolik. Protože tam nemá vyloženě žádné top kousky nebo které byli špatně sehnatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Zdravím,nemáte tu někdo na prodej prsten z CE Uncharted 3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Mám doma dva, jednoho bych se za zajímavou cenu mohl vzdát ;) Kdyžtak mi pošli pmku s tvou představou o ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Jestli ho mermomocí nesháníš, tak ho nechtěj, je to nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 nejsem žádný sběratel,jen fanda série Uncharted a dost dlouho jsem po něm koukal na ebayi nebo aukru ale nechci to platit předem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Tady budeš taky platit předem. :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 caute, uz som sem davno nic neposlal - prave som docasne dokoncil zbierku 3DS konzol, kym nebudu v predaji nove limitovane edicie, tak mam vsetky komercne dostupne PAL limitky (a chyba mi Peach Chotto 3DS aby som mal komplet vsetky 3DS konzoly), tak sa s vami podelim o fotecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Tak bohužel, napíšu to i sem, stejně jako do pmky Carlovi, po příjezdu domů jsem zjistil, že mám už jen jeden prsten z U3 a ten si nechávám. Musím se podívat do svých záznamů a zjistit, kdy a komu jsem ho prodal. Už to ale bude nějaký pátek, neboť si to nepamatuju ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 http://www.alza.cz/xbox-360-call-of-duty-ghosts-prestige-edition-d486597.htm možná někoho zaujme mají jak xbox 360 tak ps3 verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 http://console-forum.net/tema/174537-bioshock-ve-steelbooku Bioshock ve steelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 skoda no http://www.game.co.uk/en/titanfall-collectors-edition-only-at-game-256774?pageSize=20&categoryIdentifier=290104&catGroupId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 VELKÁ...otázka je jestli by tohle monstrum poslali sem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts