Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

Když jsem chtěl objednávat na amazon tak byl ještě skladem claptrap pro ps4..ale platba samo neprošla protože "This item cannot be shipped to your location". To bych čekal od gamestopu nebo Kanadskýho ebgames ale od amazonu kterej má storage všade po světě..no ještěže to snad ošéfoval drak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
amazon a gamestop vyprodano husty, 10 min a gamestop 5 min

jj i na Gamestopu jsem to včera sledoval a tam jsem ani nestihl zareagovat na objednávku :D Chvíli poté vyprodaný i Amazon US a CA a taky EB Games.

Když jsem chtěl objednávat na amazon tak byl ještě skladem claptrap pro ps4..ale platba samo neprošla protože "This item cannot be shipped to your location". To bych čekal od gamestopu nebo Kanadskýho ebgames ale od amazonu kterej má storage všade po světě..no ještěže to snad ošéfoval drak.

US Amazon začal dost rozlišovat mezi velikostmi zásilek a to, že nepošlou mimo USA je dost obvyklé. Dokonce, a to mě na chvíli vyděsilo, mi u již několik měsíců odeslané objednávky na ty sběratelky The Order 1886 poslali, že bohužel nebudou schopni expedovat do ČR. Tak jsem to zkusil objednat v té chvíli znovu a opravdu ta možnost byla zakázaná. Pak se zase třeba po měsíci ta možnost povolí a tak pořád dokola. To stejné bylo s tím obrovským Titanfall u kterého se dodnes divím, že mi ho odeslali a mám ho doma :) Naštěstí u Amazonu pokaždé narazíš při komunikaci na někoho jiného, takže zatímco jeden asistent mi tu objednávku chtěl zrušit, na urgenci už reagoval jiný a s tím jsem se domluvil, takže edice jsou zatím "safe" :)

Co se týče této Borderlands edice tak to jsem zase měl z pr**** kliku a byl ve správný čas na správném místě :) Potvrzených mám 4ks PS4 edic a 1ks Xone edic, chtěl jsem další, ale už bohužel bylo všude vymeteno. I tak jsem s 5ks urval 0,1% z celkového objemu vyrobených ks na světě a to je docela slučný mazec :D

Odkaz ke komentáři

Aukro je co se týče prodeje sběratelských předmětů z her za jejich opravdovou hodnotu úplně mrtvé. Když už se něčeho zbavuju, většinou se nejdříve ptám tady, jestli o to někdo má zájem, a pak různě jinde po forech atd. Aukro už je vážně poslední možnost abych se toho zbavil a to ještě navíc pod cenou a s provizí.

Odkaz ke komentáři

Tak né vždy je aukro špatné...já tam třeba na sběratelce diabla 3 zadělal 900,- a to sem jí tam i koupil i prodal..po odečtu provize nějákých 600-700 stovek doma..Ale souhlasím, že aukro je rozhodně slabé a jsou spíše vyjímky tam najít něco dobrého..Pokud nepočítám toho šílence Cheetaha a jeho bomby :)

Odkaz ke komentáři

Pánové mám tu na prodej hru Mortal Kombat ve steelbooku pro PS3 pokud by měl někdo zájem,cenu obligátně nabídněte :D

Kdyby měl ještě někdo zájem, tak se zbavuji bust z Terminator: Salvation, každá je limitovaná 3000 kusy celosvětově, zespodu signované.

post-60552-14687181482885_thumb.jpg

Upraveno uživatelem gorerated
Odkaz ke komentáři

• Moderators

Některé věci nepřestanou člověka nikdy překvapovat. V našich sběratelských kouscích máme zdá se stále ještě velké rezervy, ty pravé klenoty leží stále někde v útrobách v prachu :)

http://kotaku.com/holy-grail-of-rare-video-games-found-in-a-goodwill-fo-473730982 ---> http://www.ebay.com/itm/Factory-sealed-1987-Nintendo-NES-Stadium-Events-VGA-85-NM-/111567662630?nma=true&si=kzuQrZYmiuj6bXHAWXTxITyrK64%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu