Hráč123 Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Už jí mám objednanou. Zítra odesílají. Zvolil jsem dobírku tak uvidíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 (upraveno) Diky a jak si to udelal s velikosti tricka? Popr napis co za velikost ti prislo ;) // jo vypada to ze vsechny edice maji stejnou velikost ... To sem zvedav :lol: Upraveno Únor 12, 2015 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Tričko jsem vůbec neřešil. Napíšu až to dojde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Jednou jsem z k24 kupoval hru, ale u popisku tehdy nebylo psáno že se jedná o pl verzi. Ale hned druhý den jsem ji vrátil a do tří dnů jsem měl zpět na účtu prachy. Popisek u hry změnili hned po mé telefonické stížnosti. Ale komunikace i rychlost řešení mého problému byla na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 ja si u nich nakoupil za par tisic arcade sticky a vse v poradku, ostravsko/polsky shop btw. jste uz moc priposrany z podvodniku tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Tak se my podařil první prodej na ebay :) Teda zatím ještě čekám na zprávu o uhrazení peněz ale může my někdo kdo už zkušenost má povědet jak to bude probíhat teď? Jinak ještě díky kurzu koruny to vypadá na nějáký výdělek :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Na xychtbůčku Playstation CZ/SK https://www.facebook.com/playstationczechslovak?fref=nf je soutež o jakési balíčky se hrou The Order, musíte se vyfotit s knírem :cheesygrin: a novinami s aktuálním datem. Tak ten knír bych dal, stačilo by vyhnat sýkorky a vlaštovky z vousů a použít nůžky, ale xychtbůček si zřizovat odmítám ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Pokud by měl někdo zájem o Blizzard Acc (Sběratelské edice Cataclysm, Mists Of Pandaria, Battlechest, Diablo III DVD verze) napište mi do zpráv, akorát se mi na to práší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 12, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Na xychtbůčku Playstation CZ/SK https://www.facebook.com/playstationczechslovak?fref=nf je soutež o jakési balíčky se hrou The Order, musíte se vyfotit s knírem :cheesygrin: a novinami s aktuálním datem. Tak ten knír bych dal, stačilo by vyhnat sýkorky a vlaštovky z vousů a použít nůžky, ale xychtbůček si zřizovat odmítám ;) Ty věci k Order 1886 moc pěkné a i hodnotné. Bohužel, tahle novodobá Facebook mánie mě neskutečně irituje a ani toto mi nestojí za to, abych si tam ten účet zřizoval. Je to mor, nemoc současné generace. Pokud ty věci někdo vyhraje, rád si je od něj odkoupím. Vyplatí se vám to, tak soutěžte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Dráčku! nech toho :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Tak se my podařil první prodej na ebay :) Teda zatím ještě čekám na zprávu o uhrazení peněz ale může my někdo kdo už zkušenost má povědet jak to bude probíhat teď? Jinak ještě díky kurzu koruny to vypadá na nějáký výdělek :) do tydne ti musi uhradit castku, jak ti posle penize, tak ti cast sebere paypal, protoze ty jsi jako obchod a pak ti z tech penez sebere jeste 10% ebay, cca prijdes o 16-17% z ceny prodane. U paypalu nevim kolik presne si bere jestli 5-7% Pak budes cekat 21 dni odprodeje,aby sis penize mohl vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 (upraveno) Děkuji :) Jsou to teda pěkný vydřiduši :) To se mě ten výdělek pěkně ztenčí :) EDIT: Tak ze 190 liber už my oholili 7 liber poté co platba dorazila na paypal..předpokládám, že to je provize pro paypal a ebay si ztrhne kdy? Upraveno Únor 13, 2015 uživatelem Hráč123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Pokud někdo shání Dying Light Edycja Kolekcjonerska pro ps4, tady je skladem (částečně cz eshop)http://www.k24.cz/product/255744/Elektronika/Herni_zona/Dying_Light_Edycja_Kolekcjonerska_PS4_.html?product_code.=PCGRADYINGLIGHTPS4K Psal jsem jim na mail. Bohužel obsahuje jen polštinu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 To jsi nemusel psát, je to napsané v popisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 (upraveno) Tak kdyby se náhodou jen přepsali :D Upraveno Únor 13, 2015 uživatelem kubas05 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 13, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Je to od polských vývojářů a všechny uvedené typy sběratelských edic (Collector's, Premium, ...) jsou určeny výhradně pro polský trh (to, že to sem nějaká firma K24 dováží je jen benefit pro ČR). Z těchto důvodů bych tam jiný jazyk než polštinu ani neočekával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Jinak doufám, hráči123, že sem potom hodíš fotky edice (pokud ji tedy budeš rozbalovat) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Jen bych ještě dodal ze co se týče sberatelstvi tak za takový obchod můžeme být jedině rádi jelikož polský gaming trh je obrovský a vycházejí tam opravdu mnohdy luxusní kousky které nikde jinde neswzenetw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Souhlasím se vším napsaným nade mnou. Mandaz: zatím mám v plánu to vybalit...trochu si říkám jak bude za ty peníze zpracovaná ta figurka protože za ty peníze my ta edice příjde velmi pěkně vyplněná obsahem..druhá věc, že hru si asi nezahraju bo polski nemluvím :) Jediný čemu jsem z etikety rozumněl byla Oficjalna kozsulka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 13, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 S tím naprosto souhlasím. Jen mě nenapadlo, že se to tady na našem trhu v prodeji objeví, a tak jsem se jako mnozí odtud přidal ke zorganizování skupinového nákupu prostřednictvím jednoho polského člena sběratelského fóra, který se nabídnul. Ve výsledku tak pořídíme edice o něco dráž a dostaneme se k nim o něco později, ale tak to nemohl nikdo z nás tušit. Pro příště už budeme vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Jsem rád ze jsem se na to vyprdnul na CE fóru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 13, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Mandaz: zatím mám v plánu to vybalit...trochu si říkám jak bude za ty peníze zpracovaná ta figurka protože za ty peníze my ta edice příjde velmi pěkně vyplněná obsahem.. CE: PE: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 draku, radši se mrknu na pořádné fotky od Hráče123 než na unboxing poláka, co sa klepl po palci kladivem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Určitě se budu snažit vyvarovat sahat tomu zombíkovi na řit !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 S tím naprosto souhlasím. Jen mě nenapadlo, že se to tady na našem trhu v prodeji objeví, a tak jsem se jako mnozí odtud přidal ke zorganizování skupinového nákupu prostřednictvím jednoho polského člena sběratelského fóra, který se nabídnul. Ve výsledku tak pořídíme edice o něco dráž a dostaneme se k nim o něco později, ale tak to nemohl nikdo z nás tušit. Pro příště už budeme vědět. me edice vysla na 1754,- bez postovneho,takze urcite pro me levne (prevod liber na polske zlate) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts