djtoko Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Podle mých informacích tam angličtina je... The game, cover, booklets, and all content are in Polish, as it comes from Polish distribution, you will have an opportunity to select other languages (English; Spanish, Italian, French, Russian, German) in game options. The DLC codes might be locked to PL territory only, so might not be used outside of Poland. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Určitě se budu snažit vyvarovat sahat tomu zombíkovi na řit !!!! Tak daleko jsem se ve sledování videa ani nedostal a jsem za to rád... Podle mých informacích tam angličtina je...The game, cover, booklets, and all content are in Polish, as it comes from Polish distribution, you will have an opportunity to select other languages (English; Spanish, Italian, French, Russian, German) in game options. The DLC codes might be locked to PL territory only, so might not be used outside of Poland. Uvidíme, počkám na info od Hráče123, papír (hlubiny netu) snesou všechno a realita může být jiná ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 @Headhot A kde? taky bych to bral diky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Podle mých informacích tam angličtina je...The game, cover, booklets, and all content are in Polish, as it comes from Polish distribution, you will have an opportunity to select other languages (English; Spanish, Italian, French, Russian, German) in game options. The DLC codes might be locked to PL territory only, so might not be used outside of Poland. Pc verze ac má napsanou polstinu obsahuje i eng Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Ahoj vsichni. Neprodava tady nekdo z Vas Far Cry 4 Kyrat edici na PS4? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 To tričko je L a myslim ze hra bude multi language (Proc by nebyla) ostatni veci jsou polsky samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 http://aukro.cz/sbirka-steelbooku-11ks-plus-dve-hry-i5094977223.html kdyby měl někdo zájem nebo o někom víte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Tak to vypadá na hru jen v PL jazyce jak tvrdí samolepka červená..bohužel figurka došla poškozená (4 pařáty ulomeny) takže to s tou polštinou nemůžu ověřit protože bych to rád reklamoval/vrátil/vyměnil. Dodám, že hra byla v kartonové krabici bez jakékoliv výstelky tip top. Už jsem teda vyděl i lepší balení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 tak to naštve, okamžitá reklamace, snad ti to pšonci uznají a vymění. Osobně vzpomínám na balení Bioshock infinite Songbird edice, bral jsem ji za plnou cenu z originálek. Přišla mi krabice jak sviň, vevnitř papíru jak rusáků na ukrajině, samotná krabice edice byla omotaná snad pěti metry bublinkové folie... Samozřejmě byla edice bez poškození. Akorát dva steelbooky mi přišly poškozené, jeden se mi poradřilo při rovnání zničit a druhý jsem myslím daroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Ještě dodám fotku celé edice...Steelbook se my moc líbí, hodně povedenej, velmi lesklej a hodně metalicky působí, machršnůra na druhou stranu hnus..na tu karabinku bych chtěl při zombie apokalypse spoléhat :) Triko bezva, velikost L 100% bavlna a na pravé koze motiv zombíka ze steelu a na levé Dying Light. Na zádech slogan Good Night, Good Luck. Bohužel ta figurka je z nějáké "keramiky" nebo čehosi a je dost křehká..nebo alespoň působí jako keramická. Je poměrně těžká na svou velikost Snad uznají..prohlídl jsem krabičku od figurky a je na ní prasklý ten průhledný plast..a na krabici samotné je trhlina na jedné hraně tak snad uznají, že s tím opravu někdo někde mrsknul. Fota poškození : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Vážně pěkná edice ale, škoda jen, že hra nic moc. Jinak chtěl jsem se zeptat, co jsou vaše nejoblíbenější steelbooky? Jakože, které se vám nejvíce líbí.. Začal jsem na nich poslední dobou dost ujíždět, takže mi jich přibyla strašná hromada, do nedávna se mi asi pořád nejvíc líbil zlatý steel Resident Evil 4 - ps2 ale co jsem od Rowana koupil Shadow of Mordor - ps4, tak se na něho nemůžu vynadívat.. je to sice futurepack, jako třeba Dark Souls 2 ( kterej se mi taky dost zamlouvá ) ale ten embos je fakt nádhernej a v takovým rozsahu jsem ho jinde neviděl. Ani mi díky tomu zase až tak nevadí, že má prázdnej vnitřek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Ty myslím ze steel z ds 2 us je daleko lepší než mordor :) jen tak na okraj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Taky patří mezi moje nejoblíbenější no, ale ten embos na Mordoru prostě miluju :D Jsem vůbec nevěděl, že tam nějakej je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Tak líbí se mi třeba steelbooky od Rage, Prince of Persia (ten s kreslenou grafikou), The Ewil Within a hodně zajímavě je udělaný třeba i na TLOU remaster. Naopak se mi vůbec nelíbí steelbooky na Battlefield 3a4 (gold steelbook na Bad Company je ale pěkný) a velkým zklamáním byl steelbook Diabla 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Ty máš steel Diabla 3..? Jenom v rámci té pc sběratelky nebo nějakej jinej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Teď koukám na video z unboxingu té edice a natočil jsem si důkaz že zomboš neměl prsty ještě před vybalením :) Jinak u mě ve steelbocích vede Dead Island Riptide Zombie Bait Eition steelbook...moc se my líbí barvy a embos dovnitř.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 uff, tak to ti přesně neřeknu, netuším jak pc sběratelka vypadá a nechce se mi to hledat. Ale pár stránek zpátky jsem tu dával fotky, takže jestli máš chuť a půl hodiny času můžeš pohledat :D Je celkový takový do šedočerna, na boku nemá žádný nápis a i čelní obrázek je takový šedočerný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Ty myslím ze embos na ds 2 nebo na batmanovi arkham origins je daleko povedenejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 embos na DS2..? Já tam žádnej teda nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 ;) to víš :) Profici vi ;) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 a profíci si i šáhli :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 takže..? nějakej mega limited steel máš na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Ještě se vrátím zpět k mému nedávnému prodeji na ebay. Dneska mě mile překvapili na poště když cena za balík bude "jen" 586 Kč namísto mnou očekávaných 900,-. Koukal jsem i po DPD atd. ale tam jsou ceny hrozný. Tak nakonec to možná i nějákou stovku hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Tak to vypadá na hru jen v PL jazyce jak tvrdí samolepka červená..bohužel figurka došla poškozená (4 pařáty ulomeny) takže to s tou polštinou nemůžu ověřit protože bych to rád reklamoval/vrátil/vyměnil. Dodám, že hra byla v kartonové krabici bez jakékoliv výstelky tip top. Už jsem teda vyděl i lepší balení. To vážně naštve, těch případů je čím dál víc. Nechápu proč si spousta firem nemůže dát záležet na způsobu balení když vědí, co prodávají. Já teď řeším případ přímo z Naughty Dog shopem, ale zatím na mě už více než týden kálí. Kdyby ty věci stály desetikorunu, ale prodávají limitované edice, ne laciné, a pak si na to najmou skladníky co to ani neumí zabalit. Fakt děs. Vážně pěkná edice ale, škoda jen, že hra nic moc. Jinak chtěl jsem se zeptat, co jsou vaše nejoblíbenější steelbooky? Jakože, které se vám nejvíce líbí.. Začal jsem na nich poslední dobou dost ujíždět, takže mi jich přibyla strašná hromada, do nedávna se mi asi pořád nejvíc líbil zlatý steel Resident Evil 4 - ps2 ale co jsem od Rowana koupil Shadow of Mordor - ps4, tak se na něho nemůžu vynadívat.. je to sice futurepack, jako třeba Dark Souls 2 ( kterej se mi taky dost zamlouvá ) ale ten embos je fakt nádhernej a v takovým rozsahu jsem ho jinde neviděl. Ani mi díky tomu zase až tak nevadí, že má prázdnej vnitřek. Bohužel, zrovna ten futurepak Shadow of Mordor má tak mizerný materiál, že ho prohneš snad jen pohledem. O designu se můžeme řekněme bavit, ale ten laciný a neuvěřitelně slabý plech je teda veledílo k posr***. Do toho kdyby Mandaz řízl kladivem, tak mu zbyde jen ta modrá barva na betonu. Bohužel za mě kvalitou zpracováním jeden z nejhorších a odfláknutých, holt není nad originální produkt steelbook. Zrovna k Shadow of Mordor existuje opravdový steelbook, exkluzivně pro německý Amazon. Možná není tak designově "cool", ale kvalita zpracování někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 (upraveno) draku, z podobné žufánkové oceli je i kovový obal (nevím jak mu jinak říkat) na Dead island riptide od playmanu. Přišel mi poškozený, zkoušel jsem ho velejemně vyklepat a stačili dvě rany a byl jsem skrz. Co mne ale štve nejvíc, že podobné hnusy používají i na bluray filmy. Konkretně futurepak Na hraně zítřka je krásný příklad... EDIT: A pokud se chcete steelbooků a různých paků i packů zbavit, neváhejte. Ve sběrnách mají tenký plech za cca 4 - 4,50kč/kg a za chvilku už budou sběrny posílat love jen na účet ;) No a od nového roku uvažují o tom, že budou moci šrot prodávat jen firmy zabývající se prací s kovem :D Upraveno Únor 16, 2015 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts