Hráč123 Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Zde unboxing video Dying Light kolektorky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 tady je moje The Stairs Collector´s edition Vlastni vyroba zatim bez naslapu,ale dnes hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 draku, z podobné žufánkové oceli je i kovový obal (nevím jak mu jinak říkat) na Dead island riptide od playmanu. Přišel mi poškozený, zkoušel jsem ho velejemně vyklepat a stačili dvě rany a byl jsem skrz. Co mne ale štve nejvíc, že podobné hnusy používají i na bluray filmy. Konkretně futurepak Na hraně zítřka je krásný příklad...EDIT: A pokud se chcete steelbooků a různých paků i packů zbavit, neváhejte. Ve sběrnách mají tenký plech za cca 4 - 4,50kč/kg a za chvilku už budou sběrny posílat love jen na účet No a od nového roku uvažují o tom, že budou moci šrot prodávat jen firmy zabývající se prací s kovem Jo, tak to si umím poté co také vlastním uvedený futurepak k Shadow of Mordor představit. Výroba je stojí soudě podle kvality pakatel a on se vždycky najde nějaký zoufalec, co to koupí jen proto, že je v popisu psáno, že to má "speciální kovový obal". Prostě steelbook stojí víc a tak se snaží na edicích šetřit takto. A co víc, některé shopy ani neváhají tam napsat, že jde o steelbook a pak ti pošlou jak ty říkáš žufánkovou ocel. Když už jsme u těch filmů, to je taky pěkný výdrb dávat filmy do futurepaku, a co víc, nejmenované shopy ("caugh" Filmarena "caugh") ještě přišly na to, že fenoménem současné doby jsou počtem limitované kusy. Takže za poslední měsíce se z filmama ve futurepaku, co jsou navíc neskutečně limitované počtem, tak roztrhl pytel, že mi už ta jejich mailingová masáž začíná opravdu vadit. Každý druhý béčkový film je teď limitovaný počtem edic, v každém mailu stojí, že více než polovina už je rozebraná v předobjednávkách a upjali se na to, že prostě teď "blázni" ocení zejména edice limitované počtem vydaných ks, tak od nich tahají z kapes peníze vrchem i spodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Materiál je bídnej, to je pravda, ale designově se mi fakt líbí asi nejvíc. Máte nějaký typy na pěknej embos? Ať vím po čem pošilhávat, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Ds2 a batman :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 (upraveno) tady je moje The Stairs Collector´s edition Vlastni vyroba zatim bez naslapu,ale dnes hotovo. No vidíš, celkem běžné schodiště. A mne jsi posílal jakousi hrůzu se středovým sloupem a speciál. profily. A nakonec stačilo pár jacklíků :D Každopádně pěkná práce, ještě pár let praxe a možná tě vezmu jako černocha na montáž ;) Btw nevidím jak máš řešený vršek schodiště (v patře), ale i tam bych ti určitě doporučil ramena příčně spojit stejně jako je máš spojené mezi podestami. EDIT: A nezapomeň na dobrou šířku/délku schodnic, tím dobrá myslím takovou délku, abys pohodlně do patra pronesl a) tvoju v náručí a za b) dvě basy piv/vín nebo demižon slivovice :D Upraveno Únor 16, 2015 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 hehe, no hlavni zasluha patri tchanovi,ja se ucil a pak uz to dal sam. Bylo to peklo,jak nikdy nesvarel,tak pro me znovuzrozeni. Pak uz to je pohoda. Vrsek je jednoduchy, navareny desticky a 4 srouby na kazde strane do dreva. Podepreni je ve stenach,aby to drzelo,stojny budou pak na tezisti schodu. Momentalne je to konstrukce,ktera se doladi. Pak poslu lepsi fotky az bude hotovo a pochopis smysl vseho.Tohle je jen hloupe stesti:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Jinak jak už jsem psal dřív, zítra by mi měl dojít press kit Heavenly Sword, což jsem ale vůbec nevěděl, bude u toho i press kit warhawku. Bylo to koupeno jako cca 20 ps3 promo her za + - šest stovek. Ale mezi tím byli i ty dva press kity, vzhledem k tomu, že zbytek her už jsem za 600,- střelil někomu jinýmu mám ty 2 kity v podstatě zadarmo, nevím sice jestli mají nějakou extra cenu ale líbí se mi, tak proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 (upraveno) headhot, tak to potom jo, ten vršek bude držet ;) EDIT: Ono na fotkách vypadají zvláštní schodiště pěkně, speciální profily, pěkně zakulacené, nádherně nastříkané... Ale jak ti potom řeknou cenu a ty si myslíš, že se o jednu nulu připsali, se člověk rychle rozmyslí. Upraveno Únor 16, 2015 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 tak cena je 6 tisic za zelezo, naslapy 10 tisic a pak barva a zabradli 5 tisic. Rezacka a dalsi veci na svareni cca 7-8 tis. a vlastni prace k nezaplaceni cca 30 tis:D Hele moc dobre chapu tedka jak tomu je. Popravde,jsem uplne zapomel,jaky to je sbirat nesmysly aka CE. Se ti vubec divim,ze mas cas na neco takoveho myslet:D A to jsem v mezi case kazdou volnou minutu hral diablo,ale presto jsem nestihl platinu,ale delam na tom,o vikendu co mam 33, tak kamosi budou muset povinne hrat:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 jáj, kristovi léta, mládí dávno v zádeli, ale důchod se už blíží... :D Jinak každá práce má svoje, osobně bych třeba nevydržel dejme tomu půl roku chodit do té samé budovy, sednou do té samé sesle a jen čumět do pc. To sbírání zase nějak extra neprožívám, beru jen to, co se mi líbí no a když se mi to líbit přestane, tak se toho zbavím ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Tak press kity opravdu dorazily a zdají se být v pořádku. Warhawk je celej v super koženým deníku pilota. Mám pocit, že servery na tu hru už snad vůbec nejedou, takže je to z herního hlediska asi hra k ničemu ale pamatuju si, že na začátku ps3 cyklu jsme v ní pořádali mega lanky, tak třeba někdy za dlouhou dobu, si to dáme znovu :) Heavenly Sword má vážně nádherný arty, skoro jsem úplně zapomněl jak ta hra vypadala a jak moc mi nakopal prdel poslední boss.. :D Akorát mám takovej pocit, že tomu chybí černej přebal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 do jednoho postu se fotky nevlezly, tak ještě HS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 jo cerny prebal ti chybi, je na nem takovy znak. Nekde jsem to tu fotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 No to mě trochu mrzí.. na druhou stranu když vyškrtnu náklady na poštu, tak oba kity stály dohromady 60 korun, tak si asi nemám na co stěžovat a můžu být nadšenej z toho, že mám doma další 2 naprostý zbytečnosti.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Netřeba asi ani nic dodávat, shit....kurvy polské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 To bude zřejmě ten slavný kot packowy, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Z čeho je teda ta figurka, že se tak láme..? Je vážně z keramiky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Kamarád sklář říkal, že je to nějáká speciální směs pro takovéto věci a že je to nejvíc naprd protože je to křehký...Nicméně já už mail s fotkami poslal tak čekám na odpověď. A ještě se zkusím informovat u kamaráda jestli mám právo to vrátit ve 14ti dnech kdyžtak i přesto že jsem to rozbalil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Tak reakce na email ohledně rozbité sošky i s fotkami zní: Dobrý den, v tomto případě je třeba reklamovat u přepravce, Česká pošta. https://www.ceskaposta.cz/rady-a-navody/reklamace S pozdravem Moje odpověď: Dobrý den, Rovnou Vám mohu prozradit, že reklamace na poště je mrhání časem protože za 1) Vnější kartonový box nenese známky poškození 2) Uvnitř se nenacházela žádná vystýlka a tedy balení bylo nedostatečné (Box s hrou byl samotný vložen jen do krabice) Takže se opět obracím na Vás s žádostí o reklamaci produktu. S pozdravem Jakub Pešek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Vrácené zboží vždy zasílejte v původním stavu a kompletní, pokud možno v originálním obalu. Navíc přiložte kopii faktury a dodacího listu a krátký průvodní dopis včetně čísla účtu kam si přejete peníze vrátit. Zboží zasílejte k vrácení vždy pečlivě zabalené, tak aby nemohlo dojít k jeho poškození při přepravě. --> velice vtipne napsane. Prosíme, uveďte zboží pokud možno do původního stavu, předejdete tím možnému snížení vrácené částky o náklady vynaložené na uvedení zboží do původního stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Tak jest. Odpověď byla velmi rychlá. Odeslat k nim na pobočku. Takže zítra jim to tam jede. To ještě uvidí co je pořádně zabalená zásilka :) Ale asi budu bit na poštovném a asi něco strhnou z ceny..no každopádně zkušenost. :) Nicméně tu edici bych rád měl. Ale objednejte si to tam znovu po tomhle případu kdy i Rowan to měl rozsekané.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Když tak pročítám vaše zkušenosti s těma pšonkama tak upřímně lituju a mrzí mne, že jsem tu vůbec dával odkaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Takže reklamace u zdendy, popř napište sz dám vám adresu D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 18, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 @Hráč123: No, tak ti jsou výborní teda. Neschopnost vhodně zabalit zásilku přehrají na poštu a napsal jsi naprosto přesně, jak by to na poště dopadlo - nedostatečně zabaleno, nazdar. Já fakt nechápu, že si ti prodejci nedají opravdu záležet při balení zásilek, zvlášť když vědí, co prodávají. Kolik peněz a času navíc by je to stálo a přitom by se vyhnuli těmto problémům. Jenomže bohužel, takto laxní balení není výjimkou ani ve světě a jsem zvědav, jestli to prodejci někdy pochopí. Že prostě dopravce, a je úplně jedno o jakého se jedná, s těmi balíky nezachází jako lékař s orgánem k transplantaci. Jediný boj s nimi mě vážně napadá a to reklamovat jim ty zásilky, vracet, otravovat je. Jinak se to nenaučí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts