Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

Dračku .... Ono to není prodejcem ale výrobcem, collectorka je originálně zahalena v kartonu na míru...s páskou techland....ta samotná figurka je pouze na volno v orig krabičce která je vložena do edice....takže to nemohl prakticky ani prodejce nijak ovlivnit. Mohu popř dohledat foto jak dopadla moje ce guillotine která byla zase strašně těžká na kartonek na míru a celá se zničila....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Takže The Order 1886 jsou rezervované následovně:

Premium Edition: já, Rowan, Tomasino79

Collector's Edition: já, headhot, Pestalix

Dnes bude Amazon odesílat objednávku s edicemi The Order 1886. Všem ze seznamu teď rozešlu částku k úhradě za edice (případně více edic). Uděláme to teď na 2x, částku za edici a po odeslání ke každému z vás pak doplatek poštovného po ČR s dorovnáním případného rozdílu kurzu dle zaúčtování bankou.

P.S. V seznamu došlo ke změně, Pestalixovu edici se bere Rowan.

Odkaz ke komentáři

Prosím vás ta sběratelská edice Dying Light je pouze v polštině? Protože všechny co jsem na netu viděl mají na sobě jen polské nápisy a z jednoho obchodu mi na můj dotaz odpověděli, že je to polská jazyková verze, ve které nejde nastavit jiný jazyk než polština.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Poté co zde čtu jsem zvědav na naše edice, které putovaly až z Polska. Ale podle všeho ten co nám to zařizoval je vyzvedával osobně, a na cestu je zabalil celkem luxusně. Zabalím to taky co nejlíp budu moct a zítra to všem zúčastněným začnu rozesílat (kromě headhota, s tím jsme dohodnuti jinak).

P.S. Za ty počmárané krabice mě nekamenujte, to už takhle přišlo :)

post-28363-14687182444274_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ta colectorka Dying light je normálně v angličtině, jen obal atd. je v polštině.

Vypadá to že asi ne všechny, někdo z ČR na to má unboxing video na YouTube a píše tam, že je ta hra jen v PL. A já to prostě v polštině hrát nehodlám :-D Škoda, u nás v Ostravě je obchod k24.cz, kde prodávají prakticky jenom věci z Polska a tohle tam mají skladem už pár týdnů.

Odkaz ke komentáři

Poté co zde čtu jsem zvědav na naše edice, které putovaly až z Polska. Ale podle všeho ten co nám to zařizoval je vyzvedával osobně, a na cestu je zabalil celkem luxusně. Zabalím to taky co nejlíp budu moct a zítra to všem zúčastněným začnu rozesílat (kromě headhota, s tím jsme dohodnuti jinak).

P.S. Za ty počmárané krabice mě nekamenujte, to už takhle přišlo :)

[ATTACH=CONFIG]28093[/ATTACH]

Už jsem to psal myslím, nejde moc o balení to je ok ale o to ze ta figurka tam lítá já "šulin v gumakoch".....

Odkaz ke komentáři

Vypadá to že asi ne všechny, někdo z ČR na to má unboxing video na YouTube a píše tam, že je ta hra jen v PL. A já to prostě v polštině hrát nehodlám :-D Škoda, u nás v Ostravě je obchod k24.cz, kde prodávají prakticky jenom věci z Polska a tohle tam mají skladem už pár týdnů.

Na můj dotaz ohledně jazykové verze v Techlandu odpověděli následovně:

"Polish Collector's Edition includes english and german language and subtitles."

Odkaz ke komentáři

Tomáš Kotinský: Díky, taky jsem přemýšlel, že jim někam napíšu, ale u nich na fóru se na to několik lidí ptalo a odpověď tam nebyla, takže jsem se na to vykašlal. Zajdu přímo do toho obchodu v Ostravě a ještě se poptám, ale asi to vezmu.

Vybírej dobře ať si domu nedoneseš místo sošky stavebnici.

Já jim to dnes posal zpět na reklamaci. O dalším postupu budu informovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu