Rowan Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Dračku .... Ono to není prodejcem ale výrobcem, collectorka je originálně zahalena v kartonu na míru...s páskou techland....ta samotná figurka je pouze na volno v orig krabičce která je vložena do edice....takže to nemohl prakticky ani prodejce nijak ovlivnit. Mohu popř dohledat foto jak dopadla moje ce guillotine která byla zase strašně těžká na kartonek na míru a celá se zničila.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Tak to jsem zvědavej v jakém stavu nám příjdou edice z Polska. 3 přepravy to "nepřežije"... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 horsi jak dragon age to byt nemuze, jsem v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Takže reklamace u zdendy, popř napište sz dám vám adresu D Tak zase až tak do ruk jsem jim to necpal :D Jinak autogramy rozdávám až na letišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Takže The Order 1886 jsou rezervované následovně:Premium Edition: já, Rowan, Tomasino79 Collector's Edition: já, headhot, Pestalix Dnes bude Amazon odesílat objednávku s edicemi The Order 1886. Všem ze seznamu teď rozešlu částku k úhradě za edice (případně více edic). Uděláme to teď na 2x, částku za edici a po odeslání ke každému z vás pak doplatek poštovného po ČR s dorovnáním případného rozdílu kurzu dle zaúčtování bankou. P.S. V seznamu došlo ke změně, Pestalixovu edici se bere Rowan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 A doprdele :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Kde by se dala sehnat originální krabička ps4 hry, včetně "papíru"? Přišlo mi The Order 1886 a bohužel je jen ve steelbooku. Nicméně ten si chci vystavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Mám doma pět krabek pro PS4 na prodej, ale není to k Order. Je to k Thief, AC:Unity, Far Cry 4, Watch Dogs a Last of Us Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Jak jste dopadli s těma reklamacema toho D.L.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Já teprve zítra posílám zpět do obchodu..pak se uvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Prosím vás ta sběratelská edice Dying Light je pouze v polštině? Protože všechny co jsem na netu viděl mají na sobě jen polské nápisy a z jednoho obchodu mi na můj dotaz odpověděli, že je to polská jazyková verze, ve které nejde nastavit jiný jazyk než polština. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Já se domnívám, že je to tak jak ti napsali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kometa Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Ta colectorka Dying light je normálně v angličtině, jen obal atd. je v polštině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Posilas jim to tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Pošlu jim to tam a uvidím s čím se vytasí...přemýšlel jsem jestli neslepit tu sošku ale je pochroumaná i krabička a box..to prostě ve sbírce nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Právě i já tam mám díru jak do prdele :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 A ty s tím budeš nakládat jak? Jak s tebou komunikují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Zatím nijak, na hotline me slečna poslala do prdele a na email zatím neodpověděli tak uvidím ale vím míň o 5ti dalších s tímto problémem prostě poláci no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Poté co zde čtu jsem zvědav na naše edice, které putovaly až z Polska. Ale podle všeho ten co nám to zařizoval je vyzvedával osobně, a na cestu je zabalil celkem luxusně. Zabalím to taky co nejlíp budu moct a zítra to všem zúčastněným začnu rozesílat (kromě headhota, s tím jsme dohodnuti jinak). P.S. Za ty počmárané krabice mě nekamenujte, to už takhle přišlo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Ta colectorka Dying light je normálně v angličtině, jen obal atd. je v polštině. Vypadá to že asi ne všechny, někdo z ČR na to má unboxing video na YouTube a píše tam, že je ta hra jen v PL. A já to prostě v polštině hrát nehodlám :-D Škoda, u nás v Ostravě je obchod k24.cz, kde prodávají prakticky jenom věci z Polska a tohle tam mají skladem už pár týdnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Poté co zde čtu jsem zvědav na naše edice, které putovaly až z Polska. Ale podle všeho ten co nám to zařizoval je vyzvedával osobně, a na cestu je zabalil celkem luxusně. Zabalím to taky co nejlíp budu moct a zítra to všem zúčastněným začnu rozesílat (kromě headhota, s tím jsme dohodnuti jinak).P.S. Za ty počmárané krabice mě nekamenujte, to už takhle přišlo :) [ATTACH=CONFIG]28093[/ATTACH] Už jsem to psal myslím, nejde moc o balení to je ok ale o to ze ta figurka tam lítá já "šulin v gumakoch"..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Vypadá to že asi ne všechny, někdo z ČR na to má unboxing video na YouTube a píše tam, že je ta hra jen v PL. A já to prostě v polštině hrát nehodlám :-D Škoda, u nás v Ostravě je obchod k24.cz, kde prodávají prakticky jenom věci z Polska a tohle tam mají skladem už pár týdnů. Na můj dotaz ohledně jazykové verze v Techlandu odpověděli následovně: "Polish Collector's Edition includes english and german language and subtitles." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Tomáš Kotinský: Díky, taky jsem přemýšlel, že jim někam napíšu, ale u nich na fóru se na to několik lidí ptalo a odpověď tam nebyla, takže jsem se na to vykašlal. Zajdu přímo do toho obchodu v Ostravě a ještě se poptám, ale asi to vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Tak je tam na výběr menu i dabing angličtina,ruština,španělština,němčina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Tomáš Kotinský: Díky, taky jsem přemýšlel, že jim někam napíšu, ale u nich na fóru se na to několik lidí ptalo a odpověď tam nebyla, takže jsem se na to vykašlal. Zajdu přímo do toho obchodu v Ostravě a ještě se poptám, ale asi to vezmu. Vybírej dobře ať si domu nedoneseš místo sošky stavebnici. Já jim to dnes posal zpět na reklamaci. O dalším postupu budu informovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts