Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators

No jasně, dotáhneš tam elektriku, všechny svoje konzole a sběratelky a budeme mít sběratelský orgie :cheesygrin:

Kua chlapi už hodinu vám balím vaše edice, spotřeba krabic, bublinek, vycpávek, skládaného papíru a lepící pásky hluboce předčila můj předpoklad a namísto toho, abych si v klidu rozbalil ty svoje, tak jsem tu oblepený lepicí páskou a připadám si jako ježíšek :) Asi jsem si nákupem v groupě edicí Dying Light a The Order 1886 prakticky ve stejný okamžik vzal až příliš velké sousto ;)

Zítra vám všem rozešlu vaše balíky, tak doufám, že to alespoň trochu oceníte 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jasně, dotáhneš tam elektriku, všechny svoje konzole a sběratelky a budeme mít sběratelský orgie :cheesygrin:

Kua chlapi už hodinu vám balím vaše edice, spotřeba krabic, bublinek, vycpávek, skládaného papíru a lepící pásky hluboce předčila můj předpoklad a namísto toho, abych si v klidu rozbalil ty svoje, tak jsem tu oblepený lepicí páskou a připadám si jako ježíšek :) Asi jsem si nákupem v groupě edicí Dying Light a The Order 1886 prakticky ve stejný okamžik vzal až příliš velké sousto ;)

Zítra vám všem rozešlu vaše balíky, tak doufám, že to alespoň trochu oceníte 8)

tak nejak jsem si pripadal,kdyz jsem balil dragon age xzone edice do usa a to jsem to pak musel odvest z jednoho konce Brna na druhy konec Brna,abych to predal pritelkyni, kde muj problem se stal jeji.

Groupe buy jsou narocne. Tak hodne stesti.

Jinak jediny kral izolep je tu Mandaz, do jeho balicku se dostat je potreba skill a more casu:Dpost-39477-14687183273816_thumb.jpg

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Mohu i já nějak přidat ruku k dílu? :D

To víš že jo, budeš dělat kávu, ulévat štamprle a podávat headhotovi elektrody :D

tak nejak jsem si pripadal,kdyz jsem balil dragon age xzone edice do usa a to jsem to pak musel odvest z jednoho konce Brna na druhy konec Brna,abych to predal pritelkyni, kde muj problem se stal jeji.

Groupe buy jsou narocne. Tak hodne stesti.

Jinak jediny kral izolep je tu Mandaz, do jeho balicku se dostat je potreba skill a more casu:D

Dneska budu balit a odesílat 2ks Káč pro elektrikáře (odvíječ kabelů), tak sem postnu foto balíku. To teprve uvidíš krále izolep :D

EDIT:

Tak pánové, modlete se, aby vaše edice po cestě nepotkaly mého macka :D

post-35176-14687182549521_thumb.jpg

Délka od špice po špicu 99cm, největší šířka 59cm a váha krásných 18,3kg.

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři

Tak abychom věděli co a jak....

Dobrý den,

prosím Vás o zaslání figurky. Mám přislíbenou od dodavatele výměnu. Děkuji.

K24 International s.r.o.

„figurka“

Varšavská 595/88

709 00 Ostrava – Hulváky

S pozdravem

Jan Šurý

Obchodník

K24 International s.r.o.

Varšavská 595/88, 709 00 Ostrava - Hulváky

tel: 591 141 141

Odkaz ke komentáři

Tak abychom věděli co a jak....

Dobrý den,

prosím Vás o zaslání figurky. Mám přislíbenou od dodavatele výměnu. Děkuji.

K24 International s.r.o.

„figurka“

Varšavská 595/88

709 00 Ostrava – Hulváky

S pozdravem

Jan Šurý

Obchodník

K24 International s.r.o.

Varšavská 595/88, 709 00 Ostrava - Hulváky

tel: 591 141 141

Reklamoval jsi jen sošku? U mě zatím bez odpovědi..ale teprve včera jim to dorazilo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu