headhot Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 jsem neuvedl hru The Order, DL je balena samozrejme ja ji pak stejne rozdelam, mam v planu to hrat na pc s kamosem. Chcem si kazit hru, diky be the zombii, funguje to jako pvp v dark souls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Jo už rozumím :) No Dying Light edice nebyly všechny ve fólii, proto jsem se sám divil, že moje je... Teď se mně to ani nechce moc rozdělávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 tak on byl rozdil v tom,jestli to bylo primo od Techlandu (osobni odber od naseho kontaktu) nebo nasledne dano do distribuce. Ja si myslim,ze budou v poradku, ten pohyb je takovy pomaly klouzavy,kdyz to clovek nakloni Nic horsiho jako dragon age me potkat snad jiz nemuze. Uz jsem si sehnal i specialni lepidlo na plast,tak si to dam do poradku,aby se to dalo prezentovat i doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 No jestli jí vymění nebo vrátí peníze tak a já obědnám znovu tak už si taky chystám lepidlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Ten Dragon Age byla vážně taková katastrofa? Všichni tady o tom píšou, ale nevím pořádně co se stalo. Kdyby měl někdo zájem o PS4 promo The Order dejte vědět budu mít jeden navíc za rozumnou cenu..:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 26, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Btw i já bych mohl mít order už doma tedy :( ale není :D Tvoje bude odcházet až dnes, s doručením zítra. Ta Premium edice je opravdu veliká a když už jsem sehnal krabici na ni, tak se zase k ní už nevešla ta Collector's. Snažil jsem se spojit dvě kartonové krabice k sobě a udělat jednu velkou, ale nakonec se mi to zdálo celkem nestabilní a měl jsem strach to tak nechat poslat poštou. Je neuvěřitelné, jak špatně se pro to hledá krabice, přestože mám k dispozici asi 20 rozměrů různých krabic. Takže jsem to musel dnes vzít s sebou do práce a pravděpodobně to budu muset poslat v krabici od kancelářské židle, tak aby ses pak nedivil až ti to přivezou, že ti vezou kus nábytku. Omlouvám se za zdržení, ale chci mít jistotu, že se s tím nic nestane. P.S. Potvrď pls, že jste se už s Pestalix domluvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Hele v pohodě :D jo domluveni jen mu to posílám až dnes :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 ja mel problemy s krabici od pekarny na chleba se security:D Jeste tu mame zbozi od EW posledni mesic. Po par minutach pochopili,ze tezko jsem si vytvoril razitko ceske posty. Jinak ohledne te DA, byl zasadni problem v tom,ze se pouzil levny plast na vsechno. Veci co nedrzeli v tom "sametu" se dali do pozice na otvirani,takze bylo jasne,ze spadnou a vsechny se polamou. Krabice byla po rozich vyztuzena plastam,ktery se zlamal. Dle videa na youtube se to tykalo vsech,kteri si to nevyzvedli primo v gamestopu. zabaleno jak je zvykem pouze krabice. Gamestop se v baleni hrozne zhorsil, z USA Batman super zabaleny, z britskeho Gamestopu Resident Evil ,The Last of US super zabaleno. Kdyz si clove predstavi,ze tahle edice stale stejne jako Pandemic,tak je to k placi. Po tehle edici me docela omrzelo sbirat sberatelky. Je to posledni dobou business okradani. Zaplat hodne a mi ti dame nejaky laciny shit vyrobeny v Indii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 26, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Hele v pohodě :D jo domluveni jen mu to posílám až dnes :) Máš to odeslané. Stálo by za to, kdybys sem potom dal "unboxing" video z rozbalování, protože myslím, že jsem způsob balení posunul o další level nahoru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 http://aukro.cz/xbox-360-tv-stojan-i5122031555.html Někdo z okolí Chrudimy? Tohle bych si klidne postavil do pokoje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Jdi do toho, za ty prachy jsem bez šance to vyrobit ;) I kdybys měl jet pár km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Kdo o to má zájem? Já jsem z Chrudimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Já bych o to měl zájem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Tak já ti zítra vyfotím, jak to vypadá a pokud se mi to nebude hodit do obchodu, tak se dohodneme :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Tak kolik do toho zatlačíte kluci? http://aukro.cz/the-order-1886-sberatelske-predmety-i5133378749.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Kdyby někdo měl zájem mám na prodej PS2 Resident Evil 4 ve steelbooku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Kdyby někdo měl zájem mám na prodej PS2 Resident Evil 4 ve steelbooku. Stav a cena? Nic nechybí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Tak kolik do toho zatlačíte kluci?http://aukro.cz/the-order-1886-sberatelske-predmety-i5133378749.html Šel bych to toho natvrdo, ale bohužel dneska mi odešel po 14 odsloužených letech pes a zítra si jedu pro štěňacko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Pošlu kdyžtak zítra foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Šel bych to toho natvrdo, ale bohužel dneska mi odešel po 14 odsloužených letech pes a zítra si jedu pro štěňacko... Tak to je taky důvod k radosti..postni pak fotky z unboxingu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 dojmy zatím smíšené, balušák (pes) byl se mnou 14 let a trošku to s člověkem zamává když umře, ale zase se těším na nového.... Jinak rasa německý vlčí špic, zítra nebo v pondělí postnu fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Tak kolik do toho zatlačíte kluci?http://aukro.cz/the-order-1886-sberatelske-predmety-i5133378749.html Na to, že těch sošek má být pouze 100 je jich všude podezřele hodně :) mandaz s pejskem je mně to líto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Na to, že těch sošek má být pouze 100 je jich všude podezřele hodně :)mandaz s pejskem je mně to líto... To je tak když o ně soutěží opravdoví "fanoušci"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Jinak pozor kdyby někdo nevěděl součástí aukce není press kit s hrou - ten koženkový diář není ten stejný diář, který je v press kitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Taky mám pocit, že těch sošek, co jich všichni uvádí že existuje jen 100, je všude nějak moc. Skoro jsem je všechny napočítal, vím o řádném množství v německu, u nás, v Izraeli .... Anebo hold už znám všechny na světě, ke kterým se tyhle raritní věci dostanou :D Ten bundle je pěkný, nebudu lhát, že se nepokusím to koupit. Myslel jsem teda, že je součástí i Press Kit, ale zřejmě teda asi není. Jinak kdyby někdo měl zájem o Press Kit vč. toho pera (které nemají všichni), o tu stříbrnou sošku anebo o ten půllitr tak mi dejte vědět, kolik byste za to dali. Já si to budu brát jako set a pokud vezmu víc ks, dostávám lepší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts