Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

tak on byl rozdil v tom,jestli to bylo primo od Techlandu (osobni odber od naseho kontaktu) nebo nasledne dano do distribuce.

Ja si myslim,ze budou v poradku, ten pohyb je takovy pomaly klouzavy,kdyz to clovek nakloni

Nic horsiho jako dragon age me potkat snad jiz nemuze. Uz jsem si sehnal i specialni lepidlo na plast,tak si to dam do poradku,aby se to dalo prezentovat i doma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators
Btw i já bych mohl mít order už doma tedy :( ale není :D

Tvoje bude odcházet až dnes, s doručením zítra. Ta Premium edice je opravdu veliká a když už jsem sehnal krabici na ni, tak se zase k ní už nevešla ta Collector's. Snažil jsem se spojit dvě kartonové krabice k sobě a udělat jednu velkou, ale nakonec se mi to zdálo celkem nestabilní a měl jsem strach to tak nechat poslat poštou. Je neuvěřitelné, jak špatně se pro to hledá krabice, přestože mám k dispozici asi 20 rozměrů různých krabic.

Takže jsem to musel dnes vzít s sebou do práce a pravděpodobně to budu muset poslat v krabici od kancelářské židle, tak aby ses pak nedivil až ti to přivezou, že ti vezou kus nábytku.

Omlouvám se za zdržení, ale chci mít jistotu, že se s tím nic nestane.

P.S. Potvrď pls, že jste se už s Pestalix domluvili.

Odkaz ke komentáři

ja mel problemy s krabici od pekarny na chleba se security:D Jeste tu mame zbozi od EW posledni mesic. Po par minutach pochopili,ze tezko jsem si vytvoril razitko ceske posty.

Jinak ohledne te DA, byl zasadni problem v tom,ze se pouzil levny plast na vsechno. Veci co nedrzeli v tom "sametu" se dali do pozice na otvirani,takze bylo jasne,ze spadnou a vsechny se polamou. Krabice byla po rozich vyztuzena plastam,ktery se zlamal. Dle videa na youtube se to tykalo vsech,kteri si to nevyzvedli primo v gamestopu. zabaleno jak je zvykem pouze krabice. Gamestop se v baleni hrozne zhorsil, z USA Batman super zabaleny, z britskeho Gamestopu Resident Evil ,The Last of US super zabaleno. Kdyz si clove predstavi,ze tahle edice stale stejne jako Pandemic,tak je to k placi. Po tehle edici me docela omrzelo sbirat sberatelky. Je to posledni dobou business okradani. Zaplat hodne a mi ti dame nejaky laciny shit vyrobeny v Indii

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Taky mám pocit, že těch sošek, co jich všichni uvádí že existuje jen 100, je všude nějak moc. Skoro jsem je všechny napočítal, vím o řádném množství v německu, u nás, v Izraeli .... Anebo hold už znám všechny na světě, ke kterým se tyhle raritní věci dostanou :D

Ten bundle je pěkný, nebudu lhát, že se nepokusím to koupit. Myslel jsem teda, že je součástí i Press Kit, ale zřejmě teda asi není.

Jinak kdyby někdo měl zájem o Press Kit vč. toho pera (které nemají všichni), o tu stříbrnou sošku anebo o ten půllitr tak mi dejte vědět, kolik byste za to dali. Já si to budu brát jako set a pokud vezmu víc ks, dostávám lepší cenu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu