Rowan Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Já bych rád jen sošku myslím ze se bude dobře vyjimat vedle té co už mám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 No a na kolik si ji ceníš? Když bych vzal dvě. tak mě jedna vyjde na 6tis. Kč (je to dost, ale je to stále o několik tisíc méně, než je kupují sběratelé na CE). Pokud by se to zkombinovalo s Press Kitem anebo třeba tím půllitrem, cena se více zatraktivňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 No to je fakt dost no raději se poohlednu po lookingglass knightovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Posílám fotky toho steelbooku Resident Evil 4, ještě mám i pětku, ale ta je lehce poškozená (viz. foto). Jink když tu jsme taková směska sběratelů, není tu někdo kdo by rozuměl starým foťákům, potažmo dalekohledům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Tak to je taky důvod k radosti..postni pak fotky z unboxingu :) Takže postuju slíbené fotky z unboxingu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Tak ten je boží :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Až vyroste, bude mít přes půl metru v kohoutku. Představ si chlupatého vlka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Takže postuju slíbené fotky z unboxingu ;)[ATTACH=CONFIG]28197[/ATTACH] Tak to je nejhezčí pre-order bonus k The Order 1886, kterej jsem zatím viděl...živej malej vlkodlak :) gratuluju!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) Tak teď mi volal pán z k24 ohledně reklamace té edice. Figurku komplet vyměnili a zítra by měla být u mě. Jen doufám, že to nějákej Jansek neslepil Herkulem a neposlal jim to zpět... Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem Hráč123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 co jsem si tak projizdel amazon, tak bude tento rok relativne klid pro nase penezenky. Bylo nacase trosku ty CE omezit, nektere uz byli moc prehnane a udelane jen kvuli reklame a nejakeho toho zisku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 co jsem si tak projizdel amazon, tak bude tento rok relativne klid pro nase penezenky. Bylo nacase trosku ty CE omezit, nektere uz byli moc prehnane a udelane jen kvuli reklame a nejakeho toho zisku ještě Bloodborne, Borderlands, Dark Souls 2 (PS4) určitě výjde aspoň nějaká steel verze, The Witcher III, Batman: Arkham Knight je toho celkem dost... .) Ale je fakt, že na podzim-zimu není pořádne nic oznámeného.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 ty co uvadis,jsou zname a vetsina z nas je jiz ma zaplacene a ceka na dodani. Posledni vlastovka je ten batman a pak nic. Ani Assassins tento rok nehrozi po fiasku s petkou. Vyborny rok na nahromadeni penez na nakup neceho vetsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Pro nás xboxaře žádná sláva...halo5 sběratelka 5200,-, počítám, že vydají i limitku konzole..to bude další 10ka minimálně :) Já teda určitě nic nenašetřím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Hele a ty jsi jí stihl predobjednat? Já mám smůlu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 2, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Posílám fotky toho steelbooku Resident Evil 4, ještě mám i pětku, ale ta je lehce poškozená (viz. foto). Jink když tu jsme taková směska sběratelů, není tu někdo kdo by rozuměl starým foťákům, potažmo dalekohledům?[ATTACH=CONFIG]28188[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28189[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28190[/ATTACH] Jak je na tom placka k té PS2 verzi RE4 a pokud není poškrábaná, kolik bys za něj chtěl? RE5 mám i s tím steelbookem, sice na X360 takže by se eventuelně PS3 verze taky hodila, ale to by musela být v top stavu :) Takže postuju slíbené fotky z unboxingu ;)[ATTACH=CONFIG]28197[/ATTACH] Tak to je teda čertisko! :) Kdyby tak chtěl zůstat pořád takhle malej ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Hele a ty jsi jí stihl predobjednat? Já mám smůlu :( http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Halo-5-Guardians-Limited-Collectors-Edition-for-Xbox-One/productID.313091600 tady je stale k mani. hrac: takze nakonec jela tvoje pritelkyne do ciziny a ty jsi tu zustal,ze? Chtel se zbavovat veci a stale ti pribyvaji:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Přítelkyně je už v cizině půl druhého roku..já se za ní stěhuji koncem tohoto roku..ale hobby si chci udržet :) Jen nevím jaký formát mají v Arabských Emirátech. No uvidíme..ale vím, že tam je pobočka Microsoftu tak se tam pokusím nasáčkovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Nech me :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 nebo zde: http://www.jrc.cz/hra_xone_halo_5_guardians_limitovana_sberatelska_edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Moje chyba....myslel jsem mjolnir ed.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 ta edice se sochou byla na game.co.uk docela dlouho, protoze je moc tezka a nikdo nechtel delat groupe buy. Reklama na to byla na prvni strance. Otazka je,jakou bude mit jrc edici,casto byva totozna s game.co.uk Nemaji tam ilustracni foto zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Kua však všude psali jak byla rychle vyprodana sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Jak je na tom placka k té PS2 verzi RE4 a pokud není poškrábaná, kolik bys za něj chtěl?RE5 mám i s tím steelbookem, sice na X360 takže by se eventuelně PS3 verze taky hodila, ale to by musela být v top stavu :) Tak to je teda čertisko! :) Kdyby tak chtěl zůstat pořád takhle malej ;) Hele vzhledem ke stáří je na tom placka velmi dobře řekl bych tak 8-9 z 10 stav. Cenu navrhni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Dneska tedy dorazila edice Dying Light s vyměněnou soškou. Naštěstí ta přepravu přežila takže mě to stálo jen cenu edice a 2x poštovné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Zdravim, kamos mi dal stare hry na ps3 co mam nahazet nekde do bazaru, byl mezi nema RESIDENT EVIL 6 ve STEELBOOKU, pokud nekomu chybi ve sbirce, ma cas do zitrka (4.3.) dopoledne, nez to tam nahazim, nabidky i s cenou na mail aziz001@seznam.cz (nevim proc ale na mobilu tady nemuzu reagovat na prispevky ani pm) diky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts