Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators

No a na kolik si ji ceníš? Když bych vzal dvě. tak mě jedna vyjde na 6tis. Kč (je to dost, ale je to stále o několik tisíc méně, než je kupují sběratelé na CE). Pokud by se to zkombinovalo s Press Kitem anebo třeba tím půllitrem, cena se více zatraktivňuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co jsem si tak projizdel amazon, tak bude tento rok relativne klid pro nase penezenky. Bylo nacase trosku ty CE omezit, nektere uz byli moc prehnane a udelane jen kvuli reklame a nejakeho toho zisku

ještě Bloodborne, Borderlands, Dark Souls 2 (PS4) určitě výjde aspoň nějaká steel verze, The Witcher III, Batman: Arkham Knight je toho celkem dost... .)

Ale je fakt, že na podzim-zimu není pořádne nic oznámeného..

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Posílám fotky toho steelbooku Resident Evil 4, ještě mám i pětku, ale ta je lehce poškozená (viz. foto). Jink když tu jsme taková směska sběratelů, není tu někdo kdo by rozuměl starým foťákům, potažmo dalekohledům?[ATTACH=CONFIG]28188[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28189[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28190[/ATTACH]

Jak je na tom placka k té PS2 verzi RE4 a pokud není poškrábaná, kolik bys za něj chtěl?

RE5 mám i s tím steelbookem, sice na X360 takže by se eventuelně PS3 verze taky hodila, ale to by musela být v top stavu :)

Takže postuju slíbené fotky z unboxingu ;)

[ATTACH=CONFIG]28197[/ATTACH]

Tak to je teda čertisko! :)

Kdyby tak chtěl zůstat pořád takhle malej ;)

Odkaz ke komentáři

Hele a ty jsi jí stihl predobjednat? Já mám smůlu :(

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Halo-5-Guardians-Limited-Collectors-Edition-for-Xbox-One/productID.313091600 tady je stale k mani.

hrac: takze nakonec jela tvoje pritelkyne do ciziny a ty jsi tu zustal,ze? Chtel se zbavovat veci a stale ti pribyvaji:D

Odkaz ke komentáři

Přítelkyně je už v cizině půl druhého roku..já se za ní stěhuji koncem tohoto roku..ale hobby si chci udržet :) Jen nevím jaký formát mají v Arabských Emirátech. No uvidíme..ale vím, že tam je pobočka Microsoftu tak se tam pokusím nasáčkovat :)

Odkaz ke komentáři

Jak je na tom placka k té PS2 verzi RE4 a pokud není poškrábaná, kolik bys za něj chtěl?

RE5 mám i s tím steelbookem, sice na X360 takže by se eventuelně PS3 verze taky hodila, ale to by musela být v top stavu :)

Tak to je teda čertisko! :)

Kdyby tak chtěl zůstat pořád takhle malej ;)

Hele vzhledem ke stáří je na tom placka velmi dobře řekl bych tak 8-9 z 10 stav. Cenu navrhni.

Odkaz ke komentáři

Zdravim, kamos mi dal stare hry na ps3 co mam nahazet nekde do bazaru, byl mezi nema RESIDENT EVIL 6 ve STEELBOOKU, pokud nekomu chybi ve sbirce, ma cas do zitrka (4.3.) dopoledne, nez to tam nahazim, nabidky i s cenou na mail aziz001@seznam.cz (nevim proc ale na mobilu tady nemuzu reagovat na prispevky ani pm) diky :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu