Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators

Já se přiznám, že nejsem v cílové skupině. Stydím se, ale bojovky a MK nevyjímaje nejsou můj žánr a nemám k nim téměř žádný vztah :)

Na druhou stranu nutno říci, že JRC nemá špatnou cenu na to, že cena na Amazonu je $179.99 a navíc byla prezentovaná jako Amazon exclusive.

ty mas obcas dotazyicon_biggrin.gif Samozrejme ji ma kazdy objednany je 15000/world

Podle "serialized card" jich je 70,000

Není ta druhá verze hezčí?

Mortal-Kombat-X_Kollectors.jpg

Upraveno uživatelem drak3go
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MORTAL KOMBAT X KOLLECTOR’S EDITION

Standard Game 11”/28cm Figurine

Steelcase 3D embossed

Kollector’s steel Card MKX

Comic Book

Gold Scorpion Skin DLC

Goro DLC Insert

Total Volume: 66K Units Available on all formats

copy z dokumentu od warneru

nejvetsi sranda je,ze o techto dvou edicich vim cca pul roku nez to mohlo jit ven. Je videt,ze na lidi s tim spojeny je spolehnuti. Ony jsou jeste jine edice,ale o nich ani neuslysite. Tech Marketingovych edici je hodne a ruzne predmety

Odkaz ke komentáři

Já se přiznám, že nejsem v cílové skupině. Stydím se, ale bojovky a MK nevyjímaje nejsou můj žánr a nemám k nim téměř žádný vztah :)

Na druhou stranu nutno říci, že JRC nemá špatnou cenu na to, že cena na Amazonu je $179.99 a navíc byla prezentovaná jako Amazon exclusive.

Podle "serialized card" jich je 70,000

Není ta druhá verze hezčí?

Mortal-Kombat-X_Kollectors.jpg

No právě proto se zde ptám :D jelikož mě zajímalo kdo bude kterou kupovat. Mě osobně přijde ta co má JRC daleko lepší než ta limitovaná s rádoby "cartoon" SCORPIONEM. Nikdy jsem nebyl extra fanda těchto "pokřivených" figurek.

Odkaz ke komentáři

Zdravím. Vím, že můj dotaz sem nepatří,a že jsem i ve špatné sekci. Ale rád bych Vás poprosil o pomoct. Hledám na netu Assassins creed black flag buccaneer edition pc jenže všude je pryč a tudiž bych Vás poprosil , neznáte nějaké shopy v cizině kde by to mohlo ještě být ? Velmi se omlouvám za tento dotaz. Googlu jsem použil , ale všude je to pryč. Děkuji za rady

Odkaz ke komentáři

• Moderators

To už je nějakejch $$$ kdyby to člověk chtěl ve všech vydáních ty hry :)

PS4 edice Bloodborne pěkná, ale ten ranec .... Asi i toto začíná být už hitem a výrobci začínají útočit na peněženky sběratelů v podobě HW na motivy her. Stejně tak je PS4 MGS V edice atd. - http://www.play-asia.com/playstation-4-system-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-edition-paOS-13-49-en-70-8n4n.html

Odkaz ke komentáři

hlavne ty ceny jsou extremne rozdilne v japonsku a pak v tech shopech. Uz jsem poslal info kamosovi,aby mi sehnal vsechno ohledne bloodborne co tam bude. Co ulovi tak vam napisu info,jestli to bude chtit taky.

btw. ja myslel,ze chces mit vsechny white version:)

Odkaz ke komentáři

• Moderators

No a tu MGS V Premium Phantom Edici by n JPN teda nějak nesehnal?

Jinak měl by někdo zájem o US Collectorku toho Mortal Kombat X od Coarse? - http://www.amazon.com/Mortal-Kombat-Kollectors-Coarse-PlayStation-4/dp/B00SXANENY/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1426066164&sr=1-1&keywords=mortal+kombat+x

US Amazon limituje nákup této edice jen na 2ks.

Odkaz ke komentáři

jeste nedavno jsem o ni uvazoval,ale jak jsem dneska zjistil kolik tisic me bude stat bloodborne necham si zajit chut

ohledne te premium edice, bude strasne moc tezka, takze mi bylo receno,ze s tim pocitat nemohu a jeste by to musel mit na starost uplne jiny clovek primo z Japonska. Prilis mnoho rizik a starosti. Takze je mi lito.

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Draku máš PM.

K bloodborne...mám už nějáký pátek objednaný first print na play asia a úplně jsem na to zapomněl. Ale co koukám do headhotova příspěvku tak těch edic HW i hry samotné je teda požehnaně až se mi to nelíbí. Skutečně to zavání touchou po penezích...BTW ta bílá ps4 bloodborne je odpudivá to se na mě nezlobte...

Odkaz ke komentáři

• Moderators
jeste nedavno jsem o ni uvazoval,ale jak jsem dneska zjistil kolik tisic me bude stat bloodborne necham si zajit chut

ohledne te premium edice, bude strasne moc tezka, takze mi bylo receno,ze s tim pocitat nemohu a jeste by to musel mit na starost uplne jiny clovek primo z Japonska. Prilis mnoho rizik a starosti. Takze je mi lito.

S tou JPN edicí mě to mrzí teda, no nedá se nic dělat, potřeboval jsem to vědět a jdu cestou přímého nákupu, dokud ještě jsou (už teda jen na Xone a PS3, ale díky i za ně).

U toho MK X jsem trochu změnil názor jak se zdá tak ta EU edice se z nějakého důvodu stává vzácnou, je po ní větší hlad ve světě a je všude vyprodaná, vč. Amazonu. Myslím, že kdo by chtěl, tak nákupem na JRC a následnou nabídkou do světa by si mohl celkem přivydělat. Asi si ji tam vezmu a uvidím co pak s ní.

Já bych tu ce mortala asi i bral ale nejdřív musím urovnat to co je již potřeba :/

No na to, že končíš se sběratelstvím .... :D

Draku máš PM.

K bloodborne...mám už nějáký pátek objednaný first print na play asia a úplně jsem na to zapomněl. Ale co koukám do headhotova příspěvku tak těch edic HW i hry samotné je teda požehnaně až se mi to nelíbí. Skutečně to zavání touchou po penezích...BTW ta bílá ps4 bloodborne je odpudivá to se na mě nezlobte...

Naprostý souhlas ve všech ohledech. Edic je moc, až to z žádné nedělá skoro žádnou vzácnost. Mít všechny verze, steebook edice, first print vydání, exkluzivky pro dané regiony ... snad ani není možné a skoro si netroufnu odhadnout, která bude vážně stát opravdu za to a bude patřit k těm cennějším. Smrdí to těžkou komercí, ale to bohužel k velkým titulům neodmyslitelně patří. Kde jsou cítit prachy, tak se do toho buší. Navíc je potřeba si uvědomit kam se ubírá česká koruna, za USD chtějí už přes 26 Kč, GBP zdolala hranici 39 Kč a útočí na 40, Euro míří k 29 Kč. Absolutně nejméně vhodná doba na nákupy. Ach jo, kam ta naše ekonomika spěje.

Bílá edice PS4 se mi taky nejeví ničím extra zajímavá, to si na čistou bílou PS4 můžu už pomale dát potisk kterékoliv hry a udělat z toho limitovanou edici. Takhle tedy ne pánové. Vyloženě odpudivá jak píšeš se mi teda nezdá, ale ta celá červená MGS V se mi fakt líbí víc když už.

Jinak k tomu MK X z USA - při pomalejším způsobu dopravy (9-16 dní) by kus vyšel na $195, při rychlejším způsobu (2-4 dny) by to bylo $209. Cena by to měla být konečná bez dalších navýšení, pak už jen dopravné ode mě k vám, do 130 Kč počítám. Na CZK přepočítávat cenu teď nemá cenu, protože jen věštec asi ví, kolik bude americký dollar v září 2015.

Tak dejte případně někdo závazně vědět, jestli by měl někdo zájem. Jednu můžu vzít na sebe.

Upraveno uživatelem drak3go
Odkaz ke komentáři

• Moderators

Kdybychom brali dnešní kurz USD, tj. nějakých 26 Kč, tak by při pomalejším způsobu doručení vyšla ta edice z Amazonu na 5.070 Kč, resp. 5.500 Kč při doručení do 2-4 dnů.

Jak jsem psal, v tom už jsou veškeré poplatky zahrnuté na vstupu do ČR, takže ta cena je konečná.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu