headhot Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 stihnul to nekdo? http://www.amazon.com/Blackwater-Archives-Art-Order-1886/dp/0985902256/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1426570429&sr=8-4&keywords=art+of+order+1886 Prisel mi odkaz na twitter a kliknu a vyprodano:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Já na to včera koukal když jsem našel odkaz, to šlo ještě koupit, ale nějak jsem nechtěl za to těch $60 dávat. Možná mě to bude časem mrzet, ale v tu chvíli mi to přišlo i dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 za 60 dolaru je to zadarmo, na ebay to zase bude okolo 150 dolaru a vice:( The Order ma fakt krasny artbooky,knihy atd. Skoda no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 :( shit :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 za 60 dolaru je to zadarmo, na ebay to zase bude okolo 150 dolaru a vice:( The Order ma fakt krasny artbooky,knihy atd. Skoda no Protože to bylo hned pryč a zatím jen na amazonu tak se to na 100% ještě někde objeví. Nevěřím, že by vydali jen tak málo kusů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 na sony twitteru psali,ze to byla limitovana edice pro amazon.com Tak ti fakt nevim,jestli se to objevi. Tyhle serie Art of ... jsou dost specificke, vetsinou to ma jen amazon a nebo primo vydavatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 http://collectorsedition.org/forums/showpost.php?p=252823&postcount=396 Tak možná tomu dám druhou šanci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Zdravím nevíte kdy bude v prodeji Sword art online? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 http://collectorsedition.org/forums/showpost.php?p=252823&postcount=396Tak možná tomu dám druhou šanci :) kdyz to uvidis,tak si to nesysli, mobil znas:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Aj já pěkně prosím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 tedka v akci kdo jeste nema na ps4 http://www.jrc.cz/hra_ps4_murdered_soul_suspect_limited_edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 18, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 kdyz to uvidis,tak si to nesysli, mobil znas:) Když na to kápnu, dám echo, totéž očekávám od tebe :) Jinak v mezidobí kde se vzal, tu se vzal,.... ale co já vám "Bloodborne freaks" budu vlastně povídat :) P.S. Ano, je to Press Kit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 ja vedel,ze existuje, byl viden ve score pred par dny. Vyborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Parádní press kit - hodně dobrý úlovek! Doufám, že se mně ho podaří taky sehnat. Budeš to vůbec hrát? Pokud ne přijedu si hned teď pro ten disk... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 18, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Hrozně rád bych si to zahrál, ale nemám na to absolutně čas. Navíc nevím co by to udělalo dát do mechaniky před datem vydání? Tak či tak zatím asi zůstane tam kde je, dost možná budu mít i nějaký kousek navíc na prodej? Ale psssst :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 (upraveno) Hrozně rád bych si to zahrál, ale nemám na to absolutně čas. Navíc nevím co by to udělalo dát do mechaniky před datem vydání?Tak či tak zatím asi zůstane tam kde je, dost možná budu mít i nějaký kousek navíc na prodej? Ale psssst :) Neudělá to vůbec nic.. .) jen nebude 1st day patch, který teprve výjde. Lidi to už hrajou. A pokud se bojíš tak já to na mé konzoly rád vyzkouším.... .) edit: Pokud by měl někdo zájem mám tady navíc nějaké promo věci k The Order: 1886 (promo disk, triko a sackboye). Na ceně se domluvíme - kdyžtak PM. Upraveno Březen 18, 2015 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 (upraveno) tak pokud se nepripojis online je to ok. Jinak na ebay lidi prodavaji nightmare edice a je to nejaky uzoucky a hlavne tam jsou preorder prsteny http://www.ebay.com/itm/Bloodborne-Nightmare-Edition-V-Rare-Limited-Ed-Bb-Key-Ring-Pre-Order-PS4-/141593175732?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item20f79c66b4 kua ebay je plny vseho,kdybych mel koupit vsechno tak se asi zblaznim,ale ty bily mikiny jsou nadherne Upraveno Březen 18, 2015 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Tome, vzal bych triko ale vzhledem k předchozím neúspěšným obchodům s tebou nevím zda má cenu se na něčem dohadovat :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Tome, vzal bych triko ale vzhledem k předchozím neúspěšným obchodům s tebou nevím zda má cenu se na něčem dohadovat :/ Triko ti přidám k těm dalším věcem (pořád je mám neboj :) ) dělám teď velkej pořádek a už se konečně dostanu k tomu, abych všechno poslal.. ale je to M, neva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 No snad tedy ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 No snad tedy ;) OK zítra pošlu s ostatníma věcma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 18, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 (upraveno) Ok, kdo máte zájem o Bloodborne press kit, tak PM :) ///EDIT: Tak všechny Bloodborne press kity jsou pryč, jen se po nich zaprášilo :) Upraveno Březen 19, 2015 uživatelem drak3go Vyprodáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokutator Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Můj nový malý přírůstek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 cekal jsem,ze ta krabice bude velka jako ps4 hra, velky omyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 http://www.jrc.cz/hra_ps3_call_of_duty_ghost_prestige Pokud by někdo ještě neměl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts