djtoko Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Bloodborne (Nightmare Edition) unboxing... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Díky tome, balík doma :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Bloodborne (Nightmare Edition) unboxing... :) nejlepsi CE co jsem videl a to jsem videl hodne. Takovy srackoidni order i s hrou se muze jit zahrabat:D Dneska prekvapeni epic FF type 0 CE narez a tohle no radost se na to divat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Já nebudu psát nic...jsem hotov ....mrda..pecka....včera jsem si pohrával s myšlenkou jí zrušit, já vuuuul že jsem o tom vůbec uvažoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Díky tome, balík doma :D Nemáš vůbec zač. to headhot Final Fantasy jsi bral odkud? Ze store? Nightmare edice vážně potěšila! Navíc to nejsou nějaké levné imitace zvonku a sady na psaní, ale parádní kousky! :) A ještě jeden "malej" Bloodborne unboxing pro ty, kteří sbírají sackboye... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 FF jsem bral z originalek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 20, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 No a tohle jste pánové viděli? :blink2: Když už si myslíte, že není co ukazovat a máte pocit, že ty a tamty stejné věci snad musí prezentovat pořád dokola protože tolik toho přece nemůže ani existovat, tak vás doběhne otevřením šuplíku plného ovladačů a konzolí. Moc hezky se na to kouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokutator Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 dnes jsem se dozvěděl o God of war III na ps4. Určitě do toho jdu. Nevíte o nějakých speciálkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 ne bude to jen predelavky trojky na ps4 k 10.vyroci god of war. Zhlediska,ze ke tretimu dilu vyslo nespocet sberatelek,tak pocitam,ze to neni v planu. Respektive se na tyhle predelavky vubec nedelaji. Ps4 vykopava stare hity z ps3, je to smutne, ze je vice predelavek a remaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 Pokud vím, po TLOU je to druhá hra. Xbox One dělá to samý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 a dmc, sleeping dogs atd. to nejsou predelavky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 Není náhodou remastered i Borderlands The Handsome? Z 50 a více % to určitě remaster je, a možná by se jich našlo i více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 Jemu nešlo o to kolik jich je nebo není remastered, jemu šlo především o to, že to dělá i Xbox :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 Sběratelka žádná oznámená není (na to je ještě čas, ale myslím, že nic dělat nebudou). Každopádně jestli máš pár dolarů navíc můžeš si předobjednat limitovanou sošku Kratose... |:) http://gear.playstation.com/brands/god-of-war/kratos-on-throne-statue-deposit.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 Jemu nešlo o to kolik jich je nebo není remastered, jemu šlo především o to, že to dělá i Xbox :cheesygrin: chtěl jsi napsat Microsoft :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 na ebay se objevila asia version steelbook na FF type 0 http://www.ebay.com/itm/MSRNY-PS4-Final-Fantasy-type-0-HD-Asian-version-Steelbook-ONLY-NO-GAME-RARE-/111625891563?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19fd6beeeb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 (upraveno) http://www.zavvi.com/merch-figures/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-play-arts-kai-venom-snake-figure/11021894.html velice krasna figurka v akci https://www.alza.cz/ps3-aliens-colonial-marines-collectors-edition-d333741.htm?kampan=heureka.cz_alza-cz_herni-zona_hry_ps3_akcni Upraveno Březen 24, 2015 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 tak jrc da k predobjednavkam Mortal Kombatu http://www.jrc.cz/hra_ps4_mortal_kombat_x_kollector_s_edition privesek novinka k teto edici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Sakra, zase o důvod více předobjednat Mortal Kombat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 No vida :) Se nakonec ta předobjenávka u JRC vyplatila :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 pokud by náhodou někomu utekla soutěž o presskity bloodborne http://www.zing.cz/novinky/26372/soutezime-o-tri-specialni-a-tri-standardni-edice-bloodborne Jinak opovažte se je vyhrát místo mne, plantážníci, jen kvůli téjto souteži jsem se na zingu regnul :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Přenechám jiným... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 tim je mysleno,ze jsi vytvoril stovky jinych accountu? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 headhot, nene, jen jeden, svého Mandaze se nevzdám :cheesygrin: Buď to vyjde anebo ne ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 ty jsi na to moc liny:D ale hrac, do to pujde:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts