Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Tak náhodou order je idální hra pro mne :D Nemusím jí věnovat moře času na naučení a za dva týdny občasného hraní je hotovo. Občas myslím třeba hodinku dvě během tří dnů. Osobně jsem ji dohrál a nějak krátká nebyla, rozhodně byla delší než kampaně posledních battlefieldů nebo call of duty.

Jinak Tome, máš ode mne pmku.

A další důvod proč mám rád order, můj předobjednávkový bonus/vlkodlak se má čile k světu

post-35176-1468718371913_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

schody dělal tata ještě za komančů, já byl tehdy cca dvouroční prcek a už tehdy jsem mu pomáhal (upíjet pěnu z píva) :D

Jinak před pár lety jsem dělal nádherné schodiště pro jednoho extraligového hokejistu, nerez v kombinaci s bezpečnostním sklem a madlo z ebenu. Sice drahé jak čupka, ale nejhezčí co mi prošlo pazourama. Bohužel mám smluvně zakázáno veřejně prezentovat jak fotky tak i jméno hokejky.

Odkaz ke komentáři

zdendo až tak to rušíš? No nic se nedá dělat, jak budeš mít zítra čas, napiš mi pls smsku za kolik bys byl ochotný prodat samotný krýgl the order ;)

Jo a pokud by někomu nějak extra chyběl Aliens: Colonial Marines collecorka, tak ji na alze mají za 499 cz peněz

https://www.alza.cz/ps3-aliens-colonial-marines-collectors-edition-d333741.htm

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Koukni na ten obrázek edice, je tam ta plechová karta a tam je uvedeno ".. of 70 000".
MORTAL KOMBAT X KOLLECTOR’S EDITION

Standard Game 11”/28cm Figurine

Steelcase 3D embossed

Kollector’s steel Card MKX

Comic Book

Gold Scorpion Skin DLC

Goro DLC Insert

Total Volume: 66K Units Available on all formats

copy z dokumentu od warneru

nejvetsi sranda je,ze o techto dvou edicich vim cca pul roku nez to mohlo jit ven. Je videt,ze na lidi s tim spojeny je spolehnuti. Ony jsou jeste jine edice,ale o nich ani neuslysite. Tech Marketingovych edici je hodne a ruzne predmety

Tak to opravdu vypadá na total of 70,000 jak jsem psal.

Jinak moc hezký steelbook a soška vypadá krásně detailně propracovaná. Snad nezklame dílenské zpracování a použitý materiál.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu