headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 rowane musis to brat,ze k tomu sackboy je ta hra zdarma, vetsi hodnotu nema:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 rowane musis to brat,ze k tomu sackboy je ta hra zdarma, vetsi hodnotu nema:) Haha :) no Bloodborne to není, i když jsem koukal, že už i na Bloodborne nadáváš.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 order jsem jeste nehral:) ale vim,ze je to super kratke. Technicke demo. Na bloodborne nadavam v dobrem slova smyslu, cekal jsem vic,ale tedka me drti kulky dungeony,takze uz je to ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Já myslel ze je to jasné :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Tak náhodou order je idální hra pro mne :D Nemusím jí věnovat moře času na naučení a za dva týdny občasného hraní je hotovo. Občas myslím třeba hodinku dvě během tří dnů. Osobně jsem ji dohrál a nějak krátká nebyla, rozhodně byla delší než kampaně posledních battlefieldů nebo call of duty. Jinak Tome, máš ode mne pmku. A další důvod proč mám rád order, můj předobjednávkový bonus/vlkodlak se má čile k světu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 velice pekne schody (samozrejme pekny pes, bude to pekny vlkodlak) momentalni deformace:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 schody dělal tata ještě za komančů, já byl tehdy cca dvouroční prcek a už tehdy jsem mu pomáhal (upíjet pěnu z píva) :D Jinak před pár lety jsem dělal nádherné schodiště pro jednoho extraligového hokejistu, nerez v kombinaci s bezpečnostním sklem a madlo z ebenu. Sice drahé jak čupka, ale nejhezčí co mi prošlo pazourama. Bohužel mám smluvně zakázáno veřejně prezentovat jak fotky tak i jméno hokejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Něco málo opět na prodej. Ceny nabídněte, popřípadě vyměním za steelbooky které nemám. http://console-forum.net/tema/176357-veci-ze-sberatelskych-edic-figurky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 tak mě ti psi celní zadrželi Bloodborne first print...asi mají za to že pašuju známky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Mě také a rovnou 2 ks hajzlove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 http://www.herni-svet.cz/infamous-2-hero-edition-ps31 Pro ps3 sběratelé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Tak jen tak pro potěchu oka ( a na prodej ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 zdendo až tak to rušíš? No nic se nedá dělat, jak budeš mít zítra čas, napiš mi pls smsku za kolik bys byl ochotný prodat samotný krýgl the order ;) Jo a pokud by někomu nějak extra chyběl Aliens: Colonial Marines collecorka, tak ji na alze mají za 499 cz peněz https://www.alza.cz/ps3-aliens-colonial-marines-collectors-edition-d333741.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Koukni na ten obrázek edice, je tam ta plechová karta a tam je uvedeno ".. of 70 000". MORTAL KOMBAT X KOLLECTOR’S EDITION Standard Game 11”/28cm Figurine Steelcase 3D embossed Kollector’s steel Card MKX Comic Book Gold Scorpion Skin DLC Goro DLC Insert Total Volume: 66K Units Available on all formats copy z dokumentu od warneru nejvetsi sranda je,ze o techto dvou edicich vim cca pul roku nez to mohlo jit ven. Je videt,ze na lidi s tim spojeny je spolehnuti. Ony jsou jeste jine edice,ale o nich ani neuslysite. Tech Marketingovych edici je hodne a ruzne predmety Tak to opravdu vypadá na total of 70,000 jak jsem psal. Jinak moc hezký steelbook a soška vypadá krásně detailně propracovaná. Snad nezklame dílenské zpracování a použitý materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Omlouvám se ale ta soška vypadá ne pěkný shit kus plastu a ještě k tomu ne moc dobře provedeny, měl jsem pocit ze to měl být polystone, rusim predobjednavku....toto opravdu za ty peníze nechci!!! Shit ... Shit... Shit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 rowan: kolik za ty dvě edice s vlkodlakem a gallahadem, svlkodlakem tu barevnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Napiš pm a zkus nabídnout... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Je to pecka :D doma od týden...celkem fofr to byl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Je to tu pomalu mrtvé, nikdo nic nekupuje? :) zkurv**** post a a clo....650kc navíc ale vypadá parádně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 clo si neplatil:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 650 za jeden kousek? Kurec.... Já kupuju pořád ale nechlubím se :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Poštovní poplatek a clo 650 ....posta a edice tuším 75 $ ... Nedá se no Edit : Bral jsem 2ks takže 150$ + 1300 clo....shit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Tak snad to bude jednou pěkná raritka když už :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 (upraveno) vyreseno s Rowanem Upraveno Duben 9, 2015 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 ? Nechápu....každopádně s reklamací stejně asi neuspeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts