RingMan Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 U zboží do hodnoty 22 eur se neplatí clo, ani DPH. Na zboží v hodnotě od 22 do 150 eur se vztahuje DPH, nikoli clo. Zboží nad 150 eur podléhá clu i DPH. daň je 21 % z ceny + poštovného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Ano ano popletl jsem to...no dph a poplatek poste teda....nic to ovšem nemění na tom za to jsou zidaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Komu by chyběla Desiny PS4 Ghost edice, jrc ji vyprodává za 1999cz peněz http://www.jrc.cz/hra_ps4_destiny_ghost_edition Bohužel osobně do ní nejdu, když ta ludra chce pořád připojení k netu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 na přeprodej dobrá cena.. Ještě mají ve výprodeji s poškozeným obalem..ale ta je o litr dražší..to už není nic moc :) lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Každopádně pokud se s tím na přeprodej chce někomu mrdolit... To radši při nacenění přihodím k DPH ještě DPM (daň z přidaného Mandaze) ve výši cca pěti až deseti procent a mám to skoro zadarmo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Jo já si jí rád vzal...klidně si počkám a za 150 liber myslím že na ebay půjde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 ja ji dostal zdarma k 33.narozkam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Ne ne ne ne ne prosím ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 headhot: takový jsou na přeprodej vůbec nejlepší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 darky nikdy neprodavam a jsem rad,ze jsem to zacal hrat,super hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Však to je jasné...já se k tomu ještě nedostal pořádně..ale mám to na ps4 taky ..předpokládám ale že kampaň nebude úplně to pravý ořechový..nejsem moc MP typ hráče.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 10, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 kdyz to uvidis,tak si to nesysli, mobil znas:) Aj já pěkně prosím :D http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0985902256/ref=nosim/aurobius-20 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 10, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Omlouvám se ale ta soška vypadá ne pěkný shit kus plastu a ještě k tomu ne moc dobře provedeny, měl jsem pocit ze to měl být polystone, rusim predobjednavku....toto opravdu za ty peníze nechci!!! Shit ... Shit... Shit Já si nemyslím (doufám), že by ta soška byla taková jak popisuješ. Uvidíme, snad se nepletu. Jinak tady zřejmě první unboxing edice od Coarse - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Do té bych šel raději teda... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-castlevania-lords-of-shadow-2-draculas-tomb-premium-edition-p-17327.html nevím, jak pěkná to je cena, ale ve slevě mají Castlevanii :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 plastova sracka bude ten novy Batman,ale Mortal Kombat ma peknou figurku. Jinak potvrzuji,ze promo disky obsahuji DLC Goro. Budu mit nejaky tricka a podobne kraviny. Pak 16.5.2015 se muzem videt v Praze na oficialnim turnaji v MKX, kazdy ucastnik dostane nejaky promo shit, top 16 pak jeste lepsi veci,ale tam se podivam ja a par mych spoluhracu. Cca 8 mist by melo byt pro randomy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 10, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 No zatím se o použitém materiálu na sošky mluví jako o plastu u obou edic, s různou kvalitou zpracování. Tak nevím, všichni nějak očekávali polystone, nevím jak moc zásadní rozdíl v kvalitě by to znamenalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 no kvalit The Last of Us to nedosahuje, to je pravda. Jinak ty se to stejne nedozvis,urcite bude neotevreno:) Jinak jrc vcera stahla uz predobjednavky na CE, tak jsem zvedavy,jestli to bude vyprodane jako Bloodborne. na play-asia je bloodborne first print tedka za 59 dolaru, kdo nekoupil,tak at neotali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 No polystonu se nevyrovná nikdy nic to je snad logické, poté co mě to chytlo tak mě přijdou jako shit snad všechny CE:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Vy jste ale rozmazlenci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 first print jsem měl objednáno, pak jsem zrušil, když byla jpn only Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 10, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 (upraveno) Vy jste ale rozmazlenci Tady nejde o rozmazlenost, tady jde o to, že za peníze které si vydavatelé za CE říkají by tomu měla odpovídat kvalita. Co si budeme nalhávat, ceny CE se šroubují čím dál víc nahoru a kvalita mnohdy zaostává za cenou (poslední dobou časté zaměňování steelbooků za lacinější a méně kvalitní metalpaky, zpracování sběratelských předmětů hluboce za očekáváním apod.) Nechci tu ani zmiňovat případy kterých se to týká, protože sám jsem jeden z těch co je mají objednané. Vydavatelé se zvykli (jak už jsem psal dříve) limitovat počty vydávaných ks na úkor relativně nepřiměřené ceny. To by nebylo až tak od věci, ale horší že si zvykli ubírat na kvalitě a ve skutečnosti dávat do finálních produktů lacinější obsah než ten, jaký propagují před vydáním. Nejpíš je na čase s obezřetností vybírat mezi těmi CE, co za to opravdu stojí (kvalitou a obsahem určitě takové TLoU PPE, Witcher 3, kde bude socha z polystonu, MGS Phantom Pain apod.). Upraveno Duben 10, 2015 uživatelem drak3go Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 draku, s nadsázkou trochu.. Nicméně takový je už asi úděl sběratelův, respektive přicházím na to, že i sběratelé se dělí na různé typy..někteří sbírají vše, někteří jen jednu značku, někteří jen od jedné firmy apod. Samozřejmě, že být nespokojený s kvalitou a ozvat se je v pořádku, ale nakonec, pokud to chceš do sbírky tak nezbude než sklapnout paty a zaplatit. Mimochodem dnes přišel ten Uncharted 3. Mrknu na něj a pokud je vše v pořádku a máš zájem můžeme se dohodnout..nebudu si ho držet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Ono je to trošku začarovaný kruh. Lidé (a nejen sběratelé, ale prostě všichni) by chtěli například mercedesa s cenovkou felície. A vydavetelské firmy (prodejci) by zase chtěli prodat felíciu s cenovkou mercedesa. Každopádně ale kvalita sběratelek šla postupně dolů, kromě pár vyjímek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 tak kvalita... není kvalita jako kvalita... viz cena... když byla ještě u nás castlevania 2 ta tomb edice všude za 2500-2800 tak otázka...má ta edice tuhle cenu? no a já ji objednal za 800 včetně pošty... novou... za tuhle cenu když to chtěli ještě za hru je ta CE rozhodně dobrá... je to vždy o ceně... a otázka poměru kvalita vs cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts