Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Omlouvám se ale ta soška vypadá ne pěkný shit kus plastu a ještě k tomu ne moc dobře provedeny, měl jsem pocit ze to měl být polystone, rusim predobjednavku....toto opravdu za ty peníze nechci!!! Shit ... Shit... Shit

Já si nemyslím (doufám), že by ta soška byla taková jak popisuješ. Uvidíme, snad se nepletu.

Jinak tady zřejmě první unboxing edice od Coarse -

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

plastova sracka bude ten novy Batman,ale Mortal Kombat ma peknou figurku.

Jinak potvrzuji,ze promo disky obsahuji DLC Goro. Budu mit nejaky tricka a podobne kraviny. Pak 16.5.2015 se muzem videt v Praze na oficialnim turnaji v MKX, kazdy ucastnik dostane nejaky promo shit, top 16 pak jeste lepsi veci,ale tam se podivam ja a par mych spoluhracu. Cca 8 mist by melo byt pro randomy

Odkaz ke komentáři

no kvalit The Last of Us to nedosahuje, to je pravda. Jinak ty se to stejne nedozvis,urcite bude neotevreno:) Jinak jrc vcera stahla uz predobjednavky na CE, tak jsem zvedavy,jestli to bude vyprodane jako Bloodborne.

na play-asia je bloodborne first print tedka za 59 dolaru, kdo nekoupil,tak at neotali

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Vy jste ale rozmazlenci icon_smile.gif

Tady nejde o rozmazlenost, tady jde o to, že za peníze které si vydavatelé za CE říkají by tomu měla odpovídat kvalita.

Co si budeme nalhávat, ceny CE se šroubují čím dál víc nahoru a kvalita mnohdy zaostává za cenou (poslední dobou časté zaměňování steelbooků za lacinější a méně kvalitní metalpaky, zpracování sběratelských předmětů hluboce za očekáváním apod.)

Nechci tu ani zmiňovat případy kterých se to týká, protože sám jsem jeden z těch co je mají objednané.

Vydavatelé se zvykli (jak už jsem psal dříve) limitovat počty vydávaných ks na úkor relativně nepřiměřené ceny. To by nebylo až tak od věci, ale horší že si zvykli ubírat na kvalitě a ve skutečnosti dávat do finálních produktů lacinější obsah než ten, jaký propagují před vydáním.

Nejpíš je na čase s obezřetností vybírat mezi těmi CE, co za to opravdu stojí (kvalitou a obsahem určitě takové TLoU PPE, Witcher 3, kde bude socha z polystonu, MGS Phantom Pain apod.).

Upraveno uživatelem drak3go
Odkaz ke komentáři

draku, s nadsázkou trochu..

Nicméně takový je už asi úděl sběratelův, respektive přicházím na to, že i sběratelé se dělí na různé typy..někteří sbírají vše, někteří jen jednu značku, někteří jen od jedné firmy apod. Samozřejmě, že být nespokojený s kvalitou a ozvat se je v pořádku, ale nakonec, pokud to chceš do sbírky tak nezbude než sklapnout paty a zaplatit.

Mimochodem dnes přišel ten Uncharted 3. Mrknu na něj a pokud je vše v pořádku a máš zájem můžeme se dohodnout..nebudu si ho držet..

Odkaz ke komentáři

Ono je to trošku začarovaný kruh. Lidé (a nejen sběratelé, ale prostě všichni) by chtěli například mercedesa s cenovkou felície. A vydavetelské firmy (prodejci) by zase chtěli prodat felíciu s cenovkou mercedesa. Každopádně ale kvalita sběratelek šla postupně dolů, kromě pár vyjímek.

Odkaz ke komentáři

tak kvalita... není kvalita jako kvalita... viz cena... když byla ještě u nás castlevania 2 ta tomb edice všude za 2500-2800 tak otázka...má ta edice tuhle cenu? no a já ji objednal za 800 včetně pošty... novou... za tuhle cenu když to chtěli ještě za hru je ta CE rozhodně dobrá... je to vždy o ceně... a otázka poměru kvalita vs cena...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu