Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Ahoj všichni.

Velice bych uvítal Vaši pomoc. Píši bakalářskou práci, která je úzce spjatá s hraním videoher. K jejímu dokončení bych potřeboval a ocenil odpovědi v dotazníku, který jsem vytvořil. Doufám, že to nebudete považovat za spam a věnujete mi 2 minuty Vašeho cenného času.

Dotazník dostupný zde: http://www.survio.com/survey/d/M3O8R9O5H5L3S8G9B

Děkuji všem za ochotu a přeji hezký den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam v podstate stejny nazor a nejakou predstavu, jakym smerem se bude distribuce her ubirat. Kazdopadne jsem chtel jako BP psat podnikatelsky zamer, mel jsem vice napadu, co zpracovat, ale chtel jsem delat to, co je pro mne osobne nejvic zabavne, takze videohry :) Prakticky bych podnikal v necem jinem v budoucnu.

Odkaz ke komentáři

dokud ma moje pc lepsi grafiku nez ps4,tak to pro me ma smysl. A vetsina mych kamosu nema ps4,takze abych mohl trenovat,tak jsem musel prejit na pc.

Popravde ono uz je jedno jaka je to platforma,tak nejak to vsechno slo do hajzlu celosvetove, uz neni takovy hype jaky byval. Asi na to ma vliv ten dolar co dosahnul euro

Odkaz ke komentáři

doufam,ze se mi to zda,ale ta specialka vypada jako kloubova figurka,to snad ne:) http://www.amazon.co.uk/Warner-Interactive-Entertainment-Limited-1000549128/dp/B00S4S8APW/ref=sr_1_fkmr2_2?ie=UTF8&qid=1428996319&sr=8-2-fkmr2&keywords=mortal+kombat+x+guide

post-39477-1468718424138_thumb.jpg

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

No já jel vždy přes poštu..ale spíš než že bylo poškozeno balení zvenčí jsem vybalil zjevně poškozenou edici už od dodavatele..psal jsem s žádostí o výměnu tak uvidíme..každopádně to u nich balí nějácí Tataři (pokud to jen nepřeposlají...)

Odkaz ke komentáři

ja nevim,jak to delaji ostatnim,ale ja tam mam tuny bublinky, pak takovy ty plastovy nafoukly vaky a nejaky ty casopisy a vrch prikryty krabici od puvodni krabice od cenegy,takze vim,ze pc verzi jrc mela 8/38 (ja byl osmy) Tentokrat zvlastne zabalene,ale v poradku. Jinak pri objednavce uvadi,zadost o specialni zachazeni aka VIP:) Chcte nechte tam nekolik tisic utratim. Urcite tam mas taky nejvyssi vip,tak si vymyslej, je to v poradku,ale zlaty prase ti nedaj:_D

Odkaz ke komentáři

Co zlatý prase...ale u mortalu tam byla faktura a na milimetr přesně box s hrou...žádná ochrana..ale i kdyby tak to evidentně nezpůsobila přeprava od nich ke mě..

Tisíc jsem tam nechal už několik desítek..v mailu jsem jim to myslím jasně vysvětlil..

Jinak na aukru koupena Explorer edice Uncharted 3 a místo prstenu nějáký přívěšek uncharted 3 na klíče...tak píšu, že chybí prsten a odpověď je že v téhle edici není..ty lidi si asi myslí, že jednají s rybičkama..tak posílám fotku samotného obalu hry kde je prsten vypsán...prej se zeptá prodejce protože jen zprostředkovává a dá vědět...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu