Hráč123 Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 Tak dneska první dobrá zpráva, prsten z Uncharted se našel :) takže je na cestě :) Ještě ten MK X ...ale je to prekérní situace...pochybuju, že mají záložní na výměnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 tva stiznost uz je stejne v kosi. Poskozena krabice je fakt netrapi. Stejne sis koupil dva kusy,tak jeden vratis urcite jsi to byl ty,co vzdycky vraci poskozeny obaly do jrc:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 Tak odpověď je, že mám odeslat zpět a dostanu obratem nový kus :) Druhou jsem bral pro ps4 na výměnu/přeprodej..tu si nenechám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 hehe, good4u jen aby to neposrali znova. Takze pozitri na jrc MKX poskozeny obal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 Slepíja mu krabicu izolepů a pošlů nazpátky tu samů :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 Hehehe..snad ne.. headhot: no z JRC bych na xone sběratelku nebral no :) překvapilo mě ale že mají na výměnu skladem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 (upraveno) No rychlost pěkná :) každopádně kladivo polystone a meč kov :) Otvor vypadá přesně na steel :) pak hodím foto rozbalene... Edit:doplnění foto Upraveno Duben 15, 2015 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 http://aukro.cz/dying-light-ps4-sberatelska-edice-i5255283994.html Dobrej šulin, prodávat sošku bez prstů a ani se o tom nezmínit..a ještě dráž než novou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokutator Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 Nový přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 chudak Rowan, tohle te asi zabije :) god with us http://gear.playstation.com/en-us/brands/bloodborne.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 I hate you :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Dioramko objednáno, záloha zaplacená.....opravdu vás nemám rád :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 A smím vědět jak jsi vyřešil adresu když odesílají jen do USA a Kanady? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 jo je prave fajn,ze chteji zalohu a pak zbytek,takze to pak nevypada tak strasne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Přes kamarádku v LA ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Je fajn mít kontakty v takto odlehlých koutech světa, zvlášť když se jedná o kout, kde mnohdy vychází exkluzivní věci :) Taky jsem si pár věcí objednal na rozšíření sbírky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Teď to s ní akorát řeším, snad necukne :D sakra :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 :D Máš dobrou kámošku teda, k dispozici její adresu na kterou můžeš nechat posílat věci a až teprve potom to s ní řešit a navíc je ti k dispozici v době, kdy tam mají půl 1 ráno. Takový jen tak někde nerostou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Ok tak asi takto....dělá v nějakém nočním podniku takže pokud něco potrebuju nebo ona tak je to paráda :D říkala ze ok objedna zaplatí já ji to potom poslu. No následně řešíme ze se bude stěhovat tak jestli to má objednávat teď nebo jestli si to nezaridim jinak. Takže taková vyrostla a ostatní si nechám pro sebe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2015 Klap, klap, klap ..... Claptrap :) Borderlands: The Handsome Collection Claptrap in a Box Edition Já svého robota asi nechám v krabici, ale věřím, že až majitel té druhé edice ode mě dostane přeposlanou zásilku, tak že se můžeme těšit nejen na unboxing video, ale i na video jak honí svého droida se svým telefonem po bytě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 No bez komentu jen pár fotek :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Dneska dorazili dvě konzole..STAR Wars edici netřeba představovat..věc, kterou jsem dlouho sháněl a nakonec sehnal prakticky novou a kompletní za pakatel takže jsem moc rád.. Druhá věc je původní xbox s úpravou Xcuter 2, 80GB diskem, hraním her z HDD!!! (už nemusím ojíždět své staré disky), modrým podsvícením a růynými emulátory Genesis,SNES apod..excelentní mašinka..tiché a upravené chlazení...no a znovu za pakatel..paradní den dnes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Nový úlovek, COD World at War speciálka ve steelbooku s ploskaňou, která je ale dle nálepek pouze k vystavení, ne ke chlastání :? K ploskaňi přiložen ds4 pro porovnání velikosti. Speciálky bluray filmů už sem ani neházím ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 ten tvuj ulovek jsem mohl vlastnit,ale kdyz jsem tam videl tvuj nick tak jsem ti ho prenechal za pakatel. Placatek mam mnoho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Dneska dorazili dvě konzole..STAR Wars edici netřeba představovat..věc, kterou jsem dlouho sháněl a nakonec sehnal prakticky novou a kompletní za pakatel takže jsem moc rád..Druhá věc je původní xbox s úpravou Xcuter 2, 80GB diskem, hraním her z HDD!!! (už nemusím ojíždět své staré disky), modrým podsvícením a růynými emulátory Genesis,SNES apod..excelentní mašinka..tiché a upravené chlazení...no a znovu za pakatel..paradní den dnes.. Ten originální Xbox je pěkný úlovek v této výbavě :) Kolik jsi za něj dával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts