Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Ok tak asi takto....dělá v nějakém nočním podniku takže pokud něco potrebuju nebo ona tak je to paráda :D říkala ze ok objedna zaplatí já ji to potom poslu. No následně řešíme ze se bude stěhovat tak jestli to má objednávat teď nebo jestli si to nezaridim jinak. Takže taková vyrostla a ostatní si nechám pro sebe :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Klap, klap, klap ..... Claptrap :)

Borderlands: The Handsome Collection Claptrap in a Box Edition

Já svého robota asi nechám v krabici, ale věřím, že až majitel té druhé edice ode mě dostane přeposlanou zásilku, tak že se můžeme těšit nejen na unboxing video, ale i na video jak honí svého droida se svým telefonem po bytě :D

post-28363-14687184179168_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dneska dorazili dvě konzole..STAR Wars edici netřeba představovat..věc, kterou jsem dlouho sháněl a nakonec sehnal prakticky novou a kompletní za pakatel takže jsem moc rád..

Druhá věc je původní xbox s úpravou Xcuter 2, 80GB diskem, hraním her z HDD!!! (už nemusím ojíždět své staré disky), modrým podsvícením a růynými emulátory Genesis,SNES apod..excelentní mašinka..tiché a upravené chlazení...no a znovu za pakatel..paradní den dnes..

post-70722-14687184280007_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • Moderators
Dneska dorazili dvě konzole..STAR Wars edici netřeba představovat..věc, kterou jsem dlouho sháněl a nakonec sehnal prakticky novou a kompletní za pakatel takže jsem moc rád..

Druhá věc je původní xbox s úpravou Xcuter 2, 80GB diskem, hraním her z HDD!!! (už nemusím ojíždět své staré disky), modrým podsvícením a růynými emulátory Genesis,SNES apod..excelentní mašinka..tiché a upravené chlazení...no a znovu za pakatel..paradní den dnes..

Ten originální Xbox je pěkný úlovek v této výbavě :)

Kolik jsi za něj dával?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu