Mandaz Odesláno Květen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2015 ten tvuj ulovek jsem mohl vlastnit,ale kdyz jsem tam videl tvuj nick tak jsem ti ho prenechal za pakatel. Placatek mam mnoho:) Ále, nedělej zagorku, beztak zapomněls :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2015 1050 včetně pošty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 (upraveno) http://i60.tinypic.com/vi2upv.jpg Tak co pánové? Cena cca 605 000,- Upraveno Květen 2, 2015 uživatelem Hráč123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Sakra to abych prodal auto :D a jeste par veci asi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 2, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 http://i60.tinypic.com/vi2upv.jpgTak co pánové? Cena cca 605 000,- Tak schválně kdo ji sem dotáhne první ;) P.S. To má být jakože opravdu ze zlata? A karáty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 (upraveno) 9 karátu komplet zlatá. Je na prodej v Dubaji . Jsem tu do neděle takže pokud někdo prevede výše uvedenou sumu mohu dovézt. Za pomoci letusky i bez proclení :) Upraveno Květen 2, 2015 uživatelem Hráč123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Ta krabice od Zaklínače bude solidní řacha, jinak první ohlasy na figurku jsou hodně pozitivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 pevně doufám, že takovou šílenou patku nemáš na palici :D btw dneska hodil na chatu nějaký borec odkaz na xzone, mají pc verzi AC Unity Notre Damme za 999 a konzolovky za 1299 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 To nejsem naštěstí já :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 A sakra!!! Zaklinac je teda bedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Njn videl jsem na twitteru :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 oznamena sberatelka Heroes VII http://www.playman.cz/obchod/might-and-magic-heroes-sberatelska.html Pockam si,az bude za 1k, jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Ahoj vsem! Nenasel by se tu ciste nahodou nekdo, kdo prodava Uncharted 3 Explorer Edition? Diky za kazdou odpoved :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Tak Mortal Kombat X Kollector's Edition od Coarse dorazil, takže společně s EU verzí Kollector's Edition rozšíří moji sbírku. No a The Art of The Order 1886 od Blackwater Archives jsem nakonec teda taky ulovil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Pekna prace :) a tu ps4 verzi coarse mas volnou ze :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Ta je moje, naopak ta Xone verze už měla dopředu svého majitele :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 co tak pozoruji ve svete,tak vsude sel nejak ten batman moc do slev. Na pc za 600, ps4 verze v prepoctu za 1350. Ze by dalsi the order:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Květen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 To je jasný,už se to chystá headhot.Za 8 hodit to promlaskneš a titulky už vypneš...zapomeneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 Měl by někdo z vás sběratelů zájem o tento Watch Dogs se spešl obalem. Jen tak se sehnat nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 Necham odpovedet nekoho jineho :D jen co je na nem specialniho? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Kluci, měl by tu někdo zájem o následující: Alan Wake - Collectors Edition Fable 3 - Limited Collectors Edition Mass Effect 2 - Collectors Edition Mass Effect 3 - Collectors Edition Dead Rising 2 - Zombrex Edition Vše je to na X360, tady to trošku žije, tak to dávám sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 A na ps3/ps4 máš možnost něco sehnat? Jde mi hlavně o steelbooky. Kdyžtak pm. Měl bys další pochvalný puntík a za několik pochvalných puntíků posílám všimné - tekutý biochléb královsktví Moravského :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 ME2 bych vzal, víc SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 O Fable 3 a DR 2 bych měl zájem pokud jsou kompletní a v decentním stavu. Můžeš poslat fotky na mail? pesek.j.jr zavináč gmail.com. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Hráč -> máš to poslané na mailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts