Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Nevíte jestli už se ta pipboy edice falloutu vyprodala? Na JRC ani nikde jinde už ji nevidím, přitom známý mi říkal, že ji na JRC viděl. Nevíte někdo jaká byla cena? Já ji určitě beru, pro sběratele collectorek asi nic moc, ale pro fandy falloutu je to skvělá collectorka, což bylo jasně slyšet na E3 když ji živě bethesda oznámila, ten jásot byl šílený. Pip boy je legendární záležitost, navíc do něj půjde umístit mobil (více velikostí) a bethesda na mobily udělala ke hře aplikaci a pipboy bude skutečně fungovat a bude možné ho tím pádem dotykově ovládat a používat ho jako second screen.

Odesláno

respektive je pointa v tom,ze true fallout fans si ho stihli koupit,protoze sledovali deni ve svete, pak jsou ti semifans,co si ho pak koupi za vetsi penize,protoze zavidi tem true fans.

Tohle se nam u dark souls nemuze stat,ze by nam neco uniklo.

No ja jsem mesic pred vydanim rozdal sve predobjednavky na batmobile a limitky, po dlouhe dobe zklamani.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu