rockyzz Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Tak tenhle rok vychází fakt hromada luxusních her, co se sběratelek týče tak se chystám/mam objednané tyto: - Max Payne 3 Special Edition - AC III Freedom Edition - Hitman: Absolution Proffesional Edition a ještě GR: Future Soldier Signature Edition, ale to moc sběratelka není :D Mandaz, cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Při platbě převodem si cenu představuju 470kč i s poštou, v případě dobírky by se cena zvýšila o 94 kč. Jo a ještě připomenu, že edice je bez samolepky. Mám ji nalepenou na kufru od fličky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Nevite nekdo o Mafii 2 sberatelske edici nekde levne? muzu ji mit s postovnym za 22 liber. Je to dobry. Popr. jestli nevite levnyho Duka Balls of steel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 ted tu nekdo prodaval duka ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 san: Mandaz ho nabizi o par postu nad tebou, tak mu napis ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Awesomegod Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Hitman je dooost dobrá věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Kdyby někdo kupoval na thehut, mam tu dva slevový kódy, jeden 10% a druhej 3 libry při objednávce nad 30 liber. Platí do konce měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 tak jsem se dostal na 500 kousků her :) a dnes se mi podařilo dohrát Silent Hill HD kolekci na 1000G :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 tak dneska mi prisla Heavy Rain Collector´s edition used, ani nevim proc jsem ji kupoval,asi abstak,ze jsem nekoupil dlouho nejakou CE:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 já nejsem sice sběratel a her se po dohrání zbavuju, ale koupil jsem na aukru použitej Dragon Age 2 Bioware Signature Edition za 155 Kč:cheesygrin: jedinou sběratelskou edici mám ještě shodou okolností zrovna Dragon Age Origins Collector's Edition taky cca za 200 Kč...akorát že jsem nehrál ještě ani jeden díl:?, mám to na "potom". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 já nejsem sice sběratel a her se po dohrání zbavuju, ale koupil jsem na aukru použitej Dragon Age 2 Bioware Signature Edition za 155 Kč:cheesygrin: jedinou sběratelskou edici mám ještě shodou okolností zrovna Dragon Age Origins Collector's Edition taky cca za 200 Kč...akorát že jsem nehrál ještě ani jeden díl:?, mám to na "potom". evidentne levny nakup, tak mam tyto hry a nechane na jindy, hry co nevyzaduji online trophy mne nechavaji klidnym a muzu je dodelat kdykoliv. Ja osobne hry prodavam po dosazeni platiny, pak uz mi hra nema co nabidnout. (vyjimky jsou collector´s edice nebo vyjimecne hry, co proste must have na policce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 To ja se zasedne dobrejch kousku nezbavuji, rad si je vzdycky necham nekdy na potom :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Tak jsem taky nafotil mojí sbírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Freezy, tu sošku Dartha _____ a speciální CD Pendulum ti hrozně závidim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Ta star wars edice :love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Tak po 5 dnech to tu zase oživím :) Dnes budu kupovat buď Mercenaries 2 : World in flames myslim , nebo Mirrors Edge :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Tak po 5 dnech to tu zase oživím :) Dnes budu kupovat buď Mercenaries 2 : World in flames myslim , nebo Mirrors Edge :)Mirror's Edge je dobrá a levná hra to bych koupil, ale Mercenaries 2 je upřímně celkem srač*a každej to asi vidí jinak ale měl jsem jí a hned šla pryč.. Radši zaplať o cca. 150 víc a kup si GTA IV třeba zde : http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-grand-theft-auto-iv-p-5737.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 No Mercenaries 2 není úplná sračka, podle mě je to docela dobrá hra, ale na PC si jí užiješ mnohem líp, hlavně v coopu je to sranda, ale každý má jinej styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Severa Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Dnes jsem si koupil Brothers in Arms Collectorku [http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/Playstation-3/Hry/Brothers-in-Arms-Hell-s-Highway-Limited-edition-PS3.html] ; Dead Rising2 ZOMBREX Edici [http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/Playstation-3/Hry/Dead-Rising-2-Zombrex-edition-PS3.html] a Bratranec mi dal zadarmo Far Cry 2 Collectorku :)) [http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/Playstation-3/Hry/Far-Cry-2-Collector-s-Edition-PS3.html?listtype=search&searchparam=far%20cry%202"]] aspoň něco :D , jinak teď plánuju o koupi COD Black Ops : Prestige Edition, nemáte někdo?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Mirror's Edge je dobrá a levná hra to bych koupil, ale Mercenaries 2 je upřímně celkem srač*a každej to asi vidí jinak ale měl jsem jí a hned šla pryč.. Radši zaplať o cca. 150 víc a kup si GTA IV třeba zde : http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-grand-theft-auto-iv-p-5737.html Tak Mirrors Edge neměly za 99,- ale za 200 a to se mi za skákačku dávat nechtělo . Mercenaries neměli vůbec tak mě zaujmulo NHL 09 , jen za 199 ! :) Bral jsem ho hned a hned po příchodu domů jsem zapnul playstika a spokojenost 100% Hlavně sem byl nadšenej z módu brankáře :) Škoda že je na obalu kompletně v CZ ale komentář zápasu je v AJ . Taky jsem si všiml že tréning namluvil Bohdan Tůma :) Takže tu jsou mé sportovní hry :) NHL 07 ( PS2 ) NHL 08 ( PC ) NHL 09 ( PS3 ) This is Fotbal 2003 ( PS2 ) FIFA 09 ( PS3 ) a pak další , tyhle jsou nejdůležitější :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Moc bych se neradoval s ceny 199 me to prijde dost za 09 :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 za 200,- jsem kupoval NHL 11 s použitym passem... podle mně jsi za to dal zbytečně hodně, v UK ji seženeš za 50,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 za 200,- jsem kupoval NHL 11 s použitym passem... podle mně jsi za to dal zbytečně hodně, v UK ji seženeš za 50,- prispevky od danfriho musite brat s rezervou, spis nam ukazuje jak se na kupovat nema. Vsechny Fify ci nhl co jsou pod 2010 se lidi zbavuji zadarmo, vetsinou to davaji bonus k nejakym prodeji. Ja tajne doufam,ze nhl 97 a 96 co jsem nasel u rodicu na ps1 budou mit nekdy cenu. Pred par lety jsem je vymenil za 3 piva:) Hospoda dela divy. Jinak za minuly tyden nakup za 99,- Sly trilogy,Dirt 2, Time Crisis (kolekce 3 in 1) a The Fight.Dale Heavy Rain Collector´s edice s pouzitym kodem a Risen 2 Collector´s edition ta s tim obrovskym soudkem. Cislo mam 130. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Tak Mirrors Edge neměly za 99,- ale za 200 a to se mi za skákačku dávat nechtělo . Mercenaries neměli vůbec tak mě zaujmulo NHL 09 , jen za 199 ! :) Bral jsem ho hned a hned po příchodu domů jsem zapnul playstika a spokojenost 100% Hlavně sem byl nadšenej z módu brankáře :) Škoda že je na obalu kompletně v CZ ale komentář zápasu je v AJ . Taky jsem si všiml že tréning namluvil Bohdan Tůma :) Takže tu jsou mé sportovní hry :) NHL 07 ( PS2 ) NHL 08 ( PC ) NHL 09 ( PS3 ) This is Fotbal 2003 ( PS2 ) FIFA 09 ( PS3 ) a pak další , tyhle jsou nejdůležitější :) Mirror's Edge má dejme tomu hodnotu 200Kč, ale NHL 09 tak stovku. Špatnej kauf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Mirror's Edge má kolem 200 novej a 100 použitej, dokonce i v JRC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts