StefiCZ Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 Přišla mi sběratelka LOTR: War in the North, vážně pěkná figurka, artbook taky, s tím jsem spokojený, jen je teda všude vyobrazený steelbook, který tam není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 Přišla mi sběratelka LOTR: War in the North, vážně pěkná figurka, artbook taky, s tím jsem spokojený, jen je teda všude vyobrazený steelbook, který tam není... steelbook byl pouze v pc verzi a pri predobjednani zvlast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 Aha, no ale tak to běžnej zákazník pravděpodobně nezjistí, když na fotce přímo v e-shopu je ten steelbook na obrázku. Ale jo, trochu to zamrzí, každopádně z figurky mám hodně dobrej pocit, možná trošku lepší než z Assassina z Freedom edice, aleto je možná tím, že LOTR no :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 Aha, no ale tak to běžnej zákazník pravděpodobně nezjistí, když na fotce přímo v e-shopu je ten steelbook na obrázku. Ale jo, trochu to zamrzí, každopádně z figurky mám hodně dobrej pocit, možná trošku lepší než z Assassina z Freedom edice, aleto je možná tím, že LOTR no :D v hernim svete meli tuto edici za 599,- jinak bych to nevedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 Čaute nevíte jestli se dá někde koupit jen figurka..... (nemyslim comic shop) ... Už mam 2 (FC3 Insane, KZ3 Helgast) ..? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 v hernim svete meli tuto edici za 599,- jinak bych to nevedel Stála tam 799,- tam jsem ji taky bral, teď se dívám, že kromě toho, že je tam ten steelbook vyfocený, je psaný i jako obsah balení v popisu produktu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 Stála tam 799,- tam jsem ji taky bral, teď se dívám, že kromě toho, že je tam ten steelbook vyfocený, je psaný i jako obsah balení v popisu produktu... ja mam ps3 promo disk,tak jsem volil pc verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 10, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Máte někdo předobjednanou The Last of Us Post-Pandemic edici? Stihli jste to někde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Máte někdo předobjednanou The Last of Us Post-Pandemic edici? Stihli jste to někde? chtel jsem si ji objednat z usa,ale 199 dolaru mi prislo moc za figurku,komix,steelbook a mnoho dlc bonusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 10, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Já přišel s křížkem po funuse. Na gamestopu byla za 159,99$ a vyprodáno během 3 dnů. Teď to lumpové prodávají na e-bay za 300+$ Co jsem koukal tak ta figurka v nějakým US shopu stojí samotná kolem 150$, to je děs. Soudruzi v Číně by prý měli tyto edice taky mít a otevřít na ně předobjednávky, ale nevím jestli bych to kupoval tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Já přišel s křížkem po funuse. Na gamestopu byla za 159,99$ a vyprodáno během 3 dnů. Teď to lumpové prodávají na e-bay za 300+$Co jsem koukal tak ta figurka v nějakým US shopu stojí samotná kolem 150$, to je děs. Soudruzi v Číně by prý měli tyto edice taky mít a otevřít na ně předobjednávky, ale nevím jestli bych to kupoval tam. puvodne jsem ji chtel koupit a pak prodat na ebay,ale prisla mi to jako velka investice. Stejne vsechny figurky mam v originalnim baleni schovane v krabici. Jinak si muzes tedka koupit max payne limitku za 1100. ta figurka je fakt asi nejhezci co mam doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 To s tím Last of Us limitkama mě štve, evropa má drahé a hnusné limitky - Joel a Ellie edice, zatímco US má naprosto luxusní a nádhernou Post-pandemic. Na facku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Máte někdo Bioshock: Infinite Ultimate Songbird Edition? Vyplatí se? Co figurka? díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2013 Po víkendu si budu Songbirdku objednávat, pak sem zase nahodím fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Čaues, je tu někdo kdo by mi půjčil paypal? Platil bych složenkou asi na účet :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 Akorát mi přišla Injustice sběratelka. Asi točnu unboxing a nafotím to. Byl by tu o to zájem? Údajně se jedná o nejlepší sošku k CE, co se zatím dávalo aspoň podle reakcí na YT od zkušených sběratelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 Byl byl byl .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 ronoxcz: Nejlepší soška ze sběratelek podle YT uživatelů? Já viděl tak 3 unboxingy a všude si stěžovali na strašně plastovej až aušusovej vzhled sošky, proto jsem do ní ani tolik peněz nedal... No ale tak natoč, rád se podívám znovu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 Stefi: přesně, sice sem jí v ruce neměl, ale fotky mi stačily. Připadala mi fakt celkem jako nějaká čínská hnusota, špatně odlitá ze špatnýho materiálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 Nevím kterou myslíte. Já se bavím o tý, kde je "hodná" Wonderwoman a ne ta, kde háže po Batmanovi raketu. Po rozbalení jsem obdivoval ty detaily jejích kalhot a brnění a u Batmana těch míst, kde nemá brnění. Zítra za lepších světelných podmínek natočím zblízka. Teď sem hodím nějaký fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 Moc pekne myslím :) Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 takova normalni az obycejna, zatim vede max payne a crysis 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 No já myslel přesně tuhle, jako na živo jsem ji též neviděl, odhaduju jen z unboxingu a obecných názorů. Každopádně tady se mi z fotek taky moc nelíbí... Vlasy od Wonder woman vypadají hrozně a ten plastic-feel z toho přímo křičí, ani těch detailů jsem si nějak nevšimnul. Každopádně na živo třeba působí jinak, mně se naopak strašně líbí steelbook a komiks :) Nedávno se doprodávala na alze a... a nevím co byl ten druhej obchod, každopádně jsem rád, že jsem nevzal :D Ale i tak díky za zdokumentování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 Já jí ke konci sehnal ze slovenského eshopu gamescenter.sk .. už když jsem sháněl Angry Birds Trilogy na x360 pro šéfa, tak u nás v čr absolutně nesehnatelný. Obepsal jsem desítky obchodů co jsem našel přes firmy a nikdo to neměl a pak mě zachránil tenhle shop. Tak se stalo i teď, kdy ještě doobjednávali jeden kus. Pokud budete mít problém něco sehnat můžu doporučit všema deseti. Pojištění a doprava přes GLS 10 euro. Komiks je dobrej, hned šel do fólie. Co mně osobně jediný vadí na tý postavičce je to laso. Drátek potaženej zlatou látkou a při obmotávání měla ta látka tendenci sklouzávat z toho drátu. Jinak můžu poslat ještě fotku steelbooku týhle CE a Red Son edice, kdybyste chtěli, ale tak tam nějakej closeup pohled není zapotřebí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 Už je známo vydání swag loot chest edice :) Zatím stanoveno na 6/6 s cenou 99$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts