Platfus Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Paráda :) I se steelbookem? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 V edici je normal krabička, ale steelbook mám už z dřívějška z xzone. Jinak soška songbirda je podle mne ještě o stupínek nad drakem ze skyrimu, prostě bomba :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Jo, sem přrávě myslel že si Songbirda bral taky u xzone :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 v xzone ho meli hrozne drahej, celkove uz mne to tam omrzelo,kdyz jsem zjistil,ze vetsina firem posila hry nad 2k zdarma. Tak osobni odber pro mne ztratil smysl. I kdyz popravde xzone edice jsou asi nejlepsi sveho druhe,ale collector´s je collector´s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 (upraveno) Bral jsem to z originalky.cz, za 3.199,- Poštovné zdarma. Navíc mi edici perfektně zabalili do dvou krabic a asi pěti metrů bublikáče, takže mi přišla v perfektním stavu. Jak jsem bral skyrim collectorku z JRC, krabica mi přišla tak ošoupaná, že se ani nedala vystavit do police. EDIT: První várka fotek Upraveno Duben 26, 2013 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Druhá várka fotek (post může obsahovat max 10 fotek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Poslední várka fotek. Klíčenka ve tvaru lahvičky je z lehkého plastu, ale celkem kvalitní a už ji mám na klíčích od baráku. Figurka Handymana je velká asi jako dvoukoruna, takže si ji raději nechám v té pěkné krabičce. Artbook je rozměr cca ležatá a5, má pěknou vazbu, ale v porovnání s artbookem z Bioshocku 2 je bohužel o třídu níž, hlavně obsahově. Plnohodnotný artbook se prý bude prodávat zvlášť. Ale zato šoška je výborná a nic ji nehyzdí. Je rozdělená na tři části - trup a každé křídlo zvlášť. Trup je z pevnějšího plastu, ale některé části (drápy, úchopy křídel) jsou z nějakého měkčenějšího a jdou jemně ohýbat. Je tak pěkně udělaná, že trup vypadá jako by na sobě měl oblečený kožený korzet. Křídla jsou z nějaké jakoby pevnější tkaniny, podstavec je skvělý jak zpracováním tak i materiálem. Rozhodně se edice vyplatí brát kvůli šošce, řadím ji i nad draka ze Skyrimu a nebojím se říct, že je nejlepší z collectorek co jsem viděl (ať už osobně nebo na netu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/264399_576731812347940_1644828260_n.jpg Tady konečne komplet fotka sbírky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyBuyer Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 Poklona, taká zbierka sa nevidí každý deň :bash::blink2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 (upraveno) Platfus ty jsi magor :) Já sbírám jen SteelBooky ale tohle je moc :) Jinak nic proti :) Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem DarkmatchCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 Já jaktooo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 Injustice Collectors Ed je konecne moje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/264399_576731812347940_1644828260_n.jpg Tady konečne komplet fotka sbírky :) Luxus, ale kde máš tyhle 2 sošky - Ezio Brotherhood PVC, Connor Hunter AC3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Bohužel, Brotherhood nikde neseženu a Hunter mi MOŽNÁ přijde v jedný sběratelce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 Sorry za OT, ale kdyby nekomu z Vas sberatelu chybela sberatelska edice SOUL CALIBUR V (mimochodem docela pekna), tak se ji zbavuju za myslim si docela slusnou cenu, tak kdyztak PM :) (duvodem je zacinajici ylod) PS: Casem se budu zbavovat i sberatelky Castlevanie s maskou a Mass effect 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 tak dneska prisla GT5 Signature Edition, no cekal jsem,ze ta penezenka bude vetsi a usb je pouze 4GB a je dost tezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 Mno, hledám ke koupi nějaké Wii sběratelky... nevíte něco pěkného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Mno, hledám ke koupi nějaké Wii sběratelky... nevíte něco pěkného? jedine tyto hry Legend of Zelda: Skyward Sword, Pandoras Tower a The Last Story jinak wii je na toto chuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Hmm :( Pak myslim ještě nějakej Mario a Kicky Mouse nrbo Sonic co sem našel. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Mám doma z Wii ještě kromě zmíněných sběratelku Golden Eye 007 a Red Steel 2, co vím, tak má ale pěknou edici i Lego Harry Potter a Conduit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Jojo, toho Harryho sem viděl celkem dobrá cena :) Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 tak ono si zase kupovat nejaky veci,co si pak nemuzu zahrat pak ztraci smysl, protoz jsem rad,ze xbox a pc edice vetsinou jdou na pc. A xbox ma casto specific edice nez ps3 ci pc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 8, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 tak dneska prisla GT5 Signature Edition, no cekal jsem,ze ta penezenka bude vetsi a usb je pouze 4GB a je dost tezky Můžu se zeptat kde se dá ještě dnes rozumně sehnat Signature edice GT5 a na kolik tě vyšla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Můžu se zeptat kde se dá ještě dnes rozumně sehnat Signature edice GT5 a na kolik tě vyšla? koupil jsem ji na aukru za 990 komplet i s postou. Borec to prodaval od 5000 az se za rok dostal na 990,tak jsem to koupil. jinak obsahuje uplne vsechno, bez znamky pouzivani.Akorat kody pouzil,ale ty mam z collector´s edice,takze to neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyBuyer Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Zdravím, nemáte niekto na predaj náhodou Collector´s Edition Mafia II? Na verzií (PS3/X-box 360), či lokalizácií (jazyku) nezáleží, ide mi hlavne o obsah edície. Ak by náhodou, PM. Sorry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts