headhot Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 CE je z UK,takze vsechno english. Nevim,jestli nekdo sehnal collector´s s oznacenim disku EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 23, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 .... a ono existuje v GoW Ascension něco česky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 Já jsem právě nevěděl. Manuál, popis krabičky nebo tak něco. Proto sem se ptal. Jak je to s regionama na PS3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Tak mi dneska přišel press kit The Last of Us, tak tady máte fotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 rad bych ti zavidel,ale takovy odpad dostat, bych brecel,pokud to tedy nebylo zdarma. ja si dnes vyzvednul call of duty 2 a ten vrtulnik je epic utahne i plechovku piva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Kdes ho vzal? Já mám akorát AC3 press kit :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 rad bych ti zavidel,ale takovy odpad dostat, bych brecel,pokud to tedy nebylo zdarma. ja si dnes vyzvednul call of duty 2 a ten vrtulnik je epic utahne i plechovku piva Ano dostal jsem jí zadarmo. Zapomněl jsem ještě přiložit fotku zezadu, kde je natištěno, že jich je jen 2505, tak to tady přikládám. to Platfus: Normo od Sony na recenzi, ale překvapili, protože normálně posílají jen promodisky ve slim krabičce a někdy i bez obalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Ehm, co přesně děláš? Taky bych chtěl :D Takže máš doma hromadu promo disků k PS3? šťastlivec :(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Dělám grafika v médiích a jako přesah si napíšu recenze na větší hry :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Hmm, taky bych chtěl :D Takový pěkný věcičky :( Nechtěl by ses něčeho zbavit? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronoxcz Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Čéče beru to jako věci, co po mně možná zůstanou a budou mít nějakou hodnotu .. aspoň nějaký jako lepší issues komiksů a takovýhle limitky. Musí se brát pravděpodobnost, že těch co byly vyrobený víc omezeně 50 tis a méně, tak jim narůstá šíleně hodnota, protože se předpokládá z toho mnoha dost ztrát, vyhození a darování někam dopryč. Když koukám na fotky sběratelů ze států, co najdou za pár dollarů v krámech armády spásy, tak se mi chce brečet. Jako nějaký ty promodisky asi pak rozdám, protože jak říkám to je jen červenobílý blurayko v průhledným slimu, ale takovýhle věci pak potěší. Nejvíc, ale těžím ze slev na recenzovaný zboží. Wiičko v době vydání za litr, Vita 3G za tři tisíce atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 ronoxcz: pokud z toho chces vytriskat co nejvetsi penize,tak je nesmis otvirat. Hrozne mne doma laka,pod strhni ten obal,ale zatim se branim. Jinak last of us mit tu limitku co stoji 600 dolaru bych chtel taky,bohuzel jsem ji nestihl koupit za 250:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 1, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 Já jsem Post-Pandemic edice stihl koupit 3, jednu pro kámoše a 2 pro sebe (buď jednu otevřu a druhou nechám zabalenou jako sběratelku, anebo jednu pak prodám). Bylo to ale za tak zvláštních podmínek že nevím, jestli jsem jen nevyhodil prachy. Uvidím 14 června :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 Chci vidět poštovný. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 1, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 Já chci spíš vidět ty edice :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 V singapuru byl pre launch event a viděl sem fotky. Docela síla :) Pěkná figurka, jen Ellie čumí jak pako :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 Ten Last of us nevypadá až tak špatně :) navíc bude mít za nějakou dobu obrovskou cenu. Ne jako ,, limitovky ,, z obchodů, který tam leží ještě 2 roky po vydání a prodávají se za třetinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 tak vcera v jrc ve spalicku jsem objevil za 269,- Dragon Age Collector´s Edici v peknem steelbooku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 mmmmmasdfmasdl nice :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Kdyby byl zájem prodám cod:bo2 prestige edition :) Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 26, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Na PS3? A za kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Na ps3 a navrhni... Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 26, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 No víš jak, jelikož vím za kolik se to nakupovalo na Mallu, tak bych víc než ty 2tis. nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Asi tak. Chtěl bych ale né za moc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 (upraveno) na te edici je akorat pekna tu krabice, obsah mne vubec nezajima a ani jsem ho nevidel. Tedy videl,ale zabalene v papirovem baleni:) jinak stale premyslim,jestli se zbavit Metal Gear Rising: Revengeance limited edition UK s figurkou nebo ji rozdelet z origo obalu. Mlada na mne zacina tlacit,ze bud at to rozdelam a hraji to nebo at to prodam. Za chvili se budem stehovat a zacina si vsimat vse tech zabalenych krabic. Upraveno Červen 27, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts