Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• 2 weeks later...
rad bych ti zavidel,ale takovy odpad dostat, bych brecel,pokud to tedy nebylo zdarma. ja si dnes vyzvednul call of duty 2 a ten vrtulnik je epic utahne i plechovku piva
Ano dostal jsem jí zadarmo. Zapomněl jsem ještě přiložit fotku zezadu, kde je natištěno, že jich je jen 2505, tak to tady přikládám.

to Platfus: Normo od Sony na recenzi, ale překvapili, protože normálně posílají jen promodisky ve slim krabičce a někdy i bez obalu.

post-12820-14687165962649_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čéče beru to jako věci, co po mně možná zůstanou a budou mít nějakou hodnotu .. aspoň nějaký jako lepší issues komiksů a takovýhle limitky. Musí se brát pravděpodobnost, že těch co byly vyrobený víc omezeně 50 tis a méně, tak jim narůstá šíleně hodnota, protože se předpokládá z toho mnoha dost ztrát, vyhození a darování někam dopryč. Když koukám na fotky sběratelů ze států, co najdou za pár dollarů v krámech armády spásy, tak se mi chce brečet. Jako nějaký ty promodisky asi pak rozdám, protože jak říkám to je jen červenobílý blurayko v průhledným slimu, ale takovýhle věci pak potěší. Nejvíc, ale těžím ze slev na recenzovaný zboží. Wiičko v době vydání za litr, Vita 3G za tři tisíce atd.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Já jsem Post-Pandemic edice stihl koupit 3, jednu pro kámoše a 2 pro sebe (buď jednu otevřu a druhou nechám zabalenou jako sběratelku, anebo jednu pak prodám). Bylo to ale za tak zvláštních podmínek že nevím, jestli jsem jen nevyhodil prachy. Uvidím 14 června :-)

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

na te edici je akorat pekna tu krabice, obsah mne vubec nezajima a ani jsem ho nevidel. Tedy videl,ale zabalene v papirovem baleni:)

jinak stale premyslim,jestli se zbavit Metal Gear Rising: Revengeance limited edition UK s figurkou nebo ji rozdelet z origo obalu. Mlada na mne zacina tlacit,ze bud at to rozdelam a hraji to nebo at to prodam. Za chvili se budem stehovat a zacina si vsimat vse tech zabalenych krabic.

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu