Mandaz Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Krabice uklidit, přehodit přes ně deku a mladé koupit buď pár kvítek nebo Padesát odstínů šedi a máš na chvilku klid ;) Zítra by mi měla přijít sběratelka mé srdeční záležitosti, Painkillera HD na ps3, tak sem nahodím pár fotek. Jinak pokud by někoho zajímaly i steelbooky z bluray filmů, tak můži přidat fotky steelbooku od Skyfallu a Bitevní lodi (Battleship) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 good idea, jinak pain mam pc verzi collectors stoji za to,ale musim najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Mají poslední kus skladem na originalky.cz za 799,- i s cz titulky http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/PlayStation-3/Hry/Painkiller-Hell-Damnation-Collector-s-Edition-PS3.html Podle heureky mají další už jen v surtepu za stejnou cenu, ale se surtepem mám špatné zkušenosti (hru co měli všude skladem mi odesílali tři dny) http://www.surtep.cz/painkiller-hell-damnation-collectors-edition-ps3-2425530/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Neni tu někdo důvěryhodný kdo by mi mohl půjčit paypal, poté co bych zaplatil na účet předem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 No mne už domov dorazil TombRaider Collector Edition. Škoda len že ja sa domov dostanem asi až o dva týždne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aankh Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 (upraveno) Zdravím Vás všetkých, konečne som natrafil na forum a tému ktorú som hladal. Som Playstation fanda už 17 rokov. A poslednú dobu som začal zbierať najme zberatelské/špeciálne/steelbook edície. Na slovensku toho vela na forach ohladne zberatelstva nie je tak som rád že som na Vás narazil. časom určite prispejem svojimi fotkami. Pre začiatok Vám ukážem moj posledný malý-veľký príspevok do zbierky: MAX PAYNE 3 Special Edition Upraveno Červenec 19, 2013 uživatelem Aankh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 tak to vypada,ze jediny distributor v cr bude jrc u hry Final Fantasy X a X-2 Limited Edition, verze Uk. Cenu na eshopu mam 934,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 No ona hlavně měla být limitovka za cenu klasické verze, JRC si ale nezapomnělo stovečku přičíst :roll: Asi bych vzal i za tu cenu ale chci si to zahrát na Vitě, X-2 je břečka, tak vezmu jenom X na Vitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Po strastiplné cestě s vypětím všech sil a v potu krve držím konečně ve svých rukou collectorky, které zaujmou přední místa v mé soukromé sbírce a asi netřeba zdůrazňovat, která z nich se bude řadit mezi raritní skvost evropského sběratele :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 tipuji tu limitovanou verzi fanty,skoda,ze jsi vypil. I kdyz obal bude mit taky cenu:D Ted vazne, co je ten treti obrazek,vubec mi to nic nerika. Kovova bedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 To bylo tak jednoduchý, že jsi to uhádl hned napoprvé? Samozřejmě že Fanta Limitied Summer Edition! :) K tomu třetímu snímku - http://goo.gl/qxdwS (je jich jen 5000 edicí, každá má na tom hliníkovém proužku vpředu pořadové číslo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 jo dead space 3 limitka o te jsem uvazoval,ale pak se na to vykaslal. Sehnal jsi ji z jineho shopu nebo primo od EA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 nn odjinud, myslím, že vzhledem k datu vydání a limitovanému počtu ks se už teď přímo u zdroje sehnat nedá, skoupili to sběratelé a překupníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 to je pravda, stejne jsem si zkusil prihodit http://www.ebay.com/itm/Dead-Space-3-DEV-Team-Edition-Add-On-Collectors-Rare-Limited-To-5-000-/330958490560?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d0ea9cbc0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Koupit je tam není zatím ještě problém, ale transport do ČR tak, aby se tomu cestou pokud možno nic nestalo a přitom to nestálo ranec, to už je kumšt, zvlášť při velikosti TLOU edic Post Pandemic (pokud už je vůbec někdo ochoten je mimo USA poslat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 tak tento borec to do cr posila za 400,- hruby prepocet jinak na tento rok jsou nachystane vydaje na toto: Gran Turismo 6 Anniversary Edition 1599,- Total War: Rome 2 Collector´s Edition 3099,- ma byt jen 3000 ks Assassin Creed 4: Buccaneer Edition 1721,- Battlefield 4 Collector´s edice xzone 2099,- Final Fantasy X and X-2 Limited edition 934,- Kingdom Hearts HD limited edition 899,- Watch Dogs: Deadsec edition 2099,- Samozrejme pak kdyz na neco narazim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Dark souls II pokud bude pěkná edice? :D Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 dark souls 2 nevyjde tento rok,takze s tim tedka nepocitam. Ale na ebay jsem narazil na Dark Souls Limited Collector´s edition o ktere jsem ani nevedel, bohuzel borec posila jen do usa, musim najit alternativu,jak ji ziskat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 drak3go: Tak kolik za Walking Dead? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Nepočítaje přepravu jsem hru pořídil za $80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Já myslel, za kolik mi ji prodáš :D Tahle mě celkem mrzí, že se k nám nedostala, pěkná :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Aha takhle, tahle bohužel není určena k prodeji, jsem za ní rád, že jsem ji sem dostal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Myslim, že dostat sem LoU Post Pandemic neni problém. Problém budu mít s AC4 black chest :D Taky snad brzo nahodim update. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Není, pokud jsi ochoten za dopravu zaplatit cca polovinu ceny hry. A při své velikosti jen doufat, že ti příjde ve sběratelsky hodném stavu (nepomačkaná krabice s neohýbanými rohy atd.). Vím o čem mluvím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Master Assassin (docela velká krabice) přišla v poho, tak budu kamarádce věřit i teď :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts