Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Moderators
to Drak3go ono jich je nekolik,takze tezko urcit jakou ma cenu ten tvuj. Skoda,ze ta P2 CE stala za prd

Je to tenhle - http://img.tapatalk.com/48b9161b-094a-e65d.jpg

Jako nic extra vyjímečného mi nepřipadá, spíš že je zase jen exclusive v USA, tak jsem to vzal jedním vrzem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Kámoš bral to Ni No Kuni na Alze? Nebo JRC? Teď nevím, ale byl to jediný obchod u nás co ji měl, navíc za 1799,- prej byla snad do hodiny pryč, do teď mě štve, že jsem ji nestihnul :(

Má cenu kupovat ta Survivor edice R3? Nic se mi v nic nelíbí, snad jen placatka. Za 599,- by to celkem šlo.

Upraveno uživatelem StefiCZ
Odkaz ke komentáři

Kdyžtak se pochlubte co máte doma za steelbooky. Posílám svůj seznam:

Little Big Planet 2

Resistance 3

Tom Clancy's Endwar

Sniper Ghost Warrior

Sniper Ghost Warrior 2

Brothers in Arms:Hell's Higway

Soul Calibur 4

Turok

Far Cry 2

Crysis 2

Crysis 3

Dragon Age origins

God of War Ascension

Mafia 2

Dead Rising 2

Uncharted 2

Prince of Persia Forgotten Sands

Aliens vs. Predator

Killzone 2

Killzone 3

Fear 3

Clive Barker's Jericho

Call of Duty:Modern Warfare 2

Star Wars: Force Unleashed

Final Fantasy 13-2

Darkness 2

Assassin's Creed 3

Bioshock Infinity

Devil May Cry 4

Odkaz ke komentáři

PoP:The Forgotten Sands

Dragon Age: Origins

AvP

Resident Evil 5

Resident EVil 6

Resistance 3

Final Fantasy XIII-2

Borderlands 2

Battlefield 3

Bioshock 3

Assassins Creed 3

Crysis 2

GoW:A

TTT2

Dead Rising 2

DmC 4

Uncharted 2

Mass Effect 3

COD: Black Ops2

Metal Gear Rising: Revengeance new!

vic z hlavy si nepamatuji

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Tak som sa dnes konečne dostal ku rozbaľovaniu nového darčeka ktorý som si kúpil. Rozhodol som sa s vami podeliť o obsah balenia aspoň takto na fotkách. Ešte dodám že súčasťou balenia bol aj dlc balíček a kód na stiahnutie digitalného soundtracku. edyqajyr.jpg7a9uruzy.jpgsu5ymyqu.jpg4ave5yde.jpgpery8asy.jpgqasusymy.jpga7a8yhus.jpgqe6e9uma.jpg6ugasydu.jpg

Odkaz ke komentáři

pitris spatne sis to prelozil, pise,ze je to nejlepsi hra na ps3 co kdy hral:) Jinak mel jsem sledovaci psy na tuto edici TB,ale kdyz vidim tu hnusnou figurku max 300 kc,tak ji opravdu nechci.

jinak vcera jsem si vyzvedl Rocksmith + bundle s kytarou a musim rici,ze provedeni kytary je epicke. Zhlediska sberatelstvi nejlepsi edice ever

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Ja som si ps3 tiež nekupoval kôli tejto hre ale osobne je to jedna z naj hier aké som hral. Páči sa mi dej aj grafika.

tato hra mne dunutila si koupit novou grafiku,protoze na full hd jsem ji musel hrat na 30fps jako na ps3. Ale stacilo odstranit ty efekty na vlasy a bylo to 60. Jinak musim rici, po druhem dilu nejlepsi tomb raider. Fakt mne to bavilo. Super zazitek

Odkaz ke komentáři

Tak co se týče edic u mě tak je to zatim býda poslední dobou, skoro nic nevychází ale na podzim bude tuna, takže se fakt těšim. Ale co se týče steelbooku tak ty mi furt přibývaj, převážně ale spíše filmové - blu-ray nebo někdy i DVD - v poslední době např. Django Unchained, Platoon US DVD steel, Star Trek (2009) DVD steel a chystám se i na pár dalších - Scarface, Untouchables, Fast Five,.... co se týče herních steelbooku tak to zase bude zálěžitost podzimu - GTA V, Watch Dogs, BF4 atd.

Jinak co se týče edic které scháním už delší dobu - převážně Halo 3 Legendary Edition (lehce dostupná, ale nechci za ní dávat nijak moc) a GTA IV Special Edition tak se k nim konečně dostanu.

Upraveno uživatelem rockyzz
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu