Moderators drak3go Odesláno Červenec 24, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 to Drak3go ono jich je nekolik,takze tezko urcit jakou ma cenu ten tvuj. Skoda,ze ta P2 CE stala za prd Je to tenhle - http://img.tapatalk.com/48b9161b-094a-e65d.jpg Jako nic extra vyjímečného mi nepřipadá, spíš že je zase jen exclusive v USA, tak jsem to vzal jedním vrzem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 tak ten je peknejsi nez ten francouzsky,co jsem videl v Cannes.Celkove ve francii maji hezky edice a figurky,ale co s lokaci fr. Jsem si tam koupil akorat GT5 L´Collector´s edition za 15 e. Stejne pro mne nejhezci steelbook je z borderlands 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 nemate nekdo tuhle limitku na prodej ? :D http://static.giantbomb.com/uploads/original/16/166489/2417964-Ni_No_Kuni_LE.jpg nebo jen tu kouzelnickou knizku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 tahle edice mi unikla za 79,99 liber a tedka uz tak za 150 liber a vice:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 jen za 80 jo ? to je uplne zadarmo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 (upraveno) Kámoš bral to Ni No Kuni na Alze? Nebo JRC? Teď nevím, ale byl to jediný obchod u nás co ji měl, navíc za 1799,- prej byla snad do hodiny pryč, do teď mě štve, že jsem ji nestihnul :( Má cenu kupovat ta Survivor edice R3? Nic se mi v nic nelíbí, snad jen placatka. Za 599,- by to celkem šlo. Upraveno Červenec 24, 2013 uživatelem StefiCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 Kdyžtak se pochlubte co máte doma za steelbooky. Posílám svůj seznam: Little Big Planet 2 Resistance 3 Tom Clancy's Endwar Sniper Ghost Warrior Sniper Ghost Warrior 2 Brothers in Arms:Hell's Higway Soul Calibur 4 Turok Far Cry 2 Crysis 2 Crysis 3 Dragon Age origins God of War Ascension Mafia 2 Dead Rising 2 Uncharted 2 Prince of Persia Forgotten Sands Aliens vs. Predator Killzone 2 Killzone 3 Fear 3 Clive Barker's Jericho Call of Duty:Modern Warfare 2 Star Wars: Force Unleashed Final Fantasy 13-2 Darkness 2 Assassin's Creed 3 Bioshock Infinity Devil May Cry 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 Seznam postnu až přijdou novinky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 (upraveno) PoP:The Forgotten Sands Dragon Age: Origins AvP Resident Evil 5 Resident EVil 6 Resistance 3 Final Fantasy XIII-2 Borderlands 2 Battlefield 3 Bioshock 3 Assassins Creed 3 Crysis 2 GoW:A TTT2 Dead Rising 2 DmC 4 Uncharted 2 Mass Effect 3 COD: Black Ops2 Metal Gear Rising: Revengeance new! vic z hlavy si nepamatuji Upraveno Červenec 26, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Tak som sa dnes konečne dostal ku rozbaľovaniu nového darčeka ktorý som si kúpil. Rozhodol som sa s vami podeliť o obsah balenia aspoň takto na fotkách. Ešte dodám že súčasťou balenia bol aj dlc balíček a kód na stiahnutie digitalného soundtracku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Tomb Raider fakt pěknej, dost jsem o tom před vydáním uvažoval ale figurka je hrozná :( Nebýt kloubová tak koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Mne sa páči. Celkovo je táto hra u mňa jedna z naj s tých čo som na ps3ke kedy hral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Kvůli téhle hře jsem ps3 rozhodně nekupoval :D jsou lepší hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 (upraveno) pitris spatne sis to prelozil, pise,ze je to nejlepsi hra na ps3 co kdy hral:) Jinak mel jsem sledovaci psy na tuto edici TB,ale kdyz vidim tu hnusnou figurku max 300 kc,tak ji opravdu nechci. jinak vcera jsem si vyzvedl Rocksmith + bundle s kytarou a musim rici,ze provedeni kytary je epicke. Zhlediska sberatelstvi nejlepsi edice ever Upraveno Červenec 27, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Kvůli téhle hře jsem ps3 rozhodně nekupoval :D jsou lepší hry Ja som si ps3 tiež nekupoval kôli tejto hre ale osobne je to jedna z naj hier aké som hral. Páči sa mi dej aj grafika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Ta figurka by si vážně zasloužila lepší vzhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Ja som si ps3 tiež nekupoval kôli tejto hre ale osobne je to jedna z naj hier aké som hral. Páči sa mi dej aj grafika. tato hra mne dunutila si koupit novou grafiku,protoze na full hd jsem ji musel hrat na 30fps jako na ps3. Ale stacilo odstranit ty efekty na vlasy a bylo to 60. Jinak musim rici, po druhem dilu nejlepsi tomb raider. Fakt mne to bavilo. Super zazitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 Jo už chápu :D kterou zatím hrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 (upraveno) Tak co se týče edic u mě tak je to zatim býda poslední dobou, skoro nic nevychází ale na podzim bude tuna, takže se fakt těšim. Ale co se týče steelbooku tak ty mi furt přibývaj, převážně ale spíše filmové - blu-ray nebo někdy i DVD - v poslední době např. Django Unchained, Platoon US DVD steel, Star Trek (2009) DVD steel a chystám se i na pár dalších - Scarface, Untouchables, Fast Five,.... co se týče herních steelbooku tak to zase bude zálěžitost podzimu - GTA V, Watch Dogs, BF4 atd. Jinak co se týče edic které scháním už delší dobu - převážně Halo 3 Legendary Edition (lehce dostupná, ale nechci za ní dávat nijak moc) a GTA IV Special Edition tak se k nim konečně dostanu. Upraveno Červenec 28, 2013 uživatelem rockyzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 tak přidám ulovek, urcitě ho ma každý a kdo ne klidně posunu dál :) jedná se o Killzone 3 (Helghast Edition) - orig.krabice a v ní helma a art book... :) na fotkách nic moc ale ve skutečnosti je to celkem slušné provedení :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Já to ještě nemám :D Včera přišlo PS3, takže teď teprv začnu sbírat "for real" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Colonial Marines doma, ten powerloader vypadá líp než jsem čekal, bohužel se to nedá říct o hře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Rowan: A figurku se steelem nemáš? To je na tom balení to nejhezčí, ta helma je na živo hrozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Ta helma je náhodou super, ale věc názoru ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 no je to jedna z mala edic,co jsem odmitnul mit doma. Sice cena 500kc byla lakava,ale jsem rad,ze neprekazi. Spis jsem zvedavy s cim vyrukuji u ps4, jestli bude neco pekneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts