Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

dival jsem se z druheho pc a z mobilu a vidim vsech 11. Ano je to Tlou Press Kit. Nabidky jsem uz dostal hodne pekne,ale uvazuji jestli si ji necham nebo prodam. Urcite bych nevahal za vymenu Dark Souls press kit. Sice dark souls je chuda edice,ale libi se mi ta krabice a hlavne epic zapalovac.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po delší době tu přihodím pár fotek.

Včera se mi dostala do rukou hra Iron Sky: Invasion - Götterdämmerung edition.

post-35176-14687167690174_thumb.jpg

Tato hra má kupodivu i povedené české titulky. Hrál jsem cca dvě hodinky a nenarazil jsem na žádnou nesmyslnou větu. Bohužel film na bluray, který je součástí edice, nemá cz podporu. Velice se mi líbí artbook, hlavně nákresy vesmírných lodí - vzducholodí. Celá edice je v pěkném přebalu z tvrdého kartonu.

Painkillera ve sběratelské edici mám už delší dobu, ale stále jsem přemýšlel, jestli tu mám vůbec fotky edice postnout. Bohužel kvůli výrobní vadě jsou všechny verze Painkillera pro ps3 bez českých titulků.

post-35176-14687167691851_thumb.jpg

Veškeré bonusové věci jsou jen tak naházené v obyčejné papírové krabici. Nepotěšili mne ani bonusové cdčko i dvdčko v papírové pochvě. Kdybych nebyl fanda původního dílu na ps3, litoval bych koupě této edice.

Nakonec přidávám i pár fotek mých filmových bluray steelbooků, snad někoho potěší. Kdyby byl zájem o další fotky, mám i pár sběrateslkých filmových bluray edic.

post-35176-14687167695518_thumb.jpg

EDIT: Artbook k Painkilleru má přeložené do češtiny některé popisky.

EDIT2: Bluray film Iron Sky je to červené medium v dvd krabce vedle bonus dvdčka ke hře.

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři

Nejsem sběratel collector’s edicí, ale The Last of Us mě uchvátila natolik, že jsem tu figurku prostě musel mít. Soutěží bylo hodně, ale na figurku to nestačilo, vyhrál jsem mikinu - je to velikost L, ale je velká skoro jako XL. Figurku jsem tedy koupil. Byla dost drahá, ale stojí to za to. Je hodně velká, na žádném videu ani fotce tolik nevynikne jako ve skutečnosti. Je perfektní.

post-40674-14687168767173_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Tomas007
Změna fotek
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu