limec Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 jinak moje tadyhttp://xdante1986.rajce.idnes.cz/aktualni_9_08_2013 co je ta druha lahev zprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Malibu .... / jzs ja jsem vul ja myslel 2 z leva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 co je ta druha lahev zprava Sheridan's Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 kávový likér co se ti míchá, ale ten chlast je tam jen proto, že se mi nechtěl sundávat :D a stejně tam není všechen :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Ty kráso, jakou to má hodnotu všechno dohromady ? nějakou jo :) těžko říct nejvíc je těch her na xko asi 350 něco málo figurky a asi největší samostanou cenu mají ted figurky skylanderů komplet první sada a část druhá cena tak 15-20k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 Panove pujdete nekdo do teto US Barman collectorky? Je to neuveritelne naslapany. Je sance, ze se to k nam dostane (mimo ebay)? http://m.ign.com/articles/2013/08/14/batman-arkham-origins-collectors-edition-revealed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 14, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2013 S velkou pravdepodobnosti si ji budu zajistovat obdobne, jako Post Pandemic Edici The Last of Us. Pro jeji exkluzivitu se jich opet pokusim vzit vic, ale pocet bude omezen. Uz ted mam v podstate objednavku na 3ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 tak dneska mi prisla uplne nejcenejsi hra do sbirky. Takze se s vami o to musim podelit, foceno v praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 a jeste jeden obrazek,ktery se nevesel do prispevku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Načdtl se mi jen jeden obrázek. tlou press kit? Taky se chystám, zatim mám jen ost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 dival jsem se z druheho pc a z mobilu a vidim vsech 11. Ano je to Tlou Press Kit. Nabidky jsem uz dostal hodne pekne,ale uvazuji jestli si ji necham nebo prodam. Urcite bych nevahal za vymenu Dark Souls press kit. Sice dark souls je chuda edice,ale libi se mi ta krabice a hlavne epic zapalovac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikoltejn Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Chtěl bych se zeptat na kolik by tato edice vyšla a jestli je ještě možnost ji přes Vás koupit. Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Press kit....hmmm tak já nevim 9k třeba? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Na Aukru se jeden Press Kit prodal za něco okolo 2500-3500 byli to myslím dokonce dvě aukce které takto skončili. Jinak z Ebaye se ta cena pohybuje okolo 9000-12000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 (upraveno) Po delší době tu přihodím pár fotek. Včera se mi dostala do rukou hra Iron Sky: Invasion - Götterdämmerung edition. Tato hra má kupodivu i povedené české titulky. Hrál jsem cca dvě hodinky a nenarazil jsem na žádnou nesmyslnou větu. Bohužel film na bluray, který je součástí edice, nemá cz podporu. Velice se mi líbí artbook, hlavně nákresy vesmírných lodí - vzducholodí. Celá edice je v pěkném přebalu z tvrdého kartonu. Painkillera ve sběratelské edici mám už delší dobu, ale stále jsem přemýšlel, jestli tu mám vůbec fotky edice postnout. Bohužel kvůli výrobní vadě jsou všechny verze Painkillera pro ps3 bez českých titulků. Veškeré bonusové věci jsou jen tak naházené v obyčejné papírové krabici. Nepotěšili mne ani bonusové cdčko i dvdčko v papírové pochvě. Kdybych nebyl fanda původního dílu na ps3, litoval bych koupě této edice. Nakonec přidávám i pár fotek mých filmových bluray steelbooků, snad někoho potěší. Kdyby byl zájem o další fotky, mám i pár sběrateslkých filmových bluray edic. EDIT: Artbook k Painkilleru má přeložené do češtiny některé popisky. EDIT2: Bluray film Iron Sky je to červené medium v dvd krabce vedle bonus dvdčka ke hře. Upraveno Srpen 22, 2013 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 tak toto mam v Londyne u kamose. Resident Evil 6 steelbook + bundle gamestop edition a Last of Us statue gamestop edition. Uz se tesim az to prijede do cech:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Pecka..... Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 myslíš že ti to pošle? mit tu sošku v ruce tak ji nedám nikomu ať je to kdo je to :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 Tak to jsem rad, ze nejsi muj kamarad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 I hate you. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 headhot pěkné ale http://eu.battle.net/d3/en/blog/10569962/the-sculptures-of-chanapat-srinakkarin-24-08-2013#best toto by byl úlovek :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 (upraveno) Nejsem sběratel collector’s edicí, ale The Last of Us mě uchvátila natolik, že jsem tu figurku prostě musel mít. Soutěží bylo hodně, ale na figurku to nestačilo, vyhrál jsem mikinu - je to velikost L, ale je velká skoro jako XL. Figurku jsem tedy koupil. Byla dost drahá, ale stojí to za to. Je hodně velká, na žádném videu ani fotce tolik nevynikne jako ve skutečnosti. Je perfektní. Upraveno Září 26, 2013 uživatelem Tomas007 Změna fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Hodně soutěží? Já našel všehovšudy 1 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Vždyť byla snad na každym českym webu o hrách :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Já narazil jen na jednu slovenskou. No doháje, takovejch promeškanejch šancí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts