seth123 Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 konzolista, zing. Na konzolistovy to ale byla fraška, vyhrál to kdosi kdo se registroval jen na soutěž, vlastně většinu cen vyhráli ti co se regitrovali jen na soutěž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Nejsem (zatím :)) sběratel collector’s edicí, ale The Last of Us mě uchvátila natolik, že jsem tu figurku prostě musel mít. Soutěží bylo hodně, ale na figurku to nestačilo, vyhrál jsem mikinu - je to velikost L, ale je velká skoro jako XL. Figurku jsem tedy koupil. Byla dost drahá, ale stojí to za to. Je hodně velká, na žádném videu ani fotce tolik nevynikne jako ve skutečnosti. Je perfektní.[ATTACH=CONFIG]22166[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22167[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22168[/ATTACH] tak to uz ti akorat chybi ksiltovka last of us:) Mne chybi jen ta bottle co byla pro italii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 tak je to skoro všude :-) taky to tak očas dělám když si chci zasoutěžit a nejsem tam regnutý.. pro "komunity" je to sic vrchol drzosti, ale každý má právo zkusit štěstí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 ty mas pravo na kulku do hlavy, preklad tveho prispevku: bla,bla,bla,brecim,brecim,bla,bla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 nemam potřebu brečet... tam kde se účastním soutěží jsem již dlouholetý člen (např onen zing) a tam kde ne.. tak tam stejně nikdy nevyhraju :dots: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Wait, ta flaša byla i u nás :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 u xzone ji zrusili i kdyz byla v nabidce,to jsem se ptal Schovance, jinak nevim o ceskem shopu,ktery by ji nabizel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Už jsem ji asi viděl třikrát na Aukru, vždycky se prodala okolo 4500-5000 jednou dokonce za 8000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 (upraveno) bavime se o flasce ne o sosce;) to Platfus: uz je koupena ze Spanelska,jsem nevedel, ze stoji jen 970,- :) Upraveno Srpen 30, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Nějaký sony center tady u nás ji mělo, sem si celkem jist :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Tak googluj:-) melo byt, ale se to zrusilo a udelali se levnejsi verze s vetsi marzi joel a ellie edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Googloval jsem a nic sem nenašel už předtim, ale pokud to skončilo takhle, tak asi jo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 31, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 Tak tohle je dosud nejnovější přírůstek do mé sbírky: Dead Island Riptide - Zombie Bait Edition. Musím říct, že ta socha je bitelná, těžká a velmi precizně zpracovaná (aby ne, malby na těle mají být ruční práce!). Každý detail je až hrůzu nahánějcí a možná by nebylo špatné postavit ji na noční stolek drahých poloviček jako odstrašující případ :) Pro dokreslení velikost celého balení přikládám fotku společně s TLOU: Post Pandemic Edition. The Last of Us Real Fan (Freak) :) To maké v sáčku je odznáček (Gamestop Exclusive). Na cestě už mám hliníkovou lahev a sbírku chci ještě rozšířit o edice Joel & Ellie, tak kdyby měl někdo na prodej, tak napište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 2 press kity? Hey, fuck you :D O te zombie bait edici jsem přemýšlel ale rozhodl, že když je jen na xbox tak ne. Kolik bys dal za Ellie edici? Zajímá tě jazyk na krabici nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 31, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 Jo, ale jedna putuje za kámošem. Musel jsem to ale předtím ještě vyfotit, protože mít doma 2 edice kterých existuje jen 2505 ks na celém světě je prostě něco vyjímečného :) Tu zombie bait jsem chtěl na PS3, dokonce ji i vydali, ale jedná se o velmi limitovanou sérii pro Francii. Ve výsledku to znamená to, že na krabici a v manuálu je francouzština a holandština a ty bikiny jsou malované do francouzské vlajky. Do jisté míry jistě rarita to ano, dokonce jich existuje jen tuším 5000 kopíí, ale stojí to trojnásobek i více ceny verze X360 a to jsem se nakonec rozhodl za to opravdu nedat. Jinak tuhle jsem sledoval dlouho a za 40 GBP už jsem neodolal. K té Ellie edici - no, abych řekl pravdu tak nic než CZ/ENG by se mi asi moc nelíbilo. Pro jaký trh máš verzi, co tam je za jazyky? Předpokládám, že tentýž jazyk co je na krabici bude i v manuálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 No mít doma 6 edic kterých bylo jen 500 kůsů :D Tak ona pak je ještě teda FR vlajka, Australská, Union jack ( tomáš ty) a pak myslim ještě americká. No kamarád z holandska by mohl možná poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 tak predposledni kousek v me skladance dark souls, ktery mi chybel do sbirky. Je to steelbook zavvi edice a kupodivu to nikde neuvadi,ale obsahuje i disk se hrou. Soundtrack jsem cekal digitalni,ale je na disku,takze k dnesnimu dni mam 4 stejne soundtracky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Dneska jsem sem chtěl postnout fotky Killer is Dead Fan edice, ale bohužel mám smolíka. Objednával jsem ji u supergamer.cz, ale dneska mi místo Fan edice přišla edice obyčejná :( Na všech mejlech, fakturách i dokladech mám uvedenu Fan edici a nějaký oslík šikula ze skladu mi strčí obyč verzi. A samozřejmě zaplatil jsem dobírku s cenou u Fan edice. Takže reklamace a snad se jim příště podaří dodat správnou hru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 tak predposledni kousek v me skladance dark souls, ktery mi chybel do sbirky. Je to steelbook zavvi edice a kupodivu to nikde neuvadi,ale obsahuje i disk se hrou. Soundtrack jsem cekal digitalni,ale je na disku,takze k dnesnimu dni mam 4 stejne soundtracky:)[ATTACH=CONFIG]22255[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22256[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22257[/ATTACH] Nechces nahodit foto kompletu dark souls? :) a co ti jeste chybi? Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 az budu mit vsechno, tedka mam na celnici Dark Souls Artorias of the Abyss Edition (jpn verze) Domlouvam se na castce ohledne Dark Souls Artorias of the Abyss Edition First Limited Box a cekam jestli dopadne trade za Dark Souls Press Kit. Jediny co nemam je xbox verze dark souls,ale to by bylo vyhazovani penez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 (upraveno) tak pred chvili mi dosla novinka Total War Rome 2 Collector´s edition, GTA 5 poster k tomu, Ceaser naramek. Fotky az budu doma doplnim Upraveno Září 3, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Jediny co nemam je xbox verze dark souls,ale to by bylo vyhazovani penez. sorry.. ale to mě málem zabilo.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 pridany fotky stefi: az bude nekdo nabizet dark souls na xbox za 200,tak ho vezmu. Skoda,ze na konzole jiz nevysla tak krasna edice jako na pc (prepare die edition) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Ty nevidel jsi k dark souls nekde treba I ten korbel? Nebo o ten zajem nemas...me utekl na ebay kdysi jelikoz se me 80 $ + 10 $ posta zdalo moc :) jinak co art booky a dalsi veci jpn? Shanis jen kolektorky? Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 no nektery veci jsou fan vyrobky,spis mne zajimaji oficialni. No mam zajem o guide, artbook. Ale vetsinu mam ze zahranicnich for. Klidne jestli mas neco co nemam,tak klidne koupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts