unn4med Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 V xboxu phat mi přestala fungovat mechanika po neuspěšném flashi - nejde zasunout (chvíli po zasunutí se vysune ven). Chtěl bych se tedy zeptat jestli se s tím něco dá dělat. Případně jestli se dá vyměnit mechanika za jinou. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 zkousel jsi to flashnout jeste jednou? btw. Za chvili napise toro, ze sis nemel sam flashovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 A taky bude mít pravdu :wohow: Jde spíš o to si na netu najít návod co s tím, spravit se to určitě dá, už to tady někdo řešil, možná je zde i nějaký návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 pokud máš dvdkey.bin tak si v pohodě a spravit by to mělo jít. Pokud ne tak nevím nevím příteli :). Jedině Reset Glitch Hack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 zkousel jsi to flashnout jeste jednou?btw. Za chvili napise toro, ze sis nemel sam flashovat :) :blejt: :roll: :wohow: ................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 unn4med Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Udělal jsem blbost že jsem to chtěl udělat sám, přiznávám, nicméně stalo se a potřeboval bych vědět co s tím. Stalo se mi to při čtení kódu mechaniky pomocí metody half-open, něco se tam podělalo a od té doby to blbne. Jinak co se týče výměny mechaniky mám v tom trochu bordel. Půjde jiná mechanika do původního xboxu, když se to nepovede opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Udělal jsem blbost že jsem to chtěl udělat sám, přiznávám Když si teda uvědomuješ chybu, není zrovna teď ten pravej čas obrátit se na zkušeného flashera, než to doděláš ještě víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 unn4med Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Tak jsem různě hledal a našel tohle, což je přesně to co mi to dělá, takžo možná spíš došlo k nějaké chybě při manipulaci s mechanikou. Zítra zkusím a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Tohle není tvůj případ. U tebe to způsobilo to, že jsi s mechanikou udělal něco softwarově, při flashování. Přečti si pořádně návod k JungleFlasheru, myslím, že je tam o tom zmínka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Rikas ze se to podelalo pri cteni klice ? Takze si tam nic nenahraval ?? Dal si pred odpojenim mechaniky outro/ata reset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 unn4med Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Nic jsem tam nenahraval. ATA reset nevím jak se dělá takže asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Nic jsem tam nenahraval. ATA reset nevím jak se dělá takže asi ne tak to bude asi ono, to je jedna z nejdulezitejsich casti flashovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 nějak mi tady chybí smajlík "facepalm", občas by se hodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 17, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 nějak mi tady chybí smajlík "facepalm", občas by se hodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 unn4med Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 tak to bude asi ono, to je jedna z nejdulezitejsich casti flashovani A dá se to nějak opravit? A jak se to teda provádí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 A dá se to nějak opravit? A jak se to teda provádí? nestalo se mi to, takze nevim, zkus zagooglit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
unn4med
V xboxu phat mi přestala fungovat mechanika po neuspěšném flashi - nejde zasunout (chvíli po zasunutí se vysune ven). Chtěl bych se tedy zeptat jestli se s tím něco dá dělat. Případně jestli se dá vyměnit mechanika za jinou. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.