infernus Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 hele mám ipod nano 3g 8GB a chtěl bych nákou stránku kde bych do toho moch stahovat věci neznáte nákou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 hele mám ipod nano 3g 8GB a chtěl bych nákou stránku kde bych do toho moch stahovat věci neznáte nákou? Nooo... co tahle? http://ipa.smajl.eu/ (na hry) a filmy a hudbu máš zde na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Nooo... co tahle?http://ipa.smajl.eu/ (na hry) a filmy a hudbu máš zde na foru To je na ipod touch a na iphone ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 I na iPhone....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 lenze on ma Nano...infernus to myslel "To je na ipod touch a na iphone, ne?" a nie "To je na ipod touch a na iphone ne?" :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Chci se zeptat.. je to delsi doba co jsem delal jailbreak na ipod touch 2nd generace a jelikoz to byl asi jeden z prvnich jailbreaku.. byl problem kdyz jsem vypnul ipod, abych ho mohl znovu zapnout, musel jsem ho bootovat pres program v pc. Je uz nejaky jiny jailbreak? po kterem bude ipod fungovat normalne? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Chci se zeptat.. je to delsi doba co jsem delal jailbreak na ipod touch 2nd generace a jelikoz to byl asi jeden z prvnich jailbreaku.. byl problem kdyz jsem vypnul ipod, abych ho mohl znovu zapnout, musel jsem ho bootovat pres program v pc. Je uz nejaky jiny jailbreak? po kterem bude ipod fungovat normalne? diky quickfreedom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 lol a muzes mi k tomu neco rict? jen quickfreedom mi asi nic nerekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 lol a muzes mi k tomu neco rict? jen quickfreedom mi asi nic nerekne zkus tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=50282 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=quickfreedom&ie=UTF-8&oe=UTF-8 :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 lol a muzes mi k tomu neco rict? jen quickfreedom mi asi nic nerekne Si snad uz delas srandu nebo co!??!?!?!??!?!?!??!?!?! Zaprve, na googlu to najdes do 5 minut.... Zadruhe kdyz uz jsem ti napsal quickfreedom tak uz neni snad tak tezky udelat WWW.GOOGLE.COM a napsat QUICKFREEDOM ne!? http://www.google.com/search?hl=cs&q=quickfreedom&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=&aq=f&oq= A prvni odkaz je co? www.quickfreedom.com a mas to. Porad nechapu proc lidi neumi pouzivat google :dozey: :censored: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Omfg a od ceho si myslis ze je foruM? ty kravo.. to me poser :D btw co si myslis ze jsem udelal? samozrejme ze jsem sel na google, ale tak muzes to trochu rozvest ne? děs ty lidi dneska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 mam takovej problem s iTunes formatoval jsem si iPoda a najdnou do nej nemuzu nic dat pretahnu do tabulky v iTunes ale vubec nic se nedeje. pred formatovanim mi to taky neslo,reinstaloval jsem totiz windows a s pisnickama co byli v iPodu neslo nic delat,kdo poradi dostane THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajaJ Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 potreboval bych poradit soused ma wifi tak se obcas pripojim vetsinou mam 1 carku signalu nekdy chytnu 2 ale stejne me nejde youtube,appstore,safari atd..to musim mit 3 carky aby me to slo?mam iphone 3G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 A ja zas potrebuju poradit jak pridam k albu v iTunes obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 potreboval bych poradit soused ma wifi tak se obcas pripojim vetsinou mam 1 carku signalu nekdy chytnu 2 ale stejne me nejde youtube,appstore,safari atd..to musim mit 3 carky aby me to slo?mam iphone 3G na pripojeni ti staci i 1 carka spis to mas blbe nastaveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajaJ Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 aha a mohl bys me poradit co tam mam nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 A ja zas potrebuju poradit jak pridam k albu v iTunes obrazek oznac pesnicky - pravy klik - Get info - stvorcek Artwork (mozes do neho priamo dat obrazok - drag n drop) - Ok a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 mam takovej problem s iTunes formatoval jsem si iPoda a najdnou do nej nemuzu nic dat pretahnu do tabulky v iTunes ale vubec nic se nedeje.pred formatovanim mi to taky neslo,reinstaloval jsem totiz windows a s pisnickama co byli v iPodu neslo nic delat,kdo poradi dostane THX Máš zakliklý Manualy Manage Music and Videos ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 oznac pesnicky - pravy klik - Get info - stvorcek Artwork (mozes do neho priamo dat obrazok - drag n drop) - Ok a je to Presne takhle to delam , nahraju dam OK zapise se to ale v iPodu ani v iTunes obrazek není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajaJ Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 tak mam dnalsi problem stahoval jsem si nejake aplikace,hry pres wifi pak jsem restartnul iphone cetl jsem ze pak jdou ty hry lip ale potom me zmizelo pismeno E vedle operatora tak jsem dal restore ale furt se me tam nezobrazuje a kdyz se chcu pripojit treba pres safari na google tak to napise: cannot open page safari cannot opet the page because it is not connected to the internet.na iphonu jsem nikdy nemel JB EDIT:vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dogmate Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Tak mám první problém s iphone od vánoc do ted normálně fungoval, ale ted často nemám signál a nějaké aplikace které mi dřív šli najednou přestaly šlapat. Má s tím někdo nějaký zkušenosti?? Dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Tohle by me zajimalo.. Kamos si chce koupit iPhone z USA, ale nekde jsem tu cetl ze US verze ma cip na Edge a EU verze na 3G. Jakej je v tom rozdil a bude fungovat ten US tady v CR? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Nevim zda to tak je, ale mezi EDGE a 3G je ten rozdil, ze 3G je mnohonasobne rychlejsi a ma videohovory... Coz ma US verze urcite tez.. A EU verze ma EDGE na 100% - takze se mi to zda jako blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Promin, ja jsem jen prostrednik.. ;) Kamarad bude rad. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.