Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Trošku to okopíruju z jiného topicu. :D

1 ) Hlasujte pouze pro hry vydané v roce 2011 !!

2 ) Můžete uvést i více her a třeba i více kategorií (nejlepší grafika, hratelnost, největší zklamání,...), ale vždy zřetelně uveďte hru ROKU !

3 ) Hlasovat můžete do 31.12. 2011 23:59

Moje hlasování:

Váhal jsem mezi L.A.Noire a Uncharted 3.Nakonec jsem se rozhodl pro Uncharted 3.

Vyhodnocení :

Uncharted 3-9

Skyrim-5

Fifa 12-3

Batman Arkham City-3

Battlefield 3-3

L.A.Noire-1

Assasin's Creed:Revelations -1

Rage-1

Killzone 3-1

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno

Nejlepší

1) Skyrim

2) Batman Arkham City

3) Uncharted 3

Zklamání roku:

Battlefield 3 - nikdo se mnou nebude souhlasit, ale přestal jsem to hrát, vůbec mě ty mapy, co tam jsou, nebaví, udělali z toho COD, vracím se k Bad Company 2, možná tomu dám šanci za rok, navíc mi nesednou ty svítilny a lasery

(Duke Nukem Forever - tam jsem to čekal, takže zklamaný nejsem, ta hra mě odpuzovala i před tím)

Odesláno

Letos to bylo opravdu těžký zvolit jen jednu nejlepší hru, ale dávám sems voje pořadí:

1. Batman: Arkham City -úžasnej zážitek, stejně jako u prvního dílu. Nádherná temná atmosféra a to celý v pěkným propracovaným městě. Připomínalo mi to dost mix prvního Batmana a Assassin's Creed.

2. Skyrim - epický RPG na minimálně pár desítek hodin a možná i pár stovek.

3 L.A. Noire - Rockstar mě znovu mile překvapilo. Po průměrným GTA IV přišli se skvělejma značkama - LA Noire a RDR - a vychází jim to moc dobře. V poslední době jsou hry od Rockstaru moje nejočekávanější a proto se neskutečně těším na Maxe :)

--------------

zklamání roku:

Z her na který jsem čekal mě opravdu zklamal dost novej AC:R. Je to škoda, ta hra byla skvělá, ale poslední dva díly mi už přijdou jen jako nastavovaný datadisky za plnou cenu...

Co mě vůbec nepřekvapilo je bohužel Uncharted 3. Další nudnej tunel s nulovou atmosférou a totálně béčkovým příběhem... Ani mi žádná postava nepřijde sympatická :( Ale zalíbilo se mi prostředí pouště.. konečně první zajímavý prostředí ze série! Takže kdybych hodnotil, tak bych tomu těch 7/10 dal.

Odesláno

Hra roku: Portal 2

- jediný co se s ním podle mě mohlo letos měřit byl Mass Effect 2, ale ten na ostatní platformy vyšel minulej rok takže ho nepočítám

PS3 exkluzivita roku: Killzone 3

- letos asi na poli exkluzivních her neměl moc konkurenci, inFamous 2 mě nezaujal, Resistance 3 mírně zklamal, LBP2 zklamalo hodně a o Uncharted nebudu ani hovořit

Stahovatelná hra roku: From Dust

- velmi zábavná, originální hra, engine s obrovským potenciálem. Na pomyslném druhém místě SkyDrift a na třetím BloodRayne Betrayal.

Zklamání roku: LittleBigPlanet 2

- na tuhle hru jsem se po vynikající jedničce opravdu těšil ale hodně mě zklamala. Atmosféra jedničky se někam ztratila a hra mě nebavila na tolik, že jsem ještě nedohrál kampaň

Speciální cena - nejpřeceňovanější hra roku: Uncharted 3

- třetí dil nejpřeceňovanější série desetiletí nezklamal, je stejně špatný jako předchozí díly. Nechápu co na něm všichni vidí. Pokud tato hra vyhraje VGA hlavní cenu asi půjdu do kouta brečet, co se s naším světem stalo :)

Odesláno

Prvně musím říct, že batmana jedničku (AA) jsem skoro dohrál. Bavila mne a proto dvojku (AC) jsem si kupoval hned v den vydání. Hrál jsem ji do cca třetiny.

Asi nejvíc mi vadil otevřený svět. Přišel mi takový stěží uvěřitelný, jako by neměl "kule", prostě nic, u čeho bych měl pocit, že by mohl skutečně existovat. Přitom podobné hry (Infamous1 a 2, GTA) mám rád.

Dále mi vadil soubojový systém "mačkám jedno tlačítko a béďa pokaždé udělá něco jiného". Chyběly mi komba jako v jedničce. Možná se pak daly nějak získat později, ale já je v té své odehrané třetině nepoužil.

Už v prvním díle mi vadil detektivní mod a ve dvojce mi přišel vyloženě vnucený. Třeba hned na úvod při osvobozování Cat Woman jsem prakticky z něho nepřepl. Na co je potom pěkná grafika, když hodně herního času strávím v namodralém rauši.

Nevím, jak bych to líp popsal, nejsem mistr psaného slova, ale od Batmana: AC jsem toho čekal opravdu hodně a dočkal jsem se jenom jedničky v trošku lepší grafice. Přišlo mi, že odstranili vše, díky čemu jsem jedničku skoro dohrál.

Ohledně B3 musím nejdříve napsat, že nemám psko online. Bydlím v takové malé vesnici v lesích kousek od slovenských hranic a mám tu strašné problémy s netem. U B3 jsem čekal trošičku revoluci, alespoň grafickou. A nedočkal jsem se toho. V singlu mi kromě zemětřesení a nudy ve stíhačce nic nezůstalo v paměti. Nuda, šeď.

Takový singl v R3 nebo i K3 mi přišel víc zábavný. Dokonce i Bad Company 1 a 2 jsou lepší než B3.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu