Mušák Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2011 Trošku to okopíruju z jiného topicu. :D 1 ) Hlasujte pouze pro hry vydané v roce 2011 !! 2 ) Můžete uvést i více her a třeba i více kategorií (nejlepší grafika, hratelnost, největší zklamání,...), ale vždy zřetelně uveďte hru ROKU ! 3 ) Hlasovat můžete do 31.12. 2011 23:59 Moje hlasování: Váhal jsem mezi L.A.Noire a Uncharted 3.Nakonec jsem se rozhodl pro Uncharted 3. Vyhodnocení : Uncharted 3-9 Skyrim-5 Fifa 12-3 Batman Arkham City-3 Battlefield 3-3 L.A.Noire-1 Assasin's Creed:Revelations -1 Rage-1 Killzone 3-1 Citovat
sejvi Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Tento rok nejvetsi pecka: Uncharted 3 Citovat
CainCZ Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Je těžký vybrat jednu nejlepší hru, vyšlo spoustu báječných titulů, hlavně teď na podzim (Skyrim, AC:R, Uncharted, Batman...v létě L.A. Noire, nezapomeňme na Mortal Kombat)...ale myslím, že největší zklamání je jednoznačné a je jím Duke Nukem Forever. Citovat
danfri Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Moje volba : také FIFA 12 ( a ještě BF 3) Citovat
Borec1468625897 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Hra roku:Uncharted 3 Citovat
san andreas Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2011 pro me rozhodne fifa 12 a zklamani urcit duke nukem Citovat
DannyCz Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2011 Určitě The Elder Scrolls V Skyrim ! Na to jsem slintal a konečně je to tu ! :D ... a taky vyšel minecraft ! :D Citovat
Al Capone Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2011 Jednoznačně Uncharted 3: Drake's Deception Citovat
spoock Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2011 Nejlepší 1) Skyrim 2) Batman Arkham City 3) Uncharted 3 Zklamání roku: Battlefield 3 - nikdo se mnou nebude souhlasit, ale přestal jsem to hrát, vůbec mě ty mapy, co tam jsou, nebaví, udělali z toho COD, vracím se k Bad Company 2, možná tomu dám šanci za rok, navíc mi nesednou ty svítilny a lasery (Duke Nukem Forever - tam jsem to čekal, takže zklamaný nejsem, ta hra mě odpuzovala i před tím) Citovat
tekken90 Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2011 Letos to bylo opravdu těžký zvolit jen jednu nejlepší hru, ale dávám sems voje pořadí: 1. Batman: Arkham City -úžasnej zážitek, stejně jako u prvního dílu. Nádherná temná atmosféra a to celý v pěkným propracovaným městě. Připomínalo mi to dost mix prvního Batmana a Assassin's Creed. 2. Skyrim - epický RPG na minimálně pár desítek hodin a možná i pár stovek. 3 L.A. Noire - Rockstar mě znovu mile překvapilo. Po průměrným GTA IV přišli se skvělejma značkama - LA Noire a RDR - a vychází jim to moc dobře. V poslední době jsou hry od Rockstaru moje nejočekávanější a proto se neskutečně těším na Maxe :) -------------- zklamání roku: Z her na který jsem čekal mě opravdu zklamal dost novej AC:R. Je to škoda, ta hra byla skvělá, ale poslední dva díly mi už přijdou jen jako nastavovaný datadisky za plnou cenu... Co mě vůbec nepřekvapilo je bohužel Uncharted 3. Další nudnej tunel s nulovou atmosférou a totálně béčkovým příběhem... Ani mi žádná postava nepřijde sympatická :( Ale zalíbilo se mi prostředí pouště.. konečně první zajímavý prostředí ze série! Takže kdybych hodnotil, tak bych tomu těch 7/10 dal. Citovat
Dallasek Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2011 Jednoznačně hra roku Uncharted 3 Citovat
Araym Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Deus Ex! Batman Arkham City! ... obecně ale musim říct, že už mám dost všech nekonečnejch pokračování. Všichni jsou líný vymyslet něco nového a originálního, jenom pořád dokola brousej co se dřív prodávalo, viz Call of Duty 16, assasins creed 8, nebo battlefield bla bla něco. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2011 Hra roku: Portal 2 - jediný co se s ním podle mě mohlo letos měřit byl Mass Effect 2, ale ten na ostatní platformy vyšel minulej rok takže ho nepočítám PS3 exkluzivita roku: Killzone 3 - letos asi na poli exkluzivních her neměl moc konkurenci, inFamous 2 mě nezaujal, Resistance 3 mírně zklamal, LBP2 zklamalo hodně a o Uncharted nebudu ani hovořit Stahovatelná hra roku: From Dust - velmi zábavná, originální hra, engine s obrovským potenciálem. Na pomyslném druhém místě SkyDrift a na třetím BloodRayne Betrayal. Zklamání roku: LittleBigPlanet 2 - na tuhle hru jsem se po vynikající jedničce opravdu těšil ale hodně mě zklamala. Atmosféra jedničky se někam ztratila a hra mě nebavila na tolik, že jsem ještě nedohrál kampaň Speciální cena - nejpřeceňovanější hra roku: Uncharted 3 - třetí dil nejpřeceňovanější série desetiletí nezklamal, je stejně špatný jako předchozí díly. Nechápu co na něm všichni vidí. Pokud tato hra vyhraje VGA hlavní cenu asi půjdu do kouta brečet, co se s naším světem stalo :) Citovat
TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2011 Hra roku: GOW III PS3: U3 Stahovatelná: From Dust Zklamání: Pro mně BF3, čekal sem od toho hodně ... Citovat
forWhat? Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2011 Hra roku jednoznacne : Skyrim Citovat
Coloradak Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2011 Pro mě hra roku Rage - u téhle hry jsem se bavil nejvíc Citovat
Mandaz Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2011 Hra roku: Uncharted 3 Překvapení roku: RAGE Propadáky roku (jen do mě) : Batman: Arkham City a Battlefield 3 Citovat
Mappleton Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2011 Proč ti připadá batman propadák? Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2011 Taky se chci zeptat, nejsem fanoušek Batmana ale ta hra mi přišla dost dobrá, rozhodně lepší než Asylum Citovat
Mandaz Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2011 Prvně musím říct, že batmana jedničku (AA) jsem skoro dohrál. Bavila mne a proto dvojku (AC) jsem si kupoval hned v den vydání. Hrál jsem ji do cca třetiny. Asi nejvíc mi vadil otevřený svět. Přišel mi takový stěží uvěřitelný, jako by neměl "kule", prostě nic, u čeho bych měl pocit, že by mohl skutečně existovat. Přitom podobné hry (Infamous1 a 2, GTA) mám rád. Dále mi vadil soubojový systém "mačkám jedno tlačítko a béďa pokaždé udělá něco jiného". Chyběly mi komba jako v jedničce. Možná se pak daly nějak získat později, ale já je v té své odehrané třetině nepoužil. Už v prvním díle mi vadil detektivní mod a ve dvojce mi přišel vyloženě vnucený. Třeba hned na úvod při osvobozování Cat Woman jsem prakticky z něho nepřepl. Na co je potom pěkná grafika, když hodně herního času strávím v namodralém rauši. Nevím, jak bych to líp popsal, nejsem mistr psaného slova, ale od Batmana: AC jsem toho čekal opravdu hodně a dočkal jsem se jenom jedničky v trošku lepší grafice. Přišlo mi, že odstranili vše, díky čemu jsem jedničku skoro dohrál. Ohledně B3 musím nejdříve napsat, že nemám psko online. Bydlím v takové malé vesnici v lesích kousek od slovenských hranic a mám tu strašné problémy s netem. U B3 jsem čekal trošičku revoluci, alespoň grafickou. A nedočkal jsem se toho. V singlu mi kromě zemětřesení a nudy ve stíhačce nic nezůstalo v paměti. Nuda, šeď. Takový singl v R3 nebo i K3 mi přišel víc zábavný. Dokonce i Bad Company 1 a 2 jsou lepší než B3. Citovat
Mappleton Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2011 Ale jo,s tím se dá souhlasit,ale stejně je to skvělá hra, raději si zahraji třeba toto,než třeba skyrim,ten absolutně nesnáším,zahrál bych si uncharted 3,ale PS3 kvůli tomu kupovat nebudu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.