Capricorne Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 to by melo stacit, jaky jsi zkousel ty PSX hry? Final fantasy VIII a crash banditoo 2 (nebo jak se to pise) oboje tady z fora a final fantasy VII z torrentu ma to teda bejt do game nebo do game150 ? v rec menu mam 1.50 kernel a plugins nemam nic kdyz dam 3.03 kernel a vyndam umd tak me to taky hazi chybu ze nefunguji umd filmy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Tak v tom případě do GAME303, teda pokud máš 3.03 OE-x EDIT: No tak doprčic se rozmysli, jak si nastavíš Kernel mode. Když ho nastavíš na 1.50 tak PSX hry musíš dávat do GAME303 a pokud ho nastavíš na 3.03, tak je musíš dávat do GAME. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Tak v tom případě do GAME303, teda pokud máš 3.03 OE-x tak jsem to dal do GAME303 a ani s 1.50 a ani s 3.03 kernelem to nejde a je tam stale ta chyba s umd filmy ... e1 : uz to jede ... dal sem to do GAME a jede to ... diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 To jsem sám rád :) . Jinak já osobně nechávám radši Kernel na origo FW, teď se i potvrdilo, že je to jistější :wink: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 ja teda nevim, mam kernel na 1.5 a psx mi jdou taky, takze zrejme do GAME303 ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2007 Tak nevím, jsou věci mezi nebem a zemí... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enemy.down Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 mam dotaz kterej je sice blbej....ale lepsi se zeptat nez pak bejt za debi*a az se mi neco s PSP stane ..... muzu z FW 2.50 prejit rovnou na 2.71 nebo musim postupne z 2.60atd.???? diky za odpoved.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Můžeš rovnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Chci se zeptat, jak se stahuje z těch "torentů" ?? Stáhne se nějaký soubor a potom co??? Díky za odpověď!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrač Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 mam na svym psp 3.03oe-c a pri startu se mi vzdy automaticky zapne umd.jak to mam vypnout ?petr.m06@volny.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 mam na svym psp 3.03oe-c a pri startu se mi vzdy automaticky zapne umd.jak to mam vypnout ?petr.m06@volny.cz v nastaveniach v menu PSP mas taku polozku, nieco v zmysle UMD autostart on/off Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freecoolin Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 nenajde se nějakej hodnej člověk ze strakonicka, kterej by mi půjčil gta lcs na downgrade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enemy.down Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 dalsi dotaz....vim ze se to sem nehodi ale....no ma nekdo zkusenosti ze stahovani torrentu z torrentleechu pomoci RSS ctecky????kdyby jo mohl bys mi popsat postup jak to v RSS ctecce nastavit aby mi to vypisovalo ty torrenty????dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Chci se zeptat, jak se stahuje z těch "torentů" ?? Stáhne se nějaký soubor a potom co??? Díky za odpověď!! Musíš mít program BitComet a přes ten to stahuješ. Jinak, co znamená tvůj avatar?? NO U2?? tím myslíš jako tu skupinu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Chci se zeptat, jak se stahuje z těch "torentů" ?? Stáhne se nějaký soubor a potom co??? Díky za odpověď!! Musíš mít program BitComet a přes ten to stahuješ. Jinak, co znamená tvůj avatar?? NO U2?? tím myslíš jako tu skupinu?? Miluju U2 už třináct let a jsem věrný posluchač... :D Protože hraju na bubny, mám přezdívku Larry, jako Larry Mullen j.r. - jejich bubeník - trošku reklamy pro ně 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 A ještě jedna otázka - potřeboval bych nějaký návod jak rozchodit hry přes wi-fi con.?? Jdou hrát iso hry přes net??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 A ještě jedna otázka - potřeboval bych nějaký návod jak rozchodit hry přes wi-fi con.?? Jdou hrát iso hry přes net???musis mit doma wifi sit a hru, ktera podporuje infrastructure multiplayernapr. tady je seznam, ale nevim kdy byl ten list naposled aktualizovany http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4281&start=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Četl jsem, jenže nevím kde, že se musíš někde zaregistrovat, abys mohl hrát po síti. Wi-fi doma mám a internet na psp funguje bez problémů. Znamená to, že už nemusím nic registrovat? Prostě mít iso hru, která to podporuje a je vymalováno...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Chci se zeptat, jak se stahuje z těch "torentů" ?? Stáhne se nějaký soubor a potom co??? Díky za odpověď!! Musíš mít program BitComet a přes ten to stahuješ. Jinak, co znamená tvůj avatar?? NO U2?? tím myslíš jako tu skupinu?? Miluju U2 už třináct let a jsem věrný posluchač... :D Protože hraju na bubny, mám přezdívku Larry, jako Larry Mullen j.r. - jejich bubeník - trošku reklamy pro ně 8) jj, U2 je proste best a vo tom žádná!! :twisted: Písníčky typu Were The Streets have no name, nebo I still haven't found what I¨m looking for.... nebo Sunday bloody sunday... ty můžu slyšet miloinkrát a stejně mě neomrzí!! U2 ruLLLlllLLeeeZzz :twisted: :twisted: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 hosi nemyslite ze jste ve spatnem topicu? Kdyz tak si vemte na sebe ICQ nebo si piste na PM.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Četl jsem, jenže nevím kde, že se musíš někde zaregistrovat, abys mohl hrát po síti. Wi-fi doma mám a internet na psp funguje bez problémů. Znamená to, že už nemusím nic registrovat? Prostě mít iso hru, která to podporuje a je vymalováno...? Ak ti funguje internet na PSP, tak takmer naisto ti bude fungovat aj infrastructure multiplayer... A je viacero typov registracii, ja som sa zatial zaregistroval len v hre MedalOfHonor:Heroes, registruje sa tam priamo v hre, ziaden problem, len si pre istotu zapis niekam na papier nick a heslo, aby si ich nezabudol, pretoze potom uz ich nebudes zadavat, a pojde to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 hosi nemyslite ze jste ve spatnem topicu? Kdyz tak si vemte na sebe ICQ nebo si piste na PM.. Sorry, nechal jsem se unést :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Četl jsem, jenže nevím kde, že se musíš někde zaregistrovat, abys mohl hrát po síti. Wi-fi doma mám a internet na psp funguje bez problémů. Znamená to, že už nemusím nic registrovat? Prostě mít iso hru, která to podporuje a je vymalováno...? Ak ti funguje internet na PSP, tak takmer naisto ti bude fungovat aj infrastructure multiplayer... A je viacero typov registracii, ja som sa zatial zaregistroval len v hre MedalOfHonor:Heroes, registruje sa tam priamo v hre, ziaden problem, len si pre istotu zapis niekam na papier nick a heslo, aby si ich nezabudol, pretoze potom uz ich nebudes zadavat, a pojde to... Přesně tak, navíc jestli máš u EA už vytvořený online účet např. z PC her, můžeš ten samý použít na PSP (pochopitelně jen pro hry od EA, např. MoH, NFS). Jediné, kde budeš muset registraci dělat na PC a následně potvrdit je snad jen u her od SONY, ale to nevím, zatím jsem od nich žádnou onlinovku nehrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 hosi nemyslite ze jste ve spatnem topicu? Kdyz tak si vemte na sebe ICQ nebo si piste na PM.. Sorry, nechal jsem se unést :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Když jde o U2, tak se člověk prostě nekontroluje :P . Poslední OT : mně se nejvíc líbí "All I Want is you" z Rattle and Hum - podle mého názoru nejlepší jůtovka vůbec! Ale zpět k psp - žádný účet jsem nevytvářel - ani z pc ani z psp. Koupil jsem psp a net už prostě fungoval. U NDS je to velmi jednoduché, tak to snad půjde i u psp... Co doporučujete pro multi. p. na začátek?? Píšete MOH, takže začnu asi tím :wink: . Dík kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Tak k netu se v poho připojím, ale přes MOH to skoro okamžitě hodí chybu 80..... a spojení occured. Co s tím?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts