gazza Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 zdarec klucí, hele meljsem verci ta-082 udelal jsem downgrade na fw1.5 a pak upgrade na 3.03 OE-C. Stahnul jsem si ISO hru a kdyz ji dam do psp tak mi to v psp napise ,,CORRUPTED DATA'' prosim poradte mi co s tim mam udelat abych mohl hrat ISO????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 zdarec klucí, hele meljsem verci ta-082 udelal jsem downgrade na fw1.5 a pak upgrade na 3.03 OE-C. Stahnul jsem si ISO hru a kdyz ji dam do psp tak mi to v psp napise ,,CORRUPTED DATA'' prosim poradte mi co s tim mam udelat abych mohl hrat ISO????? mas tu hru (iso alebo cso subor) nahranu v zlozke X:\ISO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitrogen Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 ahoja všichni,mam psp 14 dní a opravdu si nevim rady.souhrně co všechno sem pochopil o pspéčku.mp3,hry,fota,net,klipy...mam v system info,že mam verzy 2.82...studoval sem krabici kůli fw a mam tam Háčko,takže asi to bude 2.50.jedna z mejch 100x otázek.neba mě furt kupovat nový a nový hry.můžete mi to trošku vysvětlit co musim mít,co dělat atd?pokud mono tak jako kdyby ste to psali negramotovy.moc vám zatim děkuju!!!! :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enemy.down Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 cus mam PSP!!!! v system info mi to pise 2.71 na krabici mam H (takze podle krabice 2.50) chci si to pro jistotu upgradovat....(kdyby nahodou jsem fakt mel to 2.50)....na 2.71 ale kdyz vytvorim v x:/PSP/GAME slozku UPDATE tak to pise jako corrupted data....nevite co s tim????diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nandu Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Údaje na krabici jsou k ničemu! Hlavní je to co máte v system info takže nitrogen ty budeš k downgradu na FW 1.5 potřebovat orig GTA:LCS nepatchovany a enemy.down ty nemusíš nijak upgradovat a jen se řiď návodem pro DG z 2.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Mám dotaz na Infrastructure Multiplayer. Registroval jsem se na té adrese, jak je napsaná v těch radách a chtěl jsem se zeptet, jak dlouho vám trvalo, než vám od Sony Přišel ten pass a nick?? Ten, který se dá použít jak u PS2 her, tak u PSP her. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitrogen Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 2nandu.tak sem stejně nic nepochopil.co to znamená GTA:LCS....musim někde koupit,či stáhnout?jak mam downgradovat?díkys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitrogen Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 takže jestli sem tomu trošku porozuměl,tak potřebuju sehnat gétéáčko,lib.....origošku,a na ní je ten downgrad?jak hledám a čtu,tak nemužu zaboha pochopit jak se má dowgradovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 takže jestli sem tomu trošku porozuměl,tak potřebuju sehnat gétéáčko,lib.....origošku,a na ní je ten downgrad?jak hledám a čtu,tak nemužu zaboha pochopit jak se má dowgradovat.... ....jo chpes to spravne....musis mmit nepatchovany gta:lcs aby tam byla aktualizace fw na v2.00......tady mas jinak odkaz s navodem na downgrade...http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7928&start=0....myslim ze je to tam napsany docela hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitrogen Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 děkuji.... :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 GTA dnes koupis do 1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angeloras Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Zdravím. Tentokrát bych se chtěl zeptat, jestli je problém upgradovat firmware z verze 2.50 na verzi, na které by se daly hrát ISO hry, a co by bylo kromě USB kabelu zapotřebí. Sám se v tom dvakrát moc neorientuji.:-) Předem děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Zdravím.Tentokrát bych se chtěl zeptat, jestli je problém upgradovat firmware z verze 2.50 na verzi, na které by se daly hrát ISO hry, a co by bylo kromě USB kabelu zapotřebí. Sám se v tom dvakrát moc neorientuji.:-) Předem děkuji za odpověď. Udělej upgrade na 2.71 a podle tohohle návodu je spustíš. http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 nebo downgraduj na 1.5 a upgradni na 3.10oe-a nebo 3.03oe-c...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angeloras Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 Tak PSP už mám doma, chystám se downgradovat a následně upgradovat na a upgradni na 3.10oe-a. Jenom bych měl poslední otázečku (jen pro sichr): Neliší se náhodou nějak postup uvedený zde na fóru, když je PSP zakoupeno v zahraničí (jmenovitě je z Velké Británie)? Pochybuji, ale raději se ptám.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 ne neliší jenom se koukni na základovku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downloader Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 cim se delaj screny napis odpoved sprfavou dik moc potrebuju to do te souteze RR!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downloader Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Zdravím.Tentokrát bych se chtěl zeptat, jestli je problém upgradovat firmware z verze 2.50 na verzi, na které by se daly hrát ISO hry, a co by bylo kromě USB kabelu zapotřebí. Sám se v tom dvakrát moc neorientuji.:-) Předem děkuji za odpověď. Udělej upgrade na 2.71 a podle tohohle návodu je spustíš. http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 nebo muzes jeste z 2.71 jit na1.5 a pak na 3.03OE-c nebo 3.10OE-A tam to pretahnes jen pres kabel do slozky na karte do slozky iso a pak v menu se ti v polozce game ta hra v isu objev das X a paris je to asi nejjednodusi spusob pousteni ISA A CSO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 sorry za OT...ale neda se jinak...spousta topicu se po otevreni vubec NENACTE!!! a to paradoxne ani topic o problemech s nacitanim :D docela prusvih...chtelo by s tim co nejdriv neco udelat,jinak cele forum ztraci smysl...kdyz chci otevrit topic,ktery nutne potrebuju videt a mam smulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unterwasserman Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Lidi, potřebuju poradit. Jsem naprostá lama co se týče PSP. Brouzdám po těchto stránkách už asi 2 týdny hledajíc odpovědi, ale nemůžu se ničeho kloudného dobrat. Mám PSP v. 2.01 a chci hrát ISO hry. Někde tady jsem se dočetl že je třeba upgrade na v. 2.71, zkoušel jsem teda ten fw stáhnout a hodit do složky .../UPDATE.V PSP se mi zobrazilo něco jako "instalovat verzi X.YZ" Když to spustím PSP se vypne a nic. Nevím co dál. Prosím poraďte. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 to jsi stahl blbej FW stahni hi z dl.qj.net ma kolem 18 MB kdyztak napis na ICQ 423617555 a poradim ti vice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 sorry za OT...ale neda se jinak...spousta topicu se po otevreni vubec NENACTE!!! a to paradoxne ani topic o problemech s nacitanim :D docela prusvih...chtelo by s tim co nejdriv neco udelat,jinak cele forum ztraci smysl...kdyz chci otevrit topic,ktery nutne potrebuju videt a mam smulu Kua sem tam me tento problem taky potka :( Adresa psp-b je pro me pomalejsi. 1000 :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Zaregistroval jsem se u sony pro hraní on-line her a napsali mi, že mi přijde pin kód pro potvrzení registrace. To má přijít na email?? Už je to asi 24hod a nic mi zatím nedošlo - to trvá tak dlouho??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 sorry za OT...ale neda se jinak...spousta topicu se po otevreni vubec NENACTE!!! a to paradoxne ani topic o problemech s nacitanim :D docela prusvih...chtelo by s tim co nejdriv neco udelat,jinak cele forum ztraci smysl...kdyz chci otevrit topic,ktery nutne potrebuju videt a mam smulu Kua sem tam me tento problem taky potka :( Adresa psp-b je pro me pomalejsi. 1000 :P me se topicy za posledni 2 dny vubec neoteviraly , ale nevim jestli to ma neco s tim spolecneho, ale vymazal jsem cookies a najednou se mi to nacita, nvm :D Jsem rad, ze se tento topic ujal, slavime pres 50 000 zobrazeni a topic jiz ma pres 1000 prispevku. Pro zacatecniky budu urcite dal aktualizovat, a zkusim prekopat nekolik textu a pridat par dalsich odstavcu k novym navodum..Dale planuji zkusebni predelani Pro zacatecniku do flashe, cimz by se mel obsah zprehlednit a zvetsit mnozstvi informaci, takze z toho bude takova bichle, no uvidime jak to vyjde. Diky vsem za vas zajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anareus Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Me se nedavno pro jistotu vubec nenacetlo forum... :) ale uz je to v poho. nastesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts