Lordman Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Ahoj, prosim o radu. Xbox s RGH mam prvni den. Je na nem X her ve slozce hdd1/game. Stahnul jsem si RE5 udajne pro RGH, ale ma uplne jinou strukturu: slozky $SystemUpdate a nativeXenon. Ani nema zadnou slozku s ID pro nahrati do Hdd1:\Content\0000000000000000\. Poradite, co to je za format a kam nahrat, abych jich vubec v Xboxu videl? Diky moc. edit: vyreseno, delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Hru, kterou stáhneš a je v ISO tak rozbalíš v Xbox image browseru a nebo převedeš do formátu GOD pomocí ISO2GOD. To co máš asi ty je rozbalené pomocí Xbox image browseru, takže vytvoříš složku s názvem dané hry a všechno to do ní nakopíruješ. Pak tuhle složku nakopíruj na HDD třeba do té složky game a v setting nastav path na HDD1/game ale to už asi máš, jinak by ti nejeli ty hry co v ní máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Máte někdo prosím funkční link na xbox image browser ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Nepochopím , proč někteří píší dotaz , nebo žádost o radu do více postů . To si myslí , že dostanou odpověď dříve a nebo proč to dělají ? Kdo ví odpověď a má zájem poradit , tak stejně čte vše na foru a ne jen některá temata !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Máte někdo prosím funkční link na xbox image browser ? Co treba pouzit strycka googla? Hned v prvnim vysledku hledani je odkaz na stazeni. :) Skoda ze mame internet a vyhledavace jako je google a pod. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Myslíš , že jsem to nepoužil ? Sice to našlo odkazy, ale takové ,kde buď za to musíš platit anebo spolu s tím stáhnout nějaké další program.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 No, tak teď docela kecáš. První odkaz z Googlu je opravdu funkční, čistě stažení programu bez omáčky okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 A na tehle strance (prvni vysledek hledani http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EFEAZAZVZZYNkgqeUE.php je u radku Download Xbox Image Browser: here neco jineho nez co potrebujes????? Aspon si cti a divej se !!!! Na toto nema nikdo cas, aby ti radil takove zakladni veci. Az to nekde nenajdes (opravdu to nebude v zadnem vyhledavaci), potom se ptej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 OK , sorry v prvním nalezeném odkazu jsem si nevšiml miniaturního odkazu ke stažení. Tak mě hned ukamenujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Ahoj, děkuju za návod. Mám dotaz. Podle návodu jsem konzoli i PC nastavil a všechno klaplo, nakopíroval jsem na disk 3 hry, které běží. Večer jsem vypnul konzoli přes ovladač, odpojil od pc (je to notebook) ethernetový kabel. Ráno jsem chtěl dokopírovat zbytek, připojil jsem teda zpátky kabel, ale pc už s xboxem nekomunikuje, musí se to nastavovat pro každé připojení znovu? Absolutně nechápu kde jinde může být chyba. A ještě dotaz, při spojování musí být konzole zapnutá? Zkoušel jsem ji mít vypnutou, dokonce odpojenou z elektriky, zapnutou, všechno a prostě spolu nekomunikují. Nestalo se Vám to už někomu? EDIT: Tak už jsem to zase rozchodil, nevím kde byla chyba, asi se PC rozhodlo, že komunikovat budou jenom v sudé dny :-) Děkuji ještě jednou za skvělý návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 potrebuju radu stahl jsem si demo hry ale neevim kam ho zkopirovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 třeba forzu sem nakopíroval normálně do složky Games na externáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 třeba forzu sem nakopíroval normálně do složky Games na externáku Právě jsem si stáhl FH Demo, a nakopíroval do exteráku do složky kde mám hry na xbox, ale to demo není vidět v fsd edit: restartoval jsem xbox a už ho vidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 vždycky musíš znovu načíst dashboard. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaultekk Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 (upraveno) Zdravim mám prosim dotaz jak mám postupovat když má hra dvě dvd např. Zaklínač mám v iso2god nastavit že je to 1/2 a na to 2. 2/2? Děkuji za odpověď Tak jsem to vyskoušel iso2god to dělá automaticky i tak dík, že to tohle forum existuje :-) Upraveno Leden 10, 2013 uživatelem Vaultekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shero Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Zdary.. nedělal jsem to teda přesně podle návodu... ale jen s tím rozdílem, že jsem nechal IP adresy dynamické vše nastavím atp. připojím se přes FTP do xboxu a vše funguje jak má... ale cca po překopírování 1,5GB někdy víc někdy míň, se kopírování sekne... už jsem zkoušel všechno možné a za boha nemůžu přijít na to proč se to děje... nevíte někdo co s tím .. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luna Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Hmmm takže, konečně jsem si po letech nechal udělat RGH anacpat do boxu FSD naprostá spokojenost. Mám teda Jaspera takže trošku delšíboot než u SLIMáků ale děti to vydržej. Zkoušel jsem tam kopírovat hry pomocíFTP, ale více se mi osvědčilo z flashky pomocí filemanageru v FSD. Ta extrakceher v FSD mi nefunguje, ale to neva, hry vytažené XboxImageBrowserem jsou menšítakže tuto volbu preferuju. Jednou se mi stalo že například FableII jsem muselvycucnout Iso2GOD protože vytaženej XboxImageBrowserem nefungoval, ale to byljeden případ ze 30. Takže za mě ok. Ale teď přijdou dotazy. Švagr nechal někde udělat dětem před rokem RGH a flashmechaniky a box mi dovezl ať jim tam nahraju pár her, ale nemá tam FSD ... je tamjenom NXE (orig MS DB). Prý žádné CD s vyčtenou NAND nedostal. Jestli jsem to dobře pochopil: 1) FTP je součástí FSD takže bez FSD žádné FTP nepojede? 2) FSD bez NAND nenainstaluju? 3) Existuje nějaká možnost jak tam ty hry nakopírovatbez FSD? 4) Někde jsem viděl diskusi o nějakém XEXmenu iso co sevypálí na CD ... tím pak lze hry kopírovat do Xboxu bez instalace? 5) Jak poznám že tam to RGH opravdu je? :) omlouvám se za tyto dotazy .. když neteř se synovcem na mědělaly takové smutné kukadla když jsem jim řekl že jim tam nic nenahraju. :-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 1.ano nepojede 2.Ne nainstaluješ stačí si stáhnout xexmenu iso vypálit na cd a spustit potom na flašku nahrát fsd a překopírovat a samozřejmě dashlaunch 3.pokud na interní hdd tak jenom xexmenu nebo fsd 4.https://dl.dropbox.com/u/77358945/XeXMenu_v1.1-ISO.rar stáhnout vypálit na cd a spustit 5.pokud nespustíš xexmenu tak to poznáš jedině rozebráním ,ale nejjednoduší spustit xexmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 (upraveno) 1. ano nepoede. Ftp je soucasti fsd.2. k instalaci fsd NAND nepotrebujes.3. muzes pouzit treba xexmenu.4. ano je to predchudce fsd.5. podle rychlosti startu Xboxu, nebo jestli uvnitr sviti nejake diody a nebo vypal Xexmenu.iso a pust ho z cd. Tak nez jsem to nasmolil na telefonu tak byl Macros rychlejsi :-) Upraveno Duben 17, 2013 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Drobná korekce k 1) FTP samozřejmě jede i bez FSD, třeba když je spuštěné jen Xexmenu které v sobě má také FTP server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarumon Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 děkuji za návod na kopírování ušetřilo mi to práci s kopírováním na flash a z flash do xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Tak já jsem asi antitalent, Dělám to podle návodu přes total commander, připojení se nezdařilo, přes flash fxp , spojení selhalo. Měnil jsem i ip adresu v pc podle xboxu, poslední číslo jsem dal jiné, v fsd samozřejmě při připojování jsem. Mám Windows 7, spíš mě zaráží jak u protokolu ip4 mám zadat upřednostňovaný server dns a alternativní server dns, rgh mám teď nové, něco o tom vím, ale tohle je na mě moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 (upraveno) DObrý den, mám zajímavý problém s FTP na domácí wifi. Xbox mám připojen přes kabel k routru. Počítač na kterém je w7 a je pripojen kabelem k routru tak se v pořádku přes Total CMD připojí. Ale notebook kde mám W8 a je k síti pripojen přes wifi tak se k xboxu nedostane, pokud ho ale pripojím k routru přes kabel tak ftp už funguje. Nevíte kde co nastavit ve win8 abych mohl mít notebook připojen k routru přes wifi a fungovalo to? Jinak jsem zkoušel Firewall vypnout i antivir a pořád to nejde.. Děkuji Upraveno Říjen 10, 2013 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Zdravim, doposud jsem hry na interni 250gb kopiroval pres FTP(dle navodu na prvni strance).Vse fungovalo az na tu rychlost prenosu. Dostal jsem k zapujceni externi hdd 500gb.Ale nevim jak z neho prekopirovat hry na interni hdd v boxu.Zkousel jsem externi 500gb disk prevest do fat 32 i do ntfs,ale v menu mi to proste ten externi disk nenajde.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Xbox umí jen FAT32 navíc není FAT32 jako FAT32.Nejlepší je to naformátovat Easus Partition managerem, je to zadara a s xboxem funguje.Když se to naformátuje ve WinXP většinou to jde taky, ve Win7 občas ne.Fat32 oddíl musí být na disku první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.