Quicksilver Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Stalo by se neco,kdyby jsem nahral pres flashku 2.0.14699 i s avatarama ? A nebo se musi cekat na nejakou specialni verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Nikdy nesmíš aktualizovat oficielní aktualizací !!! Nevím proč všichni blázní , když ho ještě žádná hra nevyžaduje !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 OK jsem poucen a nic tam davat nebudu ... jen jeste musim prehrat puvodni Dash abych tam mel Avatary ... jenze me to flashku nebere ... :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 // Simnul jsem si,ze uz Anubis1 ma novej update + dash a me ten starej tam nejde instalovat. Tak jedina cesta je nahranim nejnovejsi verze + s avarama. Jinak mam kompletni zalohu Nand souboru a vseho co k tomu patri ... jen vedet navod jak postupovat a dam si tam novou verzi,kdyz asi 2 hry me napsali,ze mam udelat update ( Kocour v botach a pak nejaka Acadovka ) Myslel jsem si,ze na tohle RGH nema vliv ? .) // Uz jsem nasel na to nejakou stranku + video jak updatovat RGH pujdu do toho .) http://www.moddingstudio.com/showthread.php?30593-Reset-Glich-hack-JTAG-xeBuild-v.1.0-Dashlaunch-2.27-e-kernel-2.0.14699 Co je jinak image_00000000.ecc Mam pripojeni na xko 192.168.10.120 a pise me to chybu v programu xeBuild-GUI-v1.1 .... Chyba IP pritom se tam pres Total commander dostanu. jinak mam : nandflash.bin nanddump.bin cpu key dvd key image_00000000.ecc co vsechno k tomu potrebuju,aby jsem si tam mohl dat nejnovejsi verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 // To jsem s toho blazen .... dal jsem si tam 2.0.14699 na RGH se svym upravenym nand souborem provedl jsem update a stejne nemam Avatary :_( Ja jsem si myslel,ze ta verze 95 mb ma v sobe avatary ? Vsechno jinak maka. Tak nechapu kde je zakopany pes. // aha tak uz je to vsechno hotovy .) Novej Dash s Avatarama a vsechno jede jedna basen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Možná se ptám na to samé co jsi psal. Dal jsem si nesmyslně dash 14699 a zablokoval jsem si hraní XGD3 her s HDD,na LT 3 kašlu.Půjde mi na mé arcade jasper konzoli dát v klidu RGH když mám ten nový DB?? Nebude v něčem problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Možná se ptám na to samé co jsi psal. Dal jsem si nesmyslně dash 14699 a zablokoval jsem si hraní XGD3 her s HDD,na LT 3 kašlu.Půjde mi na mé arcade jasper konzoli dát v klidu RGH když mám ten nový DB?? Nebude v něčem problém? Půjde bez problémů - nový DB na to nemá vliv . Platí ale to co napsal drag3go v příspěvku pode mnou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 14, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Možná se ptám na to samé co jsi psal. Dal jsem si nesmyslně dash 14699 a zablokoval jsem si hraní XGD3 her s HDD,na LT 3 kašlu.Půjde mi na mé arcade jasper konzoli dát v klidu RGH když mám ten nový DB?? Nebude v něčem problém? Půjde ti za předpokladu, že má tvůj Xbox Jasper verzi CB kompatibilní s RGH. Verzi CB lze zjistit pouze vyčtením NAND. RGH u Jaspera lze provést do verze CB 6751 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Aha takže to mám tak 50/50 ?? Je to jen kvůli tomu že jsem si tam nahrál ten DB 114699 jinak bych nebyl omezen verzí CB jak píšeš ?? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Aha takže to mám tak 50/50 ?? Je to jen kvůli tomu že jsem si tam nahrál ten DB 114699 jinak bych nebyl omezen verzí CB jak píšeš ?? dík Psal jsem nahoře jasně že nový DB na to nemá vliv !!! Co na tom nechápeš ? Rozhoduje jen verze CB jak píše drag3go . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xGrany Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Může mi prosím někdo vysvětlit,jak je to s těma avatarama?mam rgh a dash 2.0.14699,takhle sem to dostal po montáži a nejsou tam avataři.Někde sem četl,že avataři se doinstalují z oficielního upadu 2.0.14699 ,ale nějak se mi to nezdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Může mi prosím někdo vysvětlit,jak je to s těma avatarama?mam rgh a dash 2.0.14699,takhle sem to dostal po montáži a nejsou tam avataři.Někde sem četl,že avataři se doinstalují z oficielního upadu 2.0.14699 ,ale nějak se mi to nezdá. Pokud nemáš na 14699 avatary, stačí dát na flashku oficiální 14699 update a přejmenovat složku z $Systemupdate na $$ystemUpdate, pak by se měli normálně donačíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Pokud nemáš na 14699 avatary, stačí dát na flashku oficiální 14699 update a přejmenovat složku z $Systemupdate na $$ystemUpdate, pak by se měli normálně donačíst. Z jakyho duvodu prejmenovavat na $$ystemUpdate? To nejak nechapu!!!!! Vzdyt se to dela normalne z toho $Systemupdate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xGrany Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 tak sem nejdřív zkusil pojmenování $Systemupdate a to nenačetlo,tak jsem přejmenoval na $$ystemUpdate a to už načetlo a vše proběhlo bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Aha takze nektere Xboxy s tim maji problem, ktery se vyresi tim prejmenovanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Je to z toho duvodu ,ze mate update zablokovany takzvane : $ystemUpdate ... proto vam to $$ystemUpdate uz v pohode veme .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Z jakyho duvodu prejmenovavat na $$ystemUpdate? To nejak nechapu!!!!! Vzdyt se to dela normalne z toho $Systemupdate. V dashlaunchi je standardně běžný update přes $systemupdate blokovaný, aby si to někdo omylem nepřepsal ofiko updatem, to je správné chování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Aha takze tady se jedna o problem spojeny pouze s Dashlaunch. Proto me to chodilo normalne bez prejmenovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrexxDJ Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Lidicky. Pomoc. mam doma RGH slim dashboardu 14699 a nenacte mi to kinect a update nejak nejde. Prosim prosim o pomoc. predem vrele moc dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 kinect udajne pomaha, kdyz ho vezmes a zapojis na jine konzoli , ktara RGH nema. Pak si ho prineses jen zpet domu a frcis..sam mam stejnej problem, kein stress :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Ahoj, dorazila mi domu konzole s RGH a metro dashem 14699. Nefunguje mi nyni Kinect, chce to update. Myslim, ze tam nejedou ani Avatari. Kdyz tedy stahnu z MS stranek oficialni update 14699 a pres flash disk dle navodu vyse doinstaluji, nenarusi se mi tim nejak RGH? Je to bezpecne doinstalovat ofiko update? Jinak neni problem i Kinect vzit na jinou konzoli a provest aktualizaci a pote zpet domu, to ale nevyresi zbyvajici Avatary. Diky za pomoc a overeni informace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Aktualizaci DB můžeš udělat - jen nesmíš dát vyšší než máš v konzoli . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.