Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Novy DASH 2.0.14699 a RGH ?

Recommended Posts

// Simnul jsem si,ze uz Anubis1 ma novej update + dash a me ten starej tam nejde instalovat.

Tak jedina cesta je nahranim nejnovejsi verze + s avarama. Jinak mam kompletni zalohu Nand souboru

a vseho co k tomu patri ... jen vedet navod jak postupovat a dam si tam novou verzi,kdyz asi 2 hry me napsali,ze mam udelat

update ( Kocour v botach a pak nejaka Acadovka ) Myslel jsem si,ze na tohle RGH nema vliv ? .)

// Uz jsem nasel na to nejakou stranku + video jak updatovat RGH pujdu do toho .)

http://www.moddingstudio.com/showthread.php?30593-Reset-Glich-hack-JTAG-xeBuild-v.1.0-Dashlaunch-2.27-e-kernel-2.0.14699

Co je jinak image_00000000.ecc

Mam pripojeni na xko 192.168.10.120 a pise me to chybu

v programu xeBuild-GUI-v1.1 .... Chyba IP pritom se tam pres Total commander dostanu.

jinak mam :

nandflash.bin

nanddump.bin

cpu key

dvd key

image_00000000.ecc

co vsechno k tomu potrebuju,aby jsem si tam mohl dat nejnovejsi verzi ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

// To jsem s toho blazen .... dal jsem si tam 2.0.14699 na RGH

se svym upravenym nand souborem provedl jsem update a stejne nemam Avatary :_(

Ja jsem si myslel,ze ta verze 95 mb ma v sobe avatary ? Vsechno jinak maka.

Tak nechapu kde je zakopany pes.

// aha tak uz je to vsechno hotovy .)

Novej Dash s Avatarama a vsechno jede jedna basen.

Odkaz ke komentáři

Možná se ptám na to samé co jsi psal. Dal jsem si nesmyslně dash 14699 a zablokoval jsem si hraní XGD3 her s HDD,na LT 3 kašlu.Půjde mi na mé arcade jasper konzoli dát v klidu RGH když mám ten nový DB?? Nebude v něčem problém?

Půjde bez problémů - nový DB na to nemá vliv . Platí ale to co napsal drag3go v příspěvku pode mnou .

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Možná se ptám na to samé co jsi psal. Dal jsem si nesmyslně dash 14699 a zablokoval jsem si hraní XGD3 her s HDD,na LT 3 kašlu.Půjde mi na mé arcade jasper konzoli dát v klidu RGH když mám ten nový DB?? Nebude v něčem problém?

Půjde ti za předpokladu, že má tvůj Xbox Jasper verzi CB kompatibilní s RGH. Verzi CB lze zjistit pouze vyčtením NAND. RGH u Jaspera lze provést do verze CB 6751 ;)

Odkaz ke komentáři

Může mi prosím někdo vysvětlit,jak je to s těma avatarama?mam rgh a dash 2.0.14699,takhle sem to dostal po montáži a nejsou tam avataři.Někde sem četl,že avataři se doinstalují z oficielního upadu 2.0.14699 ,ale nějak se mi to nezdá.

Pokud nemáš na 14699 avatary, stačí dát na flashku oficiální 14699 update a přejmenovat složku z $Systemupdate na $$ystemUpdate, pak by se měli normálně donačíst.

Odkaz ke komentáři

Pokud nemáš na 14699 avatary, stačí dát na flashku oficiální 14699 update a přejmenovat složku z $Systemupdate na $$ystemUpdate, pak by se měli normálně donačíst.

Z jakyho duvodu prejmenovavat na $$ystemUpdate? To nejak nechapu!!!!! Vzdyt se to dela normalne z toho $Systemupdate.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

dorazila mi domu konzole s RGH a metro dashem 14699. Nefunguje mi nyni Kinect, chce to update. Myslim, ze tam nejedou ani Avatari. Kdyz tedy stahnu z MS stranek oficialni update 14699 a pres flash disk dle navodu vyse doinstaluji, nenarusi se mi tim nejak RGH? Je to bezpecne doinstalovat ofiko update?

Jinak neni problem i Kinect vzit na jinou konzoli a provest aktualizaci a pote zpet domu, to ale nevyresi zbyvajici Avatary. Diky za pomoc a overeni informace ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu