skolni.flakac Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Kde se dá sledovat, jestli už na tento "problém" je vynalezeno řešení. Nevim ani co to číslo znamená, jen vím že ho mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox720 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 a kde ti to ukazuje tuhe chybu ? trochu o tom neco napis :) pak se na to urco mrkne nekdo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 To není žádná chyba, on to myslel tak, že na tuto verzi CB nelze nainstalovat RGH a kde se dá sledovat vývoj dané situace. Odpověď je www.team-xecuter.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 a kde ti to ukazuje tuhe chybu ? trochu o tom neco napis :) Člověk který ví o čem je řeč ví jak pomoc a člověk který ne, nemůže pochopit To není žádná chyba, on to myslel tak, že na tuto verzi CB nelze nainstalovat RGH a kde se dá sledovat vývoj dané situace. Odpověď je www.team-xecuter.com Sakra. Nějak moc písmenek poskládaných do divného jazyka :D Takže nezbývá než se průběžně ptát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 ano, je to možnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 už? ------------------ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Ještě pořád nic co?? :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Kde se dá sledovat, jestli už na tento "problém" je vynalezeno řešení. Nevim ani co to číslo znamená, jen vím že ho mám :D Co mas za verzi ?? ja mam posledni verzi jasper pred slimem a bojim se ze sem nejak pochopil ze na tom budu podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 6752 Jasper zatím nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Aha uz sem chtel xko odesilat na RGH ale jak pises urcite by to neslo?? Vim ze mam jasper a kdyz sem ho kupoval z netu tak uz sem ho nasel akorat na alze jako vyprodej arcade.. To budu mit opravdu tu verzi 6752 jak pises ?? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 20, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Verzi CB lze zjistit pouze a jen vyčtením NAND. Nijak jinak To, jakou verzi máš, vůbec nezáleží na tom kdy, kde a od koho jsi svoji konzoli kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 dnes jsem koukal že se na stránce www.team-xecuter.com objevila nějaká novinka. Není možnost, že mi tento update pomůže s mojí situací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 3, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 dnes jsem koukal že se na stránce www.team-xecuter.com objevila nějaká novinka. Není možnost, že mi tento update pomůže s mojí situací? O jaké konkrétní novince mluvíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 O jaké konkrétní novince mluvíš? [h=2]abgx360 v1.0.6 released![/h]Posted by Xecuter on Jan 3, 2012 in Featured Articles | 0 comments Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 3, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 abgx je pro kontrolu a patchování X360 her, to nemá s RGH nic společného, s verzí CB Xboxu už vůbec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tak co? Už to de :( Už by se to docela hodilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tak co? Už to de :( Už by se to docela hodilo :) Furt to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Mám jasper konzoli a na štítku 2009-07-02. Myslíte že RGH mi půjde ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Ano, na jaspery RGH je možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Ano, na jaspery RGH je možné. Proč to ale píšeš do tohoto topicu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Protoze na prvni strance me pisete ze je pravda ze na jaspery vydane pred slimem RGH nejde aplikovat ale ja nevim jakou mam verzi CB tak pisu aspon datum vyroby jestli to podle toho lze taky nejak poznat.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Jaspery jdou všechny kromě revize CB 6752 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Jaspery jdou všechny kromě revize CB 6752 to znamená že ten můj už pujde ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Jaspery jdou všechny kromě revize CB 6752 A podle toho data 2009-07-02 prosimte poznas jestli muzu mit revizi CB 6752 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Tipuju na CB 6750, nebo 6751 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.