BigDadyKane Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Dnes jsem narazil na nový iXtreme 3.0 s dodatkem Topology Data Patch. Co je to Topology Data Patch?? Znamená to že mi nepojedou hry co mám pro iXtreme 2.0 XGD3? Poraďte. Nikde se o tom nemůžu dozvědět nic bližšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Jednoduše - jsou to speciální kontrolní data, která se vytvoří na základě analýzy celého DVD hry - zjednodušeně to ber jako unikátní kontrolní data pro tu konkrétní placku. Tahle topologická data se v LTPlus 3.0 používají nově k tomu, aby AP25/XGD3 tituly odpověděly vždy správně na jakýkoliv kontrolní dotaz těchto ochran a to hlavně u konzolí po silent updatu se změněným dae.bin.Pokud bylo dae.bin u všech stejné, dala se používat fixní odpověd "vše ok", teď je ho třeba chápat jako unikátní pro každou konzoli (u těch, co byli na live a inkasovali dae.update) a proto se pro výpočet správné odpovědi musí použít právě topologická data konkrétní hry. Takže toto řeší problémy lidí, co inkasovali silent update, jak jsem to popsal je jasné, že aby jim to zase začalo fungovat, potřebují mít korektní topologická data pro tu kterou hru a znova ji vypálit.Pokud si neinkasoval silent update z live,nezajímá tě to, pokud ano, po znovuvypálení se správnými topologickými daty a reflashi na LT Plus 3.0 bude zase vše makat jako před silent updatem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 25, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Topology soubory, které byly vydány současně s novým iXtreme LT+ 3.0 jsou soubory, kterými je nutno před vypálením modifikovat *.iso soubor hry. V tuto chvíli jsou na světě dvě verze a to pro XGD2 hry: - Call of Duty: Black Ops - Call of Duty: Modern Warfare 2 - Halo: Reach (pouze XGD2 verze) a druhá verze pro veškeré po současnou dobu dostupné XGD3 tituly s disk ID: 0C3DF524599094E6CB87ECC8-F87A804E Topology data se integrují za pomocí Xbox Backup Creatoru a jen pomocí mechanik Liteon iHAS kompatibilními s FW iXtreme Burner MAX mohou být hry vypáleny korektně. Tzv. "truncated" kopiím (kopiím pořízeným na jakýchkoliv jiných mechanikách, kde dojde k ořezu dat na konci pálení kvůli kapacitě) se nedá důvěřovat a neměly být používány. Je třeba zdůraznit, že zmiňovaný disk profile ID se může kdykoliv změnit (v dae.bin jich čeká mnoho) a tak je opravdu nutné sledovat dění na Xbox scéně pravidelně a reagovat tak případně na změny, abyste nepatchovali a nepálili nadcházející XGD3 hry špatnými soubory. Začíná to být už trochu vyšší dívčí, je jasné, že se najde spousta lidí, kteří tohle prostě nedají (už to prostě není jen "stáhnout - vypálit"), ale dřív, než někdo začne nadávat, rozčilovat se nad dokola investovanými penězi za flash apod., tak stále platí to, že můžete kupovat a bez problémů hrát originály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JejJej Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Zdravím Mám LT 2,0 a dashboard 13604 na LIVE nechodím a xbox 360 nebyl nikdy připojen k netu a rád bych si zahrál The Darkness II ale protože je to už z roku 2012 tak to musím prohnat nějakým prográmkem aby mi to šlo ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Topology data se integrují za pomocí Xbox Backup Creatoru a jen pomocí mechanik Liteon iHAS kompatibilními s FW iXtreme Burner MAX mohou být hry vypáleny korektně. Tzv. "truncated" kopiím (kopiím pořízeným na jakýchkoliv jiných mechanikách, kde dojde k ořezu dat na konci pálení kvůli kapacitě) se nedá důvěřovat a neměly být používány.Je třeba zdůraznit, že zmiňovaný disk profile ID se může kdykoliv změnit (v dae.bin jich čeká mnoho) a tak je opravdu nutné sledovat dění na Xbox scéně pravidelně a reagovat tak případně na změny, abyste nepatchovali a nepálili nadcházející XGD3 hry špatnými soubory. Začíná to být už trochu vyšší dívčí, je jasné, že se najde spousta lidí, kteří tohle prostě nedají (už to prostě není jen "stáhnout - vypálit"), ale dřív, než někdo začne nadávat, rozčilovat se nad dokola investovanými penězi za flash apod., tak stále platí to, že můžete kupovat a bez problémů hrát originály. stačí prostě ihas mech. s modifikovaným fw a nejnovější verzi abgx, která ty data přece obsahuje :) a pak je postup přece pořád stejný, tak jakápak vyšší dívčí? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JejJej Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 LT 3,0 je udělaný hlavně pro ty co chodí na LIVE a proto ty hry ještě upravují aby je to neodhalilo ale já když tam nechodím tak si dávat LT 3,0 nemusím ne ? Jinak XGD 3 z roku 2011 jsem pálil na NEC a ne na LITE-ON a dopalovalo se mi to na 100% a jelo to jenže teď v 2012 jsou dělané hry na LT 3,0 tak mi ide o to esi když hru pro LT 3,0 proženu nějakým programem tak mi půjde aj na LT 2,0 Dík ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigDadyKane
Dnes jsem narazil na nový iXtreme 3.0 s dodatkem Topology Data Patch. Co je to Topology Data Patch?? Znamená to že mi nepojedou hry co mám pro iXtreme 2.0 XGD3? Poraďte. Nikde se o tom nemůžu dozvědět nic bližšího.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.