CKulich Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Karta R4i SDHC 3DS Red nebo Karta R4i Gold 3DS Revolution Poradí mi někdo kterou kdo má s tím zkušenosti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 A pro jakou kartu vycházeji aktualizace častěji R4 nebo acekard a vyšel pro acekard vlastně už 3DS 3.0.6 FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 jj pro acekard i r4 vychazi cca dva dny po vydani FW,takze 7.12 vysel 3.0.0-6 a 9.12 uz byl update pro kartu,zbytek karet taky tak 3-7 dnu po vydani FW,jenom ez-flash je na tom nejhur,vydala to tak po 20 dnech :D ikdyz to mela uz davno hotove,ale nechteji aby to nekomu bricklo kartu,tak to tyden testovali,to me nastvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 ok, takze v nejblizsi dobe kupuju acekard2i a vracim se ke svym ...zlatým, milovaným, zbožnujících DS hrach... Este dotaz co kdyz casem koupim napriklad nejakou 3DS hru, ktera mela v sobe zabudovany update (MK7,SM3DL) Tyhle 2 hry prave, updatuje se vubec neco, kdyz uz mam vyssi update nez ten update co byl v tech hrach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 sleduj gbatemp.net novinky,kdyby náhodou taková hra vyšla,tam to bude napsáno EDIT:pak čekej až acekard vydá update,a pak teprve zapni hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 A kde koupit nejlevněji acekard aby už bylo s fixem, asi jen v zahraničí že? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 tu: http://wigishop.cz/acekard-dsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 600 :/ a není skladenm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 musis cakat no :D a 600 sa ti zda byt moc? ja ju mam tiez odtial a som spokojny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Biolog Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Muze mi nekdo vysvetlit proc se daji stahnout uz i 3ds romky kdyz to zadna karta neumi a neni ani zadna v prodeji..........odkaz http://www.ndsr.net/download/3ds-roms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 protože dumper na 3DS romky už existuje,mají ho jen v americe flashkarta taky existuje mají jí jen tým crown3DS a nevejde se do 3DS ty musíš počkat až tu elektroniku zmenší a rozjedou tam více romek,pak to vydají a může si to koupit každý,ale kdy vyjde emulátor na PC to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 musis cakat no :D a 600 sa ti zda byt moc? ja ju mam tiez odtial a som spokojnyja uz jsem jednou acekard2i mel a jen za 500 bylo to pred 2ma lety proto si myslim, ze by ted mohl sehnat levnejsi variantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 @Lazyt to je toho stovka hore dole...preco vam cechom tak vadi ked je nieco co i len o 50kc drahsie? (to len tak na okraj co som si v poslednom case vsimol :D ) @Biolog tak kazde maju nastarosti ini ludia...romky uz su a na flash karty/emulator sa caka...crown3ds je hotova tak na 70% a emulatorov je plny net..same screenshoty, videa ze to funguje ale nikde som sa po nic nedopatral...nasiel som nejaky no$gba upraveny pre 3ds ale nefunguje (resp funguje ale 3ds romky nespusta) tak som sa uspokojil s tym ze to bude zrejme fake :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Panove, nechapu proc se tu hadate o penize. Kdyz jsem zacinal s AK 2.1, mel jsem ji za 200Kc + 300Kc za 8GB kartu (je to tak 2 - 3roky). AK2i tenkrat stala jen o neco malo vice... Pokud mate zajem, zkuste tenhle obchudek, kde vas karta pri trose stesti a silne korune vuci dolaru vyjde na stejny penize jako me tenkrat (cena nejakych 14USD coz je cca 300Kc): http://www.etcome.com/product/ak2i-card-for-3ds-dsi-ll-dsi-ds-lite-ds.html ENJOY. btw. doprava zdarma, pri vetsim odberu jdou s cenou dolu, no - fake, pripravena pro vsechna dostupna zarizeni (i posledni verze 3DS!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 a co clo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Zadny CLO! Jestli to delaji jako sikovny pracovnici v HONGKONGU (bezcelni zona), poslou ti to jako darek :D btw. ted jsem koukal a jejich "zakladna" je v Shanghai :D :D :D Takze kousicek od byvalych dealextreme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Ale v honkongu se za clo prave platí ne? aj v USA, vždyt byl stanovenej zákon a když jsem si pak obědnal něco z Asie (nevím co to bylo zas stát) musel jsem platit clo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Tak to je zajimavy... Ja cokoli objednaval odkudkoli, nikdo po me nic nechtel navic. (ale treba jsem mel jit na celni urad a nechat to dodatecne proclit... :D :D) Kazdopadne, levnejsi variantu uz ted mate, takze hura do toho... Za pokus nic nedate. Navic, je to stranka, ktera velmi uzce spolupracuje s gbatemp, takze zaruka kvality opravdu zarucena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 a co z gamekool? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Jak se tam INSTALUJE ten Firmware? Jinak stála 460,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 jede ti na 3DS?pokud ti to hodí černou obrazovku,tak ho musíš updatovat přes DS lite,pokud ho nemáš,tak to můžeš poslat penthalerovi (případně mě) a my ti to za poštovné updatujeme ;) a pošleme z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Jede to :) jen jsem zkopíroval ten firmware a šlape to, odkud berete hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 torrenty nebo http://console-forum.net/tema/95878-mega-seznam-odkazu-pro-nds Sehnal by mi nekdo acekard 2i s updatem pro 3DS 3.0.6 do 500 penize bych poslal predem na učet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Jak se tam dávají ty hry? Naskakuje mi tam pořád nějaká chyba v 3DSku, nějaký řádky se souborama co to je? Nebo jak se to tam instaluje ty hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 máštam stažený nejnovější akaio? (pokud teda máš acekard) v jiných kartác hse envyznám http://www.acekard.com/download.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Mám R4 3DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CKulich
Karta R4i SDHC 3DS Red
nebo
Karta R4i Gold 3DS Revolution
Poradí mi někdo kterou kdo má s tím zkušenosti??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
15
14
10
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 6
12
led 16
11
led 15
10
led 10
6
Top Posters For This Question
Lazyt 15 posts
CKulich 14 posts
Lentilek2 10 posts
kosmiklove 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 6 2012
12 posts
led 16 2012
11 posts
led 15 2012
10 posts
led 10 2012
6 posts
54 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.