ptq32 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Teď mi kamarád hlásí další potřebu updatu při připojení na live....jak ste na tom? DB 2.0.14717.0....updatovano minuly tyden....včera vše bez problemu....:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 ano, další... odpojilo mě to ve 12:00 z live a chce to update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metalCOM Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Taktéž, s tím rozdílem že mi to na konci Downloadu chodí chybu spojení. Takže mám smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 ano je to tak, už mě to taky vysr.lo ten update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Jde o verzi DB 2.0.14719.0 Doporučuje se stejně jako vždy neupdatovat, dokud nebude více informací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artepp Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 už se vi něco nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metalCOM Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Jsem plný očekávání a netrpěliví, update proběhne do 50% pak 2x znova a chyba, vyjmečně mi to dojelo do 80% a chyba. Takže buď mám zasranej xbox nebo ten update je výmrd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 taky sem zvědav..c4eva už na tom pracuje...minule ofiko potvrzeni že je vše ready 4 dny,uwidime tedka... vice samo http://c4evaspeaks.com/ ps: vyzdvihl bych jeden z komentu: First is Messi, then comes c4eva. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Jsem plný očekávání a netrpěliví, update proběhne do 50% pak 2x znova a chyba, vyjmečně mi to dojelo do 80% a chyba. Takže buď mám zasranej xbox nebo ten update je výmrd... a to zkoušíš update na xko s flashem? ja ho udělal na origo, je větší než ten minulý a výrazně jsem poznal změnu barev a ostrosti v DB. třeba se jedná jen o grafické změny... pokud někdo uděláte update na flash dejte vědět. zkusím pak taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 I updated anyway with the flashed drive still in, doesnt remove the flash if anyone is interested. i still updated everything is fine xgd3 games are booting up fine its just a bug fix for the xbox live party since last update takže asi jen nějaká oprava...ale jak už padlo radši počkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metalCOM Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 a to zkoušíš update na xko s flashem? ja ho udělal na origo, je větší než ten minulý a výrazně jsem poznal změnu barev a ostrosti v DB. třeba se jedná jen o grafické změny... pokud někdo uděláte update na flash dejte vědět. zkusím pak taky Ano zkouším, aktualizovano na 3.0 někdy před měsícem a něco. Vždycky všechny "abdejty" zatim v pohodě. Čekám na známeho až přijde z práce, snad mi toho řekne víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 tak jsem to nevydržel a udělal update. měl jsem flash 3.0 a stále ho mám spustil jsem Gow3 vypadá to beze změn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Stáhnuto,update-nuto,vše jde ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Hloupý bude updatovat, chytrý si počká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 je to update 2 cast uprava barev,a ruzne blbosti ke kinectu pro ovladani hlasem atd.ale nikdo nemuze presne vedet aby tam nebyla nejaka past takze radeji cekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Hloupý bude updatovat, chytrý si počká. O mém Xboxu očividně víš kulový takže si to nech .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 stale se ceka nebo uz se vi vice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 stale se ceka nebo uz se vi vice? vi se to že lidi updatovali a zatim se nic nezměnilo..pokud chceš jistotu počkej si na vyjadřeni zde : http://c4evaspeaks.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 jo dík tam už jsem mrknul před tím - ale taky nic konkretního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Únor 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 jo dík tam už jsem mrknul před tím - ale taky nic konkretního konkretně to vidim eště tak na 2-3 dny testu...čili vikend banan :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 mam updatnuto na rgh vse ok nenabadam ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 taky jsem updatoval a OK (podle xvalu bez flagu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 25, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 DB 2.0.14719.0 - jde jen o opravu chyb, update nemá dopad ani na CFW, ani na RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 jasny to jsem si precet jinak bych to nedelal stejnak thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Dnes updatnuto na RGH na DB 2.0.14719.0 + Dash Launch 2.31 a vse jede ok. Update pomoci J-Runner v01 Beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.