tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Taky mě nejde screenovat obrazovka u hraní gta: CHW :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meidevil Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Koukal jsem na Store a nic nového jsem neviděl, má někdo link kde se dá zjístit víc? Sony na Vitu kašle :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GTking4ever Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Teď tam přibylo jedno demo, nějaký DLC (třeba motorstorm) jinak nic moc :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Koukal jsem na Store a nic nového jsem neviděl, má někdo link kde se dá zjístit víc? Sony na Vitu kašle :( proč by na vitu kašlala? :D Radši počkám na nějakou pořádnou hru... nepotřebuju aby každej týden vyšlo 8 nehratelných klikacích adventur jen aby se něco dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZErt47 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Jsou PSN účty synchronizované, tzn. připojím se Vitu s PSN accountem, načtou se trofeje a platební údaje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majki.mayer Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 čau kluci. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo má tu verzi 3G? A jestli někdo už řešil tarif u operátora za připojení. Myslím cenu za stálé připojení, jestli to dobře fachčí a tak. Pemýšlím, jestli koupit 3G nebo wifi. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubasejnen Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 čau kluci. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo má tu verzi 3G? A jestli někdo už řešil tarif u operátora za připojení. Myslím cenu za stálé připojení, jestli to dobře fachčí a tak. Pemýšlím, jestli koupit 3G nebo wifi.Dík mno osobně nemůžu srovnávat... mám jen wi-fi a htc s 3G (připojuji se tedy přes mobil na vitě).. nicméně kolega má 3G a prej tam je denní FUP 20mega (standartní O2 tarif dodávaný na 3měsíce grátis k 3G verzi)... což mi osobně přijde jako nesmysl... ale trvdil mi že je to vážně tak... a 3G verze má GPS modul, což je další rozdíl.. ale GPS má každý lepší telefon... takže pro mě asi jasná volba... ps vita bez 3g a ušetříš pěkný penáze za který pořídíš pam. kartu a nějakou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Ten tarif na tři měsice zadara je pravda,mám taky 3g.No a proč 3G - člověk do budoucna nikdy neví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 a k čemu je dobrý 3G, když přes to nemůžeš hrát online? někde jsem četl že to GPS má i obyč WIFI verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Na internet, má Wi-Fi verze teda GPS nemá, k čemu by to bylo když by si musel být připojen na wi-fině. EDIT: Má mapy ale že bych si vitu dal na palubku a navigoval se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 počítal jsem že v budoucnu udělají nějakou navigejšn na to na internet stačí mobil, na co platit další tarif? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubasejnen Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 a k čemu je dobrý 3G, když přes to nemůžeš hrát online? někde jsem četl že to GPS má i obyč WIFI verze pozor: WI-FI verze má pouze wi-fi aplikaci od google (Google Maps, hlavně dost nepřesná) která běží jen přes aktivní wi-fi připojení, 3G verze má vlastní GPS modul, který není závislý na wi-fi připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majki.mayer Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 počkat, přes 3G nejde hrát online? Na xperii mám připojení k internetu, tak by se to dalo využít a stačila by wifi verze, že? Jsem v tom trošku lama..:) Normálně buřím na PS3, mám sice i PSP, ale využívám ho spíš na cesty na offline hry. Teď už bych chtěl právě i na cestách hrát po síti.... Jinak dík za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Nejde, pokud máš internet v mobilu tak sou to podle mě vyhozený peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Zdravíčko. Docela mě zaskočilo, že prý životnost displaye není až tak dobrá jak si možná většina z nás myslela. Do blednutí modré barvy má dojít zhruba po 1000 h což mi nepřijde nějak extra dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Je to jedna z nevýhod všech OLED/AMOLED, to samý třeba se smartphony od Samsungu (display Vity je taky Samsung). Osobně bych se toho nebál, momentálně mám skoro 2 roky starý Wave a ten display vypadá furt dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Je to jedna z nevýhod všech OLED/AMOLED, to samý třeba se smartphony od Samsungu (display Vity je taky Samsung). Osobně bych se toho nebál, momentálně mám skoro 2 roky starý Wave a ten display vypadá furt dobře. to jo, ale sony planuje mit tu konzoli na rehu 7let...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 No a? Pochybuju, že ti 7 let vydrží funkční a display ty 2 záruční roky vydrží ;), to Sony stačí. Edit: Navíc je dost pravděpodobné, že za těch 7 let bude jedna, dvě nové revize (třeba PSV Slim), které můžou mít zase novou technologii OLED, nebo třeba IPS display... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 A je tu někdo kdo má původní PSP Fat? Oni budou i Víťu vylepšovat a my budeme utrácet........... juchůůůůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 A je tu někdo kdo má původní PSP Fat? Oni budou i Víťu vylepšovat a my budeme utrácet........... juchůůůůůůů Já mám původní fatko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 FAT>SLIM>PSV:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 No já sice taky(první model 7500,-) ,ale není to ten první co jsem si koupil. Jak byl slim tak jsem si koupil slima, pak přišel slim s mic tak jsem zase musel obměnit,pak psp go a ted Víťa. Furt je něco nového a lepčího......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 já teda šel rovnou s fat na psv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 PSP Fat,PSP Slim,PSP go = furt to na hraní bylo PSP Takže změny minimální hratelnost stejná. Takže jsi to vlastně vychytal.. 3:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Zdravíčko lidi prosím vás mám otázku. Dnes jsem si poprvé zřídil nakupování přes kartu na ps store. Nějak to moc nechápu. Koupil jsem si mapu pokladů do Uncharted. Stála 25 kč, ale mě se tam ukazovala pořád i cena 125 nebo tak něco. Jsem z toho trošku zmatený. Potom jsem si koupil Escape plane. Zase tam bylo 350 a ještě něco o 125. Může mi to někdo vysvětlit? A nebo je to tak, že nejmenší částka musí být zaplacena 150? Takže tam teď jako by mám v peněžence 125 kč? A když jsem si koupil pak to escape plane tak jsem zaplatil 350 a nebo částku o 125 kč menší. To jsem, ale asi měl potvrdit, že chci platit peněženkou že? Já to nepotvrdil takže mě zajímá kolik mi stáhnou z účtu? Jestli 350 + 25 a nebo 350 + 150 a zůstane mi na účtu ps store 125 v peněžence? Říkám to správně? Děkuji za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tekken90
Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
26
24
20
20
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8
25
bře 4
20
zář 10
18
srp 24
17
Top Posters For This Question
pilulkin 26 posts
aaischa 24 posts
deepthroat1468623923 20 posts
Dweightee888 20 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8 2014
25 posts
bře 4 2015
20 posts
zář 10 2012
18 posts
srp 24 2012
17 posts
413 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.