tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Ano, nejmenší dobíjená částka do peněženky je 150Kč, takže když kupuješ něco levnějšího, i tak se ti tam připíše 150Kč. Při dalším nákupu můžeš využít zbytek z peněženky... Vše to máš u platby za hru napsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Sakra já to nepotvrdil takže mi tam teď zůstalo 125 kč. Já totiž moc anglicky neumím. Tak nějak mi to došlo až potom :-) A otázečka mám tam 125 kč můžu si za ně něco koupit? Třeba hru za 100 kč a nebo se mi zase nabije těch 150 to by byl docela opruz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Pokud se s cenou vejdeš do zbývající částky v peněžence, tak samozřejmě dobíjet nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Ještě poslední otázka. Teď jsem se totiž díval, že si koupím něco za těch zbylých 125, ale nic tam nemám? Kupoval jsem nejdřív tu mapu za 25 kč a pak escape plan za 350. Tak mě zajímá jestli automaticky oni použili tu moji peněženku a doplatili z ní těch 125a nebo se to musí provádět ručně. Mám tam, ale teď nula. A ještě když jsem provedl nákup tak jsem informace o mé kartě na ps store radši vymazal a když zas budu nakupovat tak je tam zas zadám, ale teď si říkám, že když jsem je vymazal jestli jsem tím automaticky nezrušil i tu peněženku kde jsem měl těch 125 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Automaticky se ti odečte zbytek peněz v peněžence + se přidá 150Kč nebo víc z karty. Smazáním karty peněženku nijak nezrušíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Dobré ranko. Lidi hrajete někdo Montezumu? Koupil jsem si vlastnost na zastavení času na 12 sekund, ale přijde mi divné, že se zatím aktivovalo jen jednou z asi 6 her co jsem hrál. Docela to nechápu. Člověk si to pořídí, žere mu to krystaly, ale čas to nezastavuje. Nebo se to musí nějak aktivovat? Já se toho občas dotku, ale žádná reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meidevil Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Dobré ranko. Lidi hrajete někdo Montezumu? Koupil jsem si vlastnost na zastavení času na 12 sekund, ale přijde mi divné, že se zatím aktivovalo jen jednou z asi 6 her co jsem hrál. Docela to nechápu. Člověk si to pořídí, žere mu to krystaly, ale čas to nezastavuje. Nebo se to musí nějak aktivovat? Já se toho občas dotku, ale žádná reakce... Hoj, hraji to každý den.. Tu vlastnost mám taky, ale přijde mi, že to prostě naskočí občas.. Takže ani moc nepoužívám.. Jinak jsem se dočetl, ten kdo nechce čekat na uzdravení, stačí pokaždý opustit hru a posunout ve Vitě čas o hodinu dopředu.. Funguje to:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Hoj, hraji to každý den.. Tu vlastnost mám taky, ale přijde mi, že to prostě naskočí občas.. Takže ani moc nepoužívám.. Jinak jsem se dočetl, ten kdo nechce čekat na uzdravení, stačí pokaždý opustit hru a posunout ve Vitě čas o hodinu dopředu.. Funguje to:)) jj taky jsem se to dočetl. Nicméně mě to moc nepomůže, protože při tom prvním stírání mám většinou 200 krystalů takže životy jsou mi na nic :-) Spíš kdyby byl fígl na ty krstaly. Jen jednou se mi podařilo setřít 40 000 to jsem byl v šoku a hned nakoupil vylepšení. Doporučuji červeného totema. Jinak nechápu jak někdo může nahrát milion a tak. To není snad ani možné... :-) Ale hraji vše free nic si nedokupuju a nejvíc jsem nahrál 120 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meidevil Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 jj taky jsem se to dočetl. Nicméně mě to moc nepomůže, protože při tom prvním stírání mám většinou 200 krystalů takže životy jsou mi na nic :-) Spíš kdyby byl fígl na ty krstaly. Jen jednou se mi podařilo setřít 40 000 to jsem byl v šoku a hned nakoupil vylepšení. Doporučuji červeného totema. Jinak nechápu jak někdo může nahrát milion a tak. To není snad ani možné... :-) Ale hraji vše free nic si nedokupuju a nejvíc jsem nahrál 120 000. No taky kroutím hlavou když vidím to skore u kolegů, jsem sice level 10., ale nejvíc co jsem nahrál bylo 200 000,- Jinak taky hraji free, dokupovt v tomto nevidím smysl, když teda nechceš hnedka postoupit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meidevil Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 dnes další update 1.67 .. ale žádná novinka se nekoná.. velikost 97mb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 dnes další update 1.67 .. ale žádná novinka se nekoná.. velikost 97mb.. Není ani potřeba k přístupu na store - to bude asi další omyl :D ...prostě jen mini-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 jak to mám chápat? Musím mít úšet na PSN i v PSP?????? Nebo hrajou add-hoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Zdravíčko lidi. Nevíte co značí Colour Space v nastavení her PSP? Hraji GOW takmě zajímá co je tohle za nastavení. Nějakých změn jsem si nevšiml .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Hry na PSP měly přepálené barvy díky tomu, aby to na displayi PSP vypadalo "normálně". To teď samozřejmě na OLEDU je vidět a ty barvy jsou hodně syté. PSP Colour space udělá to, že ty barvy stáhne dolů, aby to vypadalo jako na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Afro512 Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Mám otázku ohledně PS2 her na vitu. Lze si stáhnout nějakou PS2 hru ze storu na vitě a následně ji hrát? Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Mám otázku ohledně PS2 her na vitu. Lze si stáhnout nějakou PS2 hru ze storu na vitě a následně ji hrát?Děkuji za odpovědi. Zatím ne a nejspíš to nepůjde ani v budoucnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Pánové mám dotaz. Prodávám PS Vitu a chci se zeptat pořád tady čtu jak to každý prodává i s hrama z PS store. Přece tím pádem prodávám i svůj profil. A to já nechci dají se nějak ty hry z Ps Store jako Escape Plan atd zachránit? Že bych je nějak převedl na jiný účet? Asi ne že. To je fakt ♥♥♥♥♥ní já uvedu Vitu do továrního nastavení a hry jsou fuč a ani já už je nebudu hrát, protože Vitu prodám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Zdravím,mám pár otázek na PSvitu - 1.) je tam nějak málo her,to proto že je nová nebo nejsou žádané ? 2.) Jaký je rozdíl mezi tou drahší a levnější PSVitou ? 3.)Jak je to s internetem ?? Platí se něco ??, a multiplayer musím hrát zase s kámošem vedle sebe aby byli blízko PSP nebo jako u PS 3 že si zahraju proste z obyvaku s lidma z ČR (a co je to to PSn) ? ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 1.Je poměrně brzo na truhu, bylo ohlášeno pár nových her, ale stejně nic extra. 2. Dražší je pravděpodobně 3G verze - tj. je zde možnost být připojen an internetu bez wi-fi. 3) Platí se standartní tarif který si vybereš u operátora, dostaneš SIM kterou dáš do vity. Multiplayer myslím přes 3G nejde (real time), můžeš jenom porovnávat výsledky on line atp, být taky na webu, skypovat atd... EDIT: PSN je Playstation network, tj. služba, do které se zaregistruješ a umožní ti hrát online s přáteli, nakupovat dema, hry a ostatní věci, prostě tvůj účet, ale pozor, na vitě se nedá změnit, jen vrácením do továrního nastavení takže si je třeb dávat pozor např. na zemi protože v Česku není zrovna velká podpora a některé u nás placené (menší) hry jsou např. v U.S.A. zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Ahoj mám otázku ke kartě do PSV ...1.) jaká je nejnižší možná karta do PSV a proč všichni kupují 16 Gb ?? je to jako na starem PSP že hry zabíraly jen saves ne ?? NEbo vita to ma jine ? 2.)Hry se dají hrát přes wi-fi tak , že já budu v praze a kámoš v ostravě,nebo musíme být blízko sebe ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjakub Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 1. 4GB najmensia karta. Ja som kupoval 16GB hlavne kvoli tomu ze vela hier je PSN-only to znamena ze ich nekupis v obchode.. Samozrejme to niekto vyuziva aj na filmy hudbu atd. Ak planujes kupovat hry normalne na kartach a nie z PS Storu tak ti uplne staci 4GB karta na savy. 2. Zalezi od hry, niektore sa daju hrat cez internet na dialku (wipeout) niektore su iba take ze musite byt vedla seba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poxes Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 chtěl sem se zeptat jestli jde změnit jmeno na PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 chtěl sem se zeptat jestli jde změnit jmeno na PSN? Ne, to rozhodně nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 chtěl sem se zeptat jestli jde změnit jmeno na PSN? nejde to, max vytvořit novej s novým účtem zkus kontaktovat sony podporu, třeba ti vyhoví :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sorrowkek Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Zdravím, uvažuju že si koupím Vita...měl bych pár otázek, děkuju za odpověď 1) jak dlouho vydrží baterka a)při hraní hry b)při sledování filmu c)při poslechu hudby nebo prohlížení netu ? 2)zda je možné si prohlížet jako na PSP byla aplikačka na čtení knih tak neco podobného...nebo zda to podporuje PDF nebo ostatní textové formáty? 3)funguje na tom flash? jde spustit youtube a nebo nejaky stream na internetu? 4)můžu si tam přetáhnout hudbu (mp3) a nebo filmy přez pc libovolně a nebo musím přez nejaky PSN store a nebo si je speciálně koupit? 5)uvažuju že si koupím levnější model a tak by mně zajímalo zda je to jedno jak jsem připojem na internet jestli prež WIFI a nebo 3G (jestli je mozne hrát hry prez WIFI a i jít na skype atd) 6)na koleji mám akorát nevím asi je to ADSL internet s klasickou přípojku na net tak by mně zajímalo zda je nějaky adapter nebo neco jak bych dokazal na tom napojit PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tekken90
Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
26
24
20
20
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8
25
bře 4
20
zář 10
18
srp 24
17
Top Posters For This Question
pilulkin 26 posts
aaischa 24 posts
deepthroat1468623923 20 posts
Dweightee888 20 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8 2014
25 posts
bře 4 2015
20 posts
zář 10 2012
18 posts
srp 24 2012
17 posts
413 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.