.:Bloody!Splatt:. Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Přidány další hry... zdá se, že PSV se ještě nezbavila porodních bolestí v podobě her se sub-nativním rozlišením. Bohužel. Myslím že Resistance už běží v nativním rozlišení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Bohužel ne, Resistance běží v ohavném sub-nativu. A vypadá to docela špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Žiaden hate, ale to už naozaj taký Shadow gun alebo Infinity blade II na iPade 2 vyzerajú krajšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Je zvláštní jak se ty dva screeny strašně liší. Do vydání času dost tak ať to koukaj spravit nebo de vita z domu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Ten horní je screen v nativním rozlišení s aplikovaným vyhlazováním, aby to vypadalo co nejlépe - tudíž asi z nějakého devkitu od vývojářů. Kdyžto ten dolní screen je obrázek přímo z Vity z recenze od Eurogameru, vydání je koncem měsíce a už se nic měnit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Tak jasně že to dvakrát zvětšený na úplně jinym rozlišení nebude vypadat světově, nicméně doufám že subnative hry budou časem spíše ubývat a ne naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Tak to je dost naprd. Předpokládal sem, že to uncharted je prvotní pochyb, a že další hitovky tipu resistance už budou ok a ono ne. To mě vážně zamrzelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Já se domnívám, že to ani v budoucnu nebude o nic lepší. Tak trošku jsme Vitu přecenili a mám pocit, že vyšší rozlišení v náročných hrách jako byl Uncharted a asi i Resistence Vita neutáhne bez znatelného úbytku fps. Kdyby to nebylo kvůli výkonu tak nevím proč by jinak nižší rozlišení používali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Já se domnívám, že to ani v budoucnu nebude o nic lepší. Tak trošku jsme Vitu přecenili a mám pocit, že vyšší rozlišení v náročných hrách jako byl Uncharted a asi i Resistence Vita neutáhne bez znatelného úbytku fps. Kdyby to nebylo kvůli výkonu tak nevím proč by jinak nižší rozlišení používali... Pod to se podepisuju, to ze ma Vita 4x vic pixelu nez PSP zdaleka neznamena ze ma 4x vykonnejsi hardware, paklize nepocitam hry s minimem efektu a simultanim deni na displeji, nejsou na to technologie, baterkou pocinaje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Přidáno pár her! Další hrou běžící v sub-nativním rozlišení je LittleBigPlanet (má ale velmi výrazné vyhlazování). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L/--Z/--R0 Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Proč proboha LBP, která nepůsobí (z videí) nějak extra náročně, navíc tři čtvrtě roku po uvedení? A BTW SSAO, pokud je mi známo, není forma vyhlazování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.