Frewwww Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Lidi jak se opravuje ten barak u achilla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Pro ty co by chteli themes http://www.ps3-themes.com/?s=assassins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Ahoj, a teď k mému problém :D Zakoupil jsem si novou hru " mortal kombat komplete edition " a hra běží na 1080p a prý hry využívají jenom 720 p. Tak ja to tedy je? Bohužel s Assasinem je pořád problém, prostě jako kdyby grafika byla snížená na low detaliy.. nedokonalé křivky u obličejů. Nevidím nic v dálce.. apod.. takové rozmazané.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 zkutečných 1080p je velice málo http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1113342&postcount=2, je lepší 720 p než roztáhlích 720p na 1080p :) btw něco podobného jsem měl s AC:B znovu nastav video setting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 proste nektere hry jdou na 720p a nektere 1080p tot vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Mam v menu PS3 nastaveni zaskrtnute vsechny polozky zobrazeni tak si to vybere samo v jakem to zobrazit nebo to je tak spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Ja mam taky zaskrtnute vsechny treba ale v GTA IV i kdyz podporuje 1080p tak se mi to spusti v 720p to musim jit do nastaveni a odskrtnout si 720p ale treba kdyz mam zaskrtnute vse tak v GT5 se automaticky spusti v 1080p tak nwm jak to je. Vzadu na obalu hry mas napsano jake rozliseni hra podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Já už prostě si nevím rady, nikdo mi nedokáže poradit, psal jsem snad už všude... Nevím co se stalo od té doby co jsem se regnul na Uplay, se snížily detaily hry v assasinu 3. Hra funguje to ano, ale koukat se na to nedá.. jako kdybych hrál na low detaily.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Asi bude lepsi min 1080p vypnuto a jen ji zapinat u her co ji podporujou, nasel jsem na zahranicnim foru doporuceni ze je lepsi u AC3 mit zaple jen 720p a volbu 1080p mit vyplou aby se to nemichalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Právě! V menu jedu na 1080p, zapnu hru a dá se to automaticky na 720p, ale myslím si,že tím to není. Jak jsem psal, nevím kde nastavit high graf.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Právě! V menu jedu na 1080p, zapnu hru a dá se to automaticky na 720p, ale myslím si,že tím to není. Jak jsem psal, nevím kde nastavit high graf.. Nikde se zadna high grafika nenastavuje pokud povolis v nastaveni jen 1080p a odskrtnes 720p a hra podporuje jen tech 720p tak se ti to spusti v tom rozliseni 576 myslim a to je hnusny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 TO Manoust: To je ono, ja vypnul v nastaveni 1080p a je to OK jak jsem mel odfajfknute vse tak se to asi tim po*ebalo a skocilo to na 576 :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Nikde se zadna high grafika nenastavuje pokud povolis v nastaveni jen 1080p a odskrtnes 720p a hra podporuje jen tech 720p tak se ti to spusti v tom rozliseni 576 myslim a to je hnusny Ahoj, díky za radu, ano vím,že se nikde high grafika nenastavuje, není to PC hra, jsem v tom nový, nemohl jsem nic najít. Děkuji ti za radu jdu to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 To jsem rad ze ti to pomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Tak jsem pred chvili koukal na obal z druhe strany a je tam uvedeno rozliseni 720p a pod tim je 1080i * 1080p tak jak to tedy je spravne? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Pokud je tam teda i 1080p tak bez do nastaveni a odskrtni 720p a pak uz by ti to melo bezet v 1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 OK jdu badat necham zaskrtle jen 1080p a zbytek zrusim krom 576 coz nejde vymazat, ale je divne ze jak mam zaskrtle vsechny moznosti ze se to u teto hry neumi samo prepnout u zbylych v mojem podpisu neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 j tak to udelej taky nwm cim to je to automaticke prepinani u GT5 mi to jde automaticky ale u GTA IV ne tak nwm cim to muze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Tak jsem to vsechno vyrusil a dal automaticke nastaveni a uz se to umi prepinat samo :wohow: zeby nejaky bug v novem softu 4.31 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Díky za rady, teď jsem dorazil domů, jdu do zkusit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 To jsem rad ze ti to pomohlo :) Bohužel, hra mi sice běží na 1080p,ale je to prostě rozmazané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Takže jsem zase na začátku, děkuji za rady.. když poradíte jak pořídit screen ze hry, tak to zde mohu upnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 screen nijak neporidis pokud to neni primo v moznostech hry, zkus si treba pohrat s nastavenim obrazu v televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Na co bych si měl hrát v nastavení v Tv?! Ostatní hry normálně jedou na 100% kvalitě... pouze je tento problém pouze u AS3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 No nevim ja mam televizi v rezimu HRY, ale muze byt problem aji v HDMI kabelu, zkus jinou TV popripade jiny HDMI kabel. Ten scren udelej fotakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.