007jarda Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Co psal Desmond v jiném fóru tady, tak to je naschvál a někde se to už na fórech řešilo... Ale mě to zajímá, budu muset googlit, zatím bez úspěchu :) Možná vada z výroby (tím myslím ten deník)Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 tak mám taky freedomku doma. Sakra to jsem nečekal, že ta krabice bude tak velká a těžká. Do batohu se to nevešlo a musel jsem se s tím tahat 3 hodiny než jsem se dostal domů :D Ale figurka mě překvapila, je skvělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ahoj kupoval to niekto na store?zaujima ma ci tam su cz titulky :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Figurka je bombastická! Fakt se povedla :coolp: tak mám taky freedomku doma. Sakra to jsem nečekal, že ta krabice bude tak velká a těžká. Do batohu se to nevešlo a musel jsem se s tím tahat 3 hodiny než jsem se dostal domů :D Ale figurka mě překvapila, je skvělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 (upraveno) Pribeh zatial dobry.....ale tie opakujuce sa dialogy trosku kazia dojem (dam interakciu s clenom posadky.....za chvilu sa tam vratim na mape sa mi rozsvieti ako keby novy rozhovor........ a znovu ten isty dialog) Upraveno Listopad 1, 2012 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 ja se hlavne tesim,az budu hrat za connora.JInak na mne hra pusobim dobrym dojmem. Zatim jsem spokojeny a online taky slape dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Jo je to fajn. Zatím jsem na začátku a hraju za Štefana Margitu jak tu někdo psal :D Sem tam nějakej bug, ale nic zásadního. Jediný co mě štve jsou ty pistole a pušky, který se ládujou opravdu dlouho, takže pokud můžu nepoužívám. S lukem to snad bude lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Lidi a na PS 3 potřebuju při singleplayeru internet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 na singleplayer nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 No já doted hrával na PC a tam jse mmusel mít internet i na singleplayer,ono to bylo nějak přes ten Uplay ... takže ne ok dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 jojo, PCčkový verze assassinu chtěli být připojeny k internetu kvůli jejich "super neprolomitelný" ochraně. Naštěstí u konzolí tohle neni a je to jen a jen dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 (upraveno) Cus, hele nevíte, když jsem si po jednom důstojníkovi v AC3 sebral jeho mec a dostal se mi do inventáře. Ale já ho mít na sobě nechci de to nějak vrátit? Jako, že tam ten meč mít prostě nechci. : Už je to v poho, takže dám radu: Když náhodou si koupíte/seberete meč a nechceteho ( z estetických důvodů třeba), tak děte do hokynářství, tam si kupte nějakou velkou sekeru a s tou sekerou děte na červenokabátníky a udělejte nebo resp. počkejte až Connor udělá nějaký kombo, že tu sekeru nechá v tom zabitém člověku resp. ta sekera v něm zůstane a tim pádem tu sekeru nemáte tzn. že už nemáte ani ten meč, jelikož koupí sekery jste nahradily sekerou meč a tu sekeru jste "ztratili". Takže takhle to jednoduše de, akorát musíte mít dostatek liber. Kdyby vás to mrzelo, tak ta sekere popř. i ten meč máte uložený v tom vašem doupěti resp. sídle. Upraveno Listopad 2, 2012 uživatelem Ultimate7th Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 tak multiplayer jde hrat solo, respektive v tom wolfpacku. Daji se tam v pohode udelat online trofeje do hodiny. Mozna to casem fixnou,tak kdo je lovec trofeji,muze si to usnadnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Dohrál to už někdo? Je příběh ukončenej nebo to vypadá, že před 4kou se zase dočkáme několika osekaných datadisků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 vcera mi hra konecne prisla a je to fakt pecka :) akorat pri zadavani Uplay passu mi vyskocila hlaska, ze kod je neplatny. Da se na podpore Ubisoftu zajistit novy kod? Jako neplatny mi to oznacilo i ten na stazeni dodatecneho obsahu.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Chci se zeptat - ty 4 mise special pro PS 3 se dají stáhnout (zdarma) i s obyčejnou hrou bez join or die , nebo freedom edice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Je možný po dohraní si nějak nasadit kapuci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Je možný po dohraní si nějak nasadit kapuci? A taky jste tam neměli tu misi jak Ubisoft prezentoval na E3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 (upraveno) Ked debatujem na lodi s kapitanom.....moja postava otvara usta.....kapitan nie......mate to aj vy tak? Upraveno Listopad 5, 2012 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Já assassina rozehrál teprve včera večer a všiml jsem si tohoto detailu taky, ale s tím rozdílem, že mi ji neotevírá ani jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Já assassina rozehrál teprve včera večer a všiml jsem si tohoto detailu taky, ale s tím rozdílem, že mi ji neotevírá ani jeden. to se mi stalo taky parkrat a obcas se stane,ze postavy domluvi a teprv nabihaji ceske titulky.Hold mame delsi slova nez je anglicky vyznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 !!!!!!NEW YORK Jak mám chytit toho borca co předemnou utíká. Zabít ho nemůžu tak jak na něho? Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 !!!!!!NEW YORK Jak mám chytit toho borca co předemnou utíká. Zabít ho nemůžu tak jak na něho? Děkuju. jestli myslíš toho Hickeyho tak jsem to vyřešil tk že jsem ho dohonil a srazil na zem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 A srazil si ho jak prosímtě páč mi to nejde ani když nic v ruce nemám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 já v ruce taky nic neměl a když byl blízko tak jsem prostě zmáčkl všechno naráz, protože jsme už byl docela na nervy jak mi pořád zdrhal :D ale myslím že to je čtvercem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.