suchac500 Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 me se to libi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jareth Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 ja bych byl pro sraz.Někde v centru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 Jsem z Orlové, ale do OV jezdim kvuli skoly.. chtelo by to nejakou klubovnu, at nevypadame jak slimpajici kreteni... prece jen PSP kazdy nezna.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 jsem z ostravy poruby a na srat bych určitě šel a taky z kamošem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Nil3E Ostrava-Vřesina Icq:388791869 Pujčim UMD, multiplayer atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KENtony Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Ostrava-Zabreh ale tady uz se asi nikdo nedivá:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesfan Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 sem z poruby.nechodite nekdo nahodou na kratochvilku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KENtony Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 sem z poruby.nechodite nekdo nahodou na kratochvilku? kdysi jsem na ni chodil;)ted jsem presidlil na VSB hned vedle:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mc7Matt Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Ostrava _ Bělský Les Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 ja taky z ostravy a bartokare mohl bby jsi mi udelat flash na PSP slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 pokud máš to předělatelné a prachy tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jkob Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Zdravim, tady z Krnova, hodka vlakem do Ovy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Ostrava-Poruba dam bych někdy njákí sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 ja jsem taky z poruby !! a kde konkretne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kidcz Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 jsem z FM hoši .. :D ale do ovy jezdím každej den do školy :P chodí někdo na SOŠ ochrana osob a majetku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Kuncice p.O.:cca 20km od Frydku... A co takhle udělat mtopic i pro lidi z F-M? (Jinak ja sem taky z F-M:wohow:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kidcz Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 A co takhle udělat mtopic i pro lidi z F-M?(Jinak ja sem taky z F-M:wohow:) ze slezské asi nejsi co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Taky Poruba.. ;D Zasel bych.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordfrikk Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Orlová :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Hrabůvka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 ja sem z ostravy-poruby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 ja sem z ostravy poruby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Ahoj ja taky z poruby !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Ahoj,já jsem taky z poruby:ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Ja taky.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.