SoulFree Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2013 psn:SoulFree-26 vlastnim:ps vita 3g+wifi 4gb+8gb karta koupeno pred par dny x) hry: uncharted golden abyss,motorstorm rc,gravity rush+arkadove hry s kartou i bez. spokojenost:zatim 100% nemam si na co stezovat pecka Citovat
dopitapetr Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2013 PSN: dopitapetr PS Vita (Wi-Fi model, 16 GB-MMC) Krabicové hry: Little Deviants Sonic and All-Stars Racing Transformed Uncharted: Golden Abyss Hry na kartě: Motorstorm RC Urban Trial Freestyle Sly Cooper: Thives in Time Table Mini Golf Citovat
peeeca Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2013 PSN - Peeeca PSV - WiFi + 8GB karta KRABICOVÉ HRY - Lumines electronic symphony a Reality Fighters STAŽENÉ HRY Z PSN - Jatpack Joyride + dost dem :-D S PSV jsem zatím celkem spokojený až na občasné errory to ujde :-D Vitu vlastním teprve pár dní a tak budu rád, když si mě přidáte do přátel. Je vás tu hodně, a celé projíždět je opravdu velmi zdlouhavé :-) Citovat
N3o21 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2013 PSN Nick: jirimasek PS Vita WiFi + 16GB karta Hodnocení: 65% Klady: Asi nejlepší herní handheld současné doby (co se týče zpracování, možná bohužel) Skvělé ovládání her - 2 analog páčky (oproti tabletům a mobilům) "Výkon" (Ale dnes Vitu dožene každý druhý androidí telefon) Spoustu ovládacích prvků, které jsou v některých hrách dobře využity (jinde bohužel hůře :() Spousty "klasik" na PSN (částečně kompenzuje nedostatek her) Zápory: Největší samozřejmě málo zajímavých her (za mě chybí např. NHL, Injustice, Naruto, Castle Crashers ...) Displej překrytý upatlávajícím se plastem (což vzhledem k tomu že je dotykový je fatální...) a je nutno jej chránit fólií - to si dnes nedovolí snad ani ten nejlevnější mobil Strašně se šmudlající plasty, dalo by se použít něco hodnotnějšího, nebo alespoň matnějšího. Nemožnost mít na konzoli 2 nebo více účtů (což je blbé, pokud byste si půjčovali konzoli s někým v rodině, nelze mít odděleně savy...) Downgrade multiplayeru oproti PSP - odebrání Game Sharing - nelze nasdílet přes Wifi dočasně hru abyste se mohli zahrát s kamaráděm třeba Mortal Kombat. Nemožnost oficiálně doinstalovat např. nějaký emulátor (rozhodně by to více kompenzovalo méně her pro handheld, a šlo by o bezkonkurenčně nejlepší stroj na emulaci - čínské JXD apod tolik kvality nepobrali) Nevyměnitelná baterie - Nechápu proč neudělali nějaký slot aby se baterie dala vyměnit a mohl sem mít třeba náhradní, nebo až doslouží jedna vyměnit za jinou. Takto se budu muset v handheldu zbytečně vrtat... (3G verze neumí volat - pouze Skype. Což je škoda. Docela bych si klidně dokázal představit že bych si 3G verzi koupil, kdyby se s tím dalo zavolat a napsat mail, např. by to mělo nějaký druhý mód, kde by běžel Android, ale to je asi hodně Sci-fi, tam se SONY ještě dlouho nedopracuje) Komentář: Skvělý handheld, hraje se na něm skvěle. Jen by si mohl odpustit vzhledem k ceně některé faily ve zpracování, hlavně displej krytý patlajícím se plastem bije do očí a stále jej musíte čistit, neboť hry využívají i dotykové ovládání. Navíc je takový materiál náchylný na poškrábání - mohli by použít třebva nějaké tvrzené sklo. Takovýto fail si nedovolí ani tablet nebo mobil od čínského výrobce za 3000 Kč (ba co, ani čínská Android konzole za 2000)... Ale SONY tam takovouto tragédii klidně dá. Další věcí je nevyměnitelná baterie, resp. vyměnit se dá, ale je prostě otravné zbytečně handheld rozdělávat - proč se někdo trochu nezamyslel? Škoda je nedostatku her, což se snad trochu napraví, neb bylo pár dobrých kousků ohlášeno. Nicméně i tak se tu najdou některé dobré kousky, které jsou velmi dobré, a některé překvapivě dobře využívají nových ovládacích prvků jako třeba zadní touchpad (fifa), gyroskop (doměřování v Uncharted), atd.... (Místy jsou ale tyto prvky zas pro změnu využity spíš pro zlost) Na PSN je k dispozici docela dost titulů pro původní PS1, které si docela rád zahraju. Škoda však je, že Sony neumožnilo na PSN vstup nějakým aplikacím třetích stran které by umožňovali emulovat GB, nebo jiné staré konzole - bylo by to velké plus, neboť čínské konzole s Androidem co se na toto specializují bohužel nemají moc dobře zvládnuté věci jako výdrž baterie... Škoda taky, že Sony též downgradovalo multiplayer a GameSharing který znám z PSP zde neexistuje. Proboha proč? Takhle si s nikým nemůžete zahrát svou koupenou hru a dát si pár zápasů třeba v Mortal Kombatu - leda by si tu hru běžel rychle za talíř koupit... Nemysl, obzvlášť vzhledem k tomu, že to dříve šlo... Ačkoli dost krituzuji, sem s Vitou spokojen a užívám si jí. Jen nedokážu odpustit zásadní chyby a klacky které hráčům SONY pod nohy naházela. Obzvlášť když vidím že to jde jinde lépe a klidně i levněji. Handheld je dobrý, jen by to chtělo drobnou revizi použitých matriálů. Co se týče softwaru, to je kapitola další. Neuškodilo by, kdyby SONY umožnilo přepnutí konzole do Android módu (a že by tu android technicky mohl běžet, když je to prachsprostý ARM, jako každý jiný mobil...), což by vyřešilo spoustu problémů a 3G verzi by to třeba dovolilo používat i jako telefon... Celkově hry nejsou špatné. Některé dokonce velmi mile překvapili. Nativních her je ale málo a musíte sahat do databáze PS1 her na PSN. Hry: LittleBigPlanet PS Vita (velmi dobrá hra), Uncharted (velmi dobré), GravityRush (překvapivě dobré, jen závěr příběhu trochu pokulhává), Crash Bandicoot (PS1), Soul Reaver (PS1) Těším se na: Rayman Legends, Naruto Shippuden (pokud někdy bude), NHL (pokud někdy bude), co bude oznámeno na E3 2013 Citovat
Daxter Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2013 PSN: Daximo PS Vita wifi + 4GB karta Hry: NFS Most Wanted Little Big Planet Motorstorm RC Citovat
lutak87 Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2013 (upraveno) PSN: lutak1 Hry: NFS Most Wanted Call of duty Mortal Kombat Dead or Alive Little big planet Unit 13 Tak kdo si chce zahrát, tak ať si mě přidá Upraveno Srpen 14, 2013 uživatelem lutak87 Citovat
san andreas Odesláno Červenec 30, 2013 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2013 Psn: francouz123 Hry: Call of duty Unit 13 Gravity rush Little big planet Playstation all stars battle royal Fifa football Citovat
pítr Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2013 (upraveno) PSN:qetrb (založeno ješte na psp narychlo teď se toho nemůžu zbavit :D) Vlastním: PS Vita Wifi 2x4GB Spokojenost:95% Hry:wipeout 2048 gravity rush uncharted Little big planet to nejlepši nakonec dokážu u téhle hry strávit klidně celí den :psp: Další:určitě se těším na killzone a mohly by udělat ještě gran turismo :) E:kdo chce muže si mě pridat budu jen rad :bash: Upraveno Srpen 16, 2013 uživatelem pítr Citovat
Keles Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2013 (upraveno) PSN - juraj1985 PSVita 3G - Wifi + 4gb pamäťová karta Zatiaľ spokojný na 100 %. nemám čo vytknúť. Uncharted: Golden Abyss - 100 % spokojnosť nad mieru. prešiel som si zatiaľ celú sériu a je to moja najobľúbenejšia hra všetkých dôb :cheesygrin: Batman: Arkham Origins Blackgate - Zakúpene ako súčasť balenia viti. Zatiaľ som nemal chuť sa hre nejako viac venovať. Killzone Mercenary - Hrané zatiaľ asi iba hodinku a musím opäť pochváliť. Krásna grafika a aj ovládateľnosť. Akurát zabitia nožom mohli byť jednoduchšie. LittleBigPlanet - kvalitka. Jedná z mojích obľúbených na PS3ke. Nemám čo dodať. Budem rád ak si ma pridáte medzi priateľov pre neskoršie hranie cez multiplayer. Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem Keles Citovat
LeeR Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2013 PSN: franknstain Typ: PS Vita 3G 8GB + Display + Výkon + Dvě analogové páčky +Streemovani her z PS4 na Vitu( uz se tesim az si to 13.12 vyskousim) -malo AAA tytulu (skoda protoze podle meho ma VITA velky potencial a hry jako Killzone: Mercenary to jenom potvrzuji!) - Pri vlozeni SIM se parkrat nenacetla a hodilo to tam nejakou chybu a u toho napsano at navstivim specializovany servis a toho sem se docela lek hlavne kdyz mi to ukazalo a si dve hodiny po tom co sem si ji byl koupit ale nakonec stacilo jen restartovat VITU a ocistit kontakty SIM - Podle meho je skoda ze Vita nefunguje jako telefon, podle meho by to nebylo na skodu, pritom vse co by k tomu bylo potreba ma, (nebo to nejak de? kdyby ste o tom meli nejake info tak odpovezte prosim ja sem se dozvedel akorat ze to pry neni a ani to nebude) -obcas docela dlouhe nacitani her celkem: 85% NFS MW +pekna grafika +podle meho docela velky vyber aut -ovladani pouze joystickem (u aut mam radsi sipky) celkem: Jeste nemam dohrano takze nechci nejak hodnotit ale zatim bych tomu dal tak 80% Unchartet: Golden Abyys +moznosti ovladani (temer u kazde veci je moznost ruzneho ovladani napr. : lezeni se muze ovladat bud normalne joystickem a tlacitky nebo dotykem) +dobra a zabavna hratelnost -zubatost -obcasne nucene ovladani pohybovym senzorem(pro nikoho plus, ale za me minus) celkem: 90% Resistance: Burning Skies +upravovani zbrani -slaba umela inteligence celkem: 90% Sly Cooper: Thieves in Time +hratelnost +mnozstvi osob za ktere muzete hrat +rozmanite prostredi +cesky dabing -ani me zadne nenapada celkem: 99% Killzone: Mercenary +skvela grafika +rozmanitost zbrani a dalsiho vybaveni -podle meho kratka kampan celkem: 95% Citovat
Fenri Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2013 PSN: FenriCZ Typ: PS Vita 3G + 16GB karta Spokojenost: 99% Hry: Killzone: Mercenary Unit 13 Uncharted: GA Soul Sacrifice Citovat
Dweightee888 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2013 PSN : dweight TYP : Znovumajitel Vity :-D PSV 3G + 16 GB karta Hry : Uncharted,Unit 13,Mortal Kombat, Gravity Rush, NFS : MW , MGS HD Travel kit + náhradní usb Mimochodem, tohle vše za 3103 kč vč. pošty :-D Citovat
pernaaa Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2014 (upraveno) PSN: Lorenzo_89cz TYP PSV: Wifi/3G, OLED SPOKOJENOST S PSV: 100% Nebudu vypisovat co všechno je na vitě super, je toho hodně. Já osobně sem si ji pořídil nedávno, kvůli oznámené nové verzi s LCD displayem. Chtěl jsem tu starší verzi s OLED a doufám že jsem neprohloupil. Zatím vše šlape jak hodinky a hraje se parádně. Vzhledem k tomu, že jsem si PSV pořídil až teď, tak si nemůžu stěžovat na nedostatek her. To bývá Vitě hodně často vytýkáno, ale podle mě je her dost a abych pravdu řekl, tak nevím co mám koupit dřív... Rayman Legends Naprosto boží hratelnost skloubená s vynikající audiovizuální stránkou. Vysoce návykové s obrovským množstvím levelů (obsahuje i levely z origins). Hra dobře kombinuje klasickou padovou hratelnost s hratelností na dotykové obrazovce. Výsledkem je snad ještě lepší zážitek než na PS3. Online mulťák to ještě umocnňuje :) - 5% za možnou stereotypnost při častém hraní Smart As Limbo Dokuro Treasures of Montezuma Uncharted Golden Abyss Upraveno Duben 12, 2014 uživatelem pernaaa Citovat
pernaaa Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2014 (upraveno) xxxxxxxxxx Upraveno Únor 6, 2014 uživatelem pernaaa Citovat
pernaaa Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2014 (upraveno) xxxxxxxxxx Upraveno Únor 6, 2014 uživatelem pernaaa Citovat
zlovkvetinaci Odesláno Březen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2014 (upraveno) PSN: zlovkvetinaci Typ: PS Vita 3G, 16+8GB Hry s online funkcemi: Little Big Planet Vita Playstation All-Stars Battle Royale Soundshapes Rayman Legends Fifa Football k tomu hry z PS+ za poslední rok a v blízké budoucnosti plánuji koupit Terrarii Pokud z toho něco máte (především hledám spoluhráče na LBPV a Terraria) tak si mě přidejte. :) Upraveno Březen 23, 2014 uživatelem zlovkvetinaci Citovat
WHITE-CZ Odesláno Březen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2014 PSN: WhiteKillerCZ TYP PSV: Wifi/3G Karta: 4 a 8GB Hry: F1 2011 Crash Bandicoot Uncharted: Golden Abyss WRC 4 Citovat
perrek Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2014 PSN: pipachlubna Typ PSV: Wifi Karta: 8GB Hry: Uncharted Golden Abyss, Smart As., Deathmatch Village, Pixel junk. Dojmy: zatím se mi PS vita velmi zamlouvá :D Citovat
Joff Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2014 PSN: vincenec14 Typ PSV: Wifi Karta: 2x 4GB Hry: Uncharted Golden Abyss,Killzone Mercenary,Asphalt Injection Zatím naprostá spokojenost jen by to chtělo, aby na vitu vycházelo více her 8) Citovat
horac Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2014 PSN: Horac_13 Typ PSV: Wifi Karta: 16GB Hry: Uncharted Golden Abyss, Resistance, LEGO: Lord of the Rings, MadNation Racers: Road Trip Mám první den, a zatím jsem neměl moc času otestovat takže uvidíme... :-) Citovat
caesar Odesláno Duben 8, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2014 PSN: tommples Typ PSV: Wifi Karta: 8GB Hry: Uncharted Golden Abyss, Gravity Rush, Little Big Planet Dojmy: Mám rád handheldy, ale PSP bylo lepší :) Budu rád, když si mě přidáte jsem ze Zlína Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 8, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2014 PSN: KubaPes Typ PSV: Wifi Karta: 16GB Hry: PS+ . Aktuálně nejvíc hrané Wipeout 2048 a Pixel Monsters HD Dojmy: Skvělý handheld, který my po boku 3DS a gameboy parádně doplňuje herní repertoár. Citovat
BioToXx_ Odesláno Duben 19, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2014 PSN: BioToXx23 Typ PSV : Wifi + 3G Karta: Zatim 8gb (planuji 64) Hry: PS+ , Little Big Planet a brzy budou dalsi Dojmy: Mam Vitu asi hodku a sem totalne mimo z toho... Vlastnil jsem vsechny generace PSP + pouzivam iT od Applu ale Vita se mi zda zatim nejlepsi... Citovat
LuKyno. Odesláno Duben 24, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2014 (upraveno) PSN: LUKYNOfyi TYP: wifi KARTA: 16 GB GAMESY: - FIFA 14 (platina) - Dead Nation (sháním spoluhráče pro online coop průchod kampaní) - Borderlands 2 - God of War Collection - Rayman Legends + Origins - Uncharted: Golden Abyss - Need for Speed: Most Wanted - Assassin's Creed: Liberation - Resistance: Burning Skies - Mortal Kombat - Virtua Tennis 4 - Angry Birds Trilogy - Hot Line Miami - WipeOut 2048 - Little Big Planet Vita - Thomas Was Alone - Puddle - Draw Slasher - MotorStorm RC - Total Recoil - Impossible Game + vše z PS+ od 12/2013 Upraveno Leden 11, 2016 uživatelem IniTW8X Citovat
Sunfig Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2014 PSN: Poxaty Typ PSV: Wifi Karta: 32Gb Hry: Assassin's Creed 3: Liberation, časem pořídím další Dojmy: Mám Vitu pár dní a jsem velice spokojený :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.